Accesorii Baie

Descopera gama variata de accesorii de baie disponibile la Happymax, destinata sa-ti transforme baia intr-un spatiu functional si elegant. Oferim o selectie larga de produse, inclusiv suporturi pentru hartie igienica, perdele de baie, perdele de dus, covorase de baie, perdele de dus, accesorii de baie, suporturi pentru baie, suporturi pentru prosop, bare pentru perdea de dus, covorase antiderapante pentru baie si dus, suporturi pentru cada de baie, suporturi cu ventuze pentru baie, accesorii de baie in nuante negre, solutii de organizare pentru baie, etajere pentru masina de spalat, etajere pentru vasul WC, etajere pentru baie, cutii de depozitare pentru baie, cosuri de depozitare si organizatoare pentru baie.

Indiferent de nevoile tale specifice, avem accesorii de baie pentru a raspunde tuturor cerintelor. Pentru a-ti pastra hartia igienica la indemana, oferim suporturi special concepute care se potrivesc perfect in designul baii tale. Alege intre variante montate pe perete sau cu ventuze pentru o solutie practica si estetica.

Perdelele de baie si de dus adauga un plus de eleganta si functionalitate in baia ta. Gama noastra include perdele de baie si perdele de dus de inalta calitate, disponibile intr-o varietate de modele si culori. Acestea nu doar asigura intimitate, ci protejeaza si impotriva stropilor de apa, mentinand mediul din jurul baii uscat si curat.

Covorasele de baie si de dus sunt esentiale pentru a-ti oferi confort si siguranta in timpul dusului sau baii. Oferim covorase antiderapante, care previn alunecarea pe podea umeda si asigura o experienta placuta si in siguranta.

Pentru organizarea eficienta a baii tale, avem o varietate de solutii. Descopera suporturi pentru baie si suporturi pentru prosop, care iti permit sa-ti pastrezi prosoapele si obiectele personale la indemana. Bara pentru perdeaua de dus asigura o fixare stabila si simpla a perdelei tale, in timp ce suportul pentru cada de baie iti permite sa ai acces facil la obiectele necesare in timpul baii.

Pentru o nota eleganta in baie, opteaza pentru accesorii de baie in nuante negre. Acestea adauga un aspect sofisticat si modern, completand designul baii tale.

Asigura-ti o organizare impecabila cu ajutorul etajerelor pentru masina de spalat, vasul WC si baie. Acestea iti ofera spatiu suplimentar pentru depozitarea obiectelor si pastreaza totul ordonat si la indemana. Descopera si cutii de depozitare si cosuri pentru a-ti organiza mai bine produsele de igiena si obiectele mici din baie.

Happymax iti pune la dispozitie toate accesoriile de baie de care ai nevoie pentru a crea un spatiu functional, organizat si placut. Exploreaza gama noastra variata de produse si comanda-le acum pentru a transforma baia ta intr-un adevarat sanctuar de relaxare.

