Dispenser inox pentru gogosi
Turnati gogosile inele in uleiul fierbinte. folositi acest dispozitiv ingenios si practic pentru a prepara gogosi de casa.
Dispozitivul de inox pentru gogosi inele poate fi spalat in masina de spalat vase.
Dimensiuni : Inaltime 18 cm x latime 9,5 cm
Material : inox
Disponibilitate: In stoc
Preț: 130,00 lei
Special Price 121,00 lei

Turnati gogosile inele in uleiul fierbinte. folositi acest dispozitiv ingenios si practic pentru a prepara gogosi de casa.
Dispozitivul de inox pentru gogosi inele poate fi spalat in masina de spalat vase.
Dimensiuni : Inaltime 18 cm x latime 9,5 cm
Material : inox
RETETA
INGREDIENTE:
- 3 oua mari
- 200 gr zahar
- 200 ml lapte
- ½ cana ulei masline ( 150-175 ml)
- 200 ml suc de portocala
- ½ coaja lamaie rasa
- ½ cana lichior de anason
- 1 lingurita scortisoara
- 700 gr faina
- 1 pliculet de drojdie
- 1 litru ulei pentru prajit
- Zahar pudra pt ornat.
Instructiuni:
- Spargeti 3 oua in bol.
- Puneti 200 gr zahar si amestecati bine.
- Adaugati lapte si suc de portocale si bateti in continuare.
- Adaugati ulei de masline si amestecati bine.
- Introduceti coaja rasa de lamaie, lichiorul de anason si scortisoara.Amestecati bine.
- Turnati drojdia peste faina, in alt bol.Amestecati.
- Turnati faina , in ploaie peste compozitia din primul bol, adaugand treptat, putin, cate putin si amestecati.
- Aluatul trebuie sa fie subtire si fara cocoloase.
- Umpleti dispenserul de gogosi cu aluat.
- Adaugati ulei din abundenta ( cel putin 1 litru) intr-o cratita sau tigaie, cand uleiul este fierbinte, strangeti/apasati parghia. Cand vedeti ca aluatul este sub dispenser, eliberati.
- Odata ce, au devenit aurii pe o parte, intoarceti-le pe cealalta parte, cu furculita.
- Scoateti-le si asezati-le pe hartie si dati cu zahar pudra.
Trebuie numai să-l umpleti cu aluat și puteti sa faceti gogosi. Apasand parghia/maneta se formeaza cu usurinta inele, ce trebuie sa cada in uleiul incins.
Sau RETETA NR 2
INGREDIENTE:
• 2 oua
• 125 ml ulei de măsline ușor sau de floarea-soarelui
• 125 ml lapte
• 250g zahăr
• 500 g de făină cernută
• 1/2 plic de drojdie
• Sucul unei lămâi
• Un strop de anason
• Ulei de floarea soarelui pentru prăjire
• Glazură sau zahăr simplu pentru acoperire
ELABORARE:
• Batem ouăle și apoi adăugăm ingredientele lichide: lapte, ulei și anason. Continuăm să batem până când totul este integrat.
• Apoi adăugăm ingredientele uscate, amestecăm totul și lăsăm amestecul să se odihnească timp de aproximativ 30 de minute.
• Încălzim uleiul într-o friteuză și când este foarte fierbinte apăsăm pistonul dispenserului pentru a iesi gogosile . Le lăsăm să se rumenească și le întoarcem.
• Pe măsură ce le scoatem din ulei, le așezăm pe o farfurie cu hârtie de bucătărie pentru a absorbi excesul de grăsime și le dam cu zahărul cât sunt încă fierbinți.
Cod produs | IB734200 |
---|---|
Forma | Nu |
Material | Inox |
Tip montare | Nu |
Componente set | Nu |
Utilizat pentru | Nu |
Numar bucati: | Nu |
Material interior | Nu |
Tip suprafata | Nu |
Sursa de caldura | Nu |
Pentru | Nu |
Tip tigaie | Nu |
Numar rafturi | Nu |
Tip aliment | Nu |
Lungime lama | Nu |
Numar piese | Nu |
Capacitate | Nu |
Material lama | Nu |
Tip produs | Nu |
Destinat pentru: | Nu |
Culoare | Argintiu |