CUM SE LIVREAZA SI CAND PRIMESTI COMANDA TA ?

                                                                  TRANSPORT SI LIVRARE

Livrarea comenzii dvs. se va face in maxim 1-2 zile de la confirmarea acesteia.

Happymax NU detine magazin de prezentare si comenzile NU se pot ridica de la sediul firmei si nici de la depozit. Comenzile sunt livrate doar prin curier.

- Costul transportului prin curierat rapid indiferent de localitate, greutate, volum, fara taxe de km aditionali este de 18 lei, inclusiv TVA, prin curier rapid, oriunde in Romania (NU se percep km aditionali).

- Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei, inclusiv TVA transportul prin curierat rapid este gratuit.

- Trasportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid .

Returnarea produselor:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative :

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Costul transportului returnarii produselor va fi suportat integral de catre client.

Pentru mai multe detalii asupra returului de produse consultati Capitolul XI "Conditii de retur" din sectiunea Termeni si Conditii, capitolul XI (link mai jos):

http://happymax.ro/casa/termeni-si-conditii

Happymax livreaza din STOC, EXCLUSIV prin curierat. Happymax nu detine magazin de prezentare cu desfacere. NU se fac livrari direct din depozit.

Cateva imagini de la depozitul Happymax :

Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro Depozit HappyMax.ro

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!