De la 61 la 90 produse din total 885

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, roz, model dantelat, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 19 x 15 x 6 cm, roz, model dantelat, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: 15 x 19 x inaltime 6 cm. Cu o estetica incantatoare si functionalitate versatila, cutia de depozitare plastic de la Happymax, in nuanta delicata de roz, reprezinta un partener de incredere in eforturile dvs. de organizare zilnica. Cu dimensiunile sale compacte de 19 x 15 x 6 cm, aceasta cutie inteligent proiectata va permite sa pastrati obiectele de mici dimensiuni intr-un mod ordonat si accesibil. Cu o utilitate deosebita, aceasta cutie de depozitare poate gazdui o gama variata de elemente, precum articolele de papetarie esentiale, produsele cosmetice preferate sau obiectele necesare pentru activitatile de hobby. Fie ca este vorba despre creioane, rujuri, pensule sau mici accesorii de creatie, aceasta cutie ofera spatiul perfect pentru a le pastra la indemana si bine organizate. Conturul sau dreptunghiular ergonomic completeaza in mod armonios dimensiunile sale compacte si permite integrarea facila in diferite medii. Modelul sau dantelat, similar unei broderii delicate, nu doar adauga un element estetic rafinat, ci si asigura o ventilare adecvata pentru continut, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute in interior. Aceasta cutie de depozitare devine un organizator util si eficient in diferite spatii precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimentele, tacamurile sau alte obiecte necesare in activitatile culinare de zi cu zi. In baie, devine locul ideal pentru produsele de ingrijire personala si cosmetice, pastrandu-le intr-o stare impecabila. La birou, cutia poate sa adaposteasca articole de papetarie si alte obiecte esentiale, mentinandu-le organizate pentru o productivitate optima. Fabricata din plastic de calitate, aceasta cutie este durabila si usor de intretinut. Designul compact si dimensiunile perfecte (adancime 15 cm x lungime 19 cm x inaltime 6 cm) fac din aceasta cutie un element de depozitare practic si eficient, care nu va ocupa prea mult spatiu. In concluzie, cutia de depozitare plastica roz cu model dantelat de la Happymax este mai mult decat o solutie functionala de organizare - este o piesa care aduce un strop de eleganta in fiecare spatiu in care este plasata. Indiferent de obiectele pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener indispensabil in cautarea eficientei si ordinei in viata dvs. de zi cu zi. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, bleu, model dantela, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, bleu, model dantela, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 15,6 x lungime 26 x inaltime 6 cm. Cutia de depozitare plastic cu dimensiunile de 26 x 15,6 x 6 cm, se prezinta ca solutia ideala pentru organizarea si depozitarea zilnica a diverselor obiecte. Cu un design incantator in model de dantela bleu, acest produs aduce un amestec de eleganta si functionalitate in orice spatiu. Potrivita pentru diverse utilizari, cutia de depozitare se dovedeste a fi indispensabila in eforturile de a mentine ordinea si organizarea in mediul dvs. Cu conturul sau dreptunghiular, aceasta cutie ofera spatiul optim pentru depozitarea si protejarea obiectelor de dimensiuni mici, cum ar fi articolele de papetarie, produsele cosmetice, ustensilele pentru hobby si multe altele. Modelul subtil de dantela, asemanator unei broderii, nu doar adauga un element vizual placut, ci asigura si o buna ventilare a continutului, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute. Datorita versatilitatii sale, aceasta cutie poate fi integrata cu usurinta in diferite incaperi precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimente, tacamuri sau alte obiecte mici de uz zilnic, mentinand totul la indemana si organizat. In baie, devine o optiune excelenta pentru depozitarea accesoriilor de ingrijire personala sau a produselor cosmetice. La birou, aceasta poate gazdui papetaria si alte obiecte esentiale pentru activitatile de lucru. Materialul din plastic confera durabilitate produsului si usurinta in intretinere, permitand o curatare rapida in cazul in care se acumuleaza praf sau murdarie. Dimensiunile bine gandite (adancime 15,6 cm x lungime 26 cm x inaltime 6 cm) asigura suficient spatiu de depozitare, fara a ocupa prea mult spatiu pe suprafata pe care este plasata. In concluzie, cutia de depozitare plastica bleu de la Happymax, cu designul sau atragator de dantela, nu doar adauga un strop de eleganta in spatiul dvs., dar si ofera o solutie practica si eficienta pentru organizarea zilnica. Indiferent de tipul de obiecte pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener de incredere in cautarea ordinei si eficientei in mediul dvs.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, verde, model dantela, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, verde, model dantela, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 15,6 x lungime 26 x inaltime 6 cm. Cutia de depozitare plastic cu dimensiunile de 26 x 15,6 x 6 cm, se prezinta ca solutia ideala pentru organizarea si depozitarea zilnica a diverselor obiecte. Cu un design incantator in model de dantela verde, acest produs aduce un amestec de eleganta si functionalitate in orice spatiu. Potrivita pentru diverse utilizari, cutia de depozitare se dovedeste a fi indispensabila in eforturile de a mentine ordinea si organizarea in mediul dvs. Cu conturul sau dreptunghiular, aceasta cutie ofera spatiul optim pentru depozitarea si protejarea obiectelor de dimensiuni mici, cum ar fi articolele de papetarie, produsele cosmetice, ustensilele pentru hobby si multe altele. Modelul subtil de dantela, asemanator unei broderii, nu doar adauga un element vizual placut, ci asigura si o buna ventilare a continutului, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute. Datorita versatilitatii sale, aceasta cutie poate fi integrata cu usurinta in diferite incaperi precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimente, tacamuri sau alte obiecte mici de uz zilnic, mentinand totul la indemana si organizat. In baie, devine o optiune excelenta pentru depozitarea accesoriilor de ingrijire personala sau a produselor cosmetice. La birou, aceasta poate gazdui papetaria si alte obiecte esentiale pentru activitatile de lucru. Materialul din plastic confera durabilitate produsului si usurinta in intretinere, permitand o curatare rapida in cazul in care se acumuleaza praf sau murdarie. Dimensiunile bine gandite (adancime 15,6 cm x lungime 26 cm x inaltime 6 cm) asigura suficient spatiu de depozitare, fara a ocupa prea mult spatiu pe suprafata pe care este plasata. In concluzie, cutia de depozitare plastica verde de la Happymax, cu designul sau atragator de dantela, nu doar adauga un strop de eleganta in spatiul dvs., dar si ofera o solutie practica si eficienta pentru organizarea zilnica. Indiferent de tipul de obiecte pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener de incredere in cautarea ordinei si eficientei in mediul dvs.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, roz, model dantela, Happymax

