Cum platesc

1.      Plata ramburs, in momentul in care coletul cu produse ajunge la destinatia dvs. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata catre dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail). Va rugam sa solicitati chitanta curierului, in momentul livrarii produselor.

- Costul transportului prin curierat rapid indiferent de localitate, greutate, volum, fara taxe km aditionali este de 18 lei, inclusiv TVA.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

 

2.      Plata, cu cardul, tranzactia fiind procesata de mobilPay. Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi, in cazul in care comanda nu se va finaliza.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, DinnersClub , daca au cod CVV2/CVC2 .

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul .

 

3. NOU : POSIBILITATEA DE PLATA IN RATE CU CARD AVANTAJ, BT STAR SI BONUS CARD. Prin intermediul aceluiasi procesator de plati, MobilPay, aveti posibilitatea de a plati in maxim 6 rate fara dobanda cu ajutorul cardurilor AVANTAJ, BT STAR SI BONUS CARD.