    Cutie depozitare plastic, 26 x 15,6 x 6 cm, roz, model dantela, Happymax poate fi folosita ca mijloc de organizare si depozitare zilnica, pentru nevoile dvs. Dimensiuni pentru depozitarea obiectelor de mici dimensiuni, ca: papetarie, produse cosmetice, produse hobby, etc Contur dreptunghiular, cu un frumos model, gen broderie, asigura o buna ventilatie. Un bun organizator in bucatarie, baie, birou. Material: plastic. Dimensiuni: adancime 15,6 x lungime 26 x inaltime 6 cm. Cutia de depozitare plastic cu dimensiunile de 26 x 15,6 x 6 cm, se prezinta ca solutia ideala pentru organizarea si depozitarea zilnica a diverselor obiecte. Cu un design incantator in model de dantela roz, acest produs aduce un amestec de eleganta si functionalitate in orice spatiu. Potrivita pentru diverse utilizari, cutia de depozitare se dovedeste a fi indispensabila in eforturile de a mentine ordinea si organizarea in mediul dvs. Cu conturul sau dreptunghiular, aceasta cutie ofera spatiul optim pentru depozitarea si protejarea obiectelor de dimensiuni mici, cum ar fi articolele de papetarie, produsele cosmetice, ustensilele pentru hobby si multe altele. Modelul subtil de dantela, asemanator unei broderii, nu doar adauga un element vizual placut, ci asigura si o buna ventilare a continutului, prevenind acumularea de umiditate sau mirosuri neplacute. Datorita versatilitatii sale, aceasta cutie poate fi integrata cu usurinta in diferite incaperi precum bucataria, baia sau biroul. In bucatarie, poate gazdui condimente, tacamuri sau alte obiecte mici de uz zilnic, mentinand totul la indemana si organizat. In baie, devine o optiune excelenta pentru depozitarea accesoriilor de ingrijire personala sau a produselor cosmetice. La birou, aceasta poate gazdui papetaria si alte obiecte esentiale pentru activitatile de lucru. Materialul din plastic confera durabilitate produsului si usurinta in intretinere, permitand o curatare rapida in cazul in care se acumuleaza praf sau murdarie. Dimensiunile bine gandite (adancime 15,6 cm x lungime 26 cm x inaltime 6 cm) asigura suficient spatiu de depozitare, fara a ocupa prea mult spatiu pe suprafata pe care este plasata. In concluzie, cutia de depozitare plastica roz de la Happymax, cu designul sau atragator de dantela, nu doar adauga un strop de eleganta in spatiul dvs., dar si ofera o solutie practica si eficienta pentru organizarea zilnica. Indiferent de tipul de obiecte pe care doriti sa le depozitati, aceasta cutie devine un partener de incredere in cautarea ordinei si eficientei in mediul dvs.Aflați mai multe
  • Rezerva microfibra pentru mop cu recipient detergent si pulverizator integrat

    Rezerva pentru mop Mop cu microfibra si recipient detergent cu pulverizator integrat. Laveta este din microfibra. Are lingimea de 41 cm si latimea de 11 cm Material: microfibra Pretul este pentru 1 bucata laveta microfibra.Aflați mai multe
  • Mop cu microfibra si recipient detergent cu pulverizator integrat, 120 cm

    Mop cu pulverizator este un spray mop ce va ajuta sa indepartati usor praful, firele de par, scamele, evatuale pete de pe podele. Are un recipient pe care il umpleti cu apa si alte substanta de curatare, dezinfectante. Astfel, nu veti mai fi nevoit sa aduceti cu dvs o galeata cu apa. Declansatorul manual va permite sa pulverizati mai mult sau mai putin lichid, in functie de dorinta dvs. Produs esential pentru orice gospodarie, cu scop de intretinere si curatare. Dimensiuni (cm): 120 x 40 cm. Material: plastic Pretul este pentru 1 bucata. Mopul cu pulverizator este un instrument practic si eficient pentru curatarea podelelor. Acest mop cu pulverizator va ajuta sa indepartati cu usurinta praful, firele de par, scamele si petele de pe suprafetele dure ale podelelor. Este ideal pentru utilizare in gospodarie sau orice spatiu care necesita intretinere si curatare frecventa. Mopul este echipat cu un recipient special in care puteti umple apa si alte substante de curatare, precum dezinfectante sau solutii de curatare. Acest aspect elimina necesitatea de a avea mereu o galeata cu apa alaturi de dumneavoastra in timpul curateniei. Pur si simplu completati recipientul cu apa si solutia de curatare preferata, iar mopul va pulveriza lichidul pe suprafata podelei in timp ce curatati. Un declansator manual va permite sa controlati cantitatea de lichid pulverizat in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Acest aspect va ofera flexibilitate in utilizarea mopului si va permite sa aplicati cantitatea dorita de lichid pentru a curata eficient si a economisi resurse. Mopul cu pulverizator este un produs esential pentru orice gospodarie, oferindu-va o solutie convenabila si eficienta pentru intretinerea si curatarea podelelor. Dimensiunile acestuia sunt de aproximativ 120 cm in lungime si 40 cm in latime, asigurandu-va o acoperire generoasa si usurinta in manevrare. Materialul principal utilizat in constructia mopului este plasticul durabil. Acest material rezistent asigura durabilitate si rezistenta in timpul utilizarii, permitandu-va sa beneficiati de produsul pe termen lung. In concluzie, mopul cu pulverizator este un instrument esential pentru curatarea si intretinerea podelelor. Cu un recipient de lichid, declansator manual si dimensiuni convenabile, acest mop va ofera o solutie eficienta si practica pentru a face curatenia mai usoara si mai eficienta in gospodarie.Aflați mai multe

    Preț: 81,00 lei

    Special Price 77,00 lei

  • Set 3 suporturi pentru organizare detergent, sapun si burete Krita

    Suport organizator detergent, sapun, burete bucatarie-Krita-coral este un organizator pentru chiuveta, in care puteti aseza sticla sau recipientul cu detergent lichid sau pasta curatare vase, bureti sau lavete bucatarie. Permite apei reziduale sa se scurga, gratie sloturilor din partea inferioara. De un real ajutor in bucatarie sau la baie, intrucat protejeaza blaturile dulapurilor de umezeala si eventuale deteriorari. Fabricat din material plastic. Fara burete. Dimensiuni: lungime 19 cm x latime 12,7 cm x inaltime 10,1 cm Pretul este pentru 3 bucati Suport organizator detergent, sapun, burete bucatarie-Krita-coral/purpuriu/galben.Aflați mai multe
  • Set 2 dispensere sapun lichid, Pastello, gri

    iata un set de doua dozatoare pentru sapun lichid ce pot fi folosite deopotriva in baie sau bucatarie. Dispenser sapun lichid, Pastello, gri este un dozator de sapun lichid sau detergent lichid, fabricat din ceramica. Un produs frumos, ce se caracterizeaza prin simplitate, delicatete, subtilitate. Poate fi amplasat in orice tip de baie, indiferent ca este o baie moderna sau traditionala. Material: ceramica. Culoare: GRI. Dimensiuni dozator: Lungime: 7,5 cm. Lățime: 7,5 cm. Înălțime: 17cm. Capacitate cilindrica: 400 ml.. Pret pentru set de 2 bucati.Aflați mai multe
  • Set 2 covorase antiderapante pentru baie, cada si dus, plastic, Barneys, 69x39 si 55x55 cm

    Set 2 covorase antiderapante pentru baie, cada si dus, plastic, Barneys, 69x39 si 55x55 cm plastic 1. Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, visiniu Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 69 x 39 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus marca Barneys este un accesoriu indispensabil pentru a crea un mediu sigur si confortabil in zona de baie. Cu dimensiunile sale de 69 x 39 cm, acest covoras se potriveste perfect in majoritatea cabinelor de dus, cadelor si bailor. Fabricat din plastic de inalta calitate, covorasul este durabil si rezistent la umiditate si socuri. Materialul plastic ofera o suprafata antiderapanta, prevenind astfel alunecarile nedorite si asigurand siguranta in timpul dusului sau baii. Culoarea visiniu a covorasului adauga o nota de eleganta si stil baii tale. Este un accent placut si armonios care se poate potrivi cu designul interior existent. Covorasul antiderapant este usor de intretinut si curatat. Poti sa-l speli cu usurinta sub apa, iar materialul plastic se va usca rapid, evitand astfel acumularea de umezeala sau mucegai. Cu ajutorul acestui covoras, vei avea un suport stabil si confortabil in timpul dusului sau baii, asigurand o baza antiderapanta pentru picioarele tale. Indiferent daca folosesti cada sau cabina de dus, acest covoras adauga un nivel suplimentar de siguranta si confort, reducand riscul de alunecare si cadere. Deci, daca doresti sa adaugi un element practic si estetic in zona de baie, acest covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, marca Barneys, este alegerea perfecta. Imbunatateste siguranta si confortul tau in timpul baii si adauga o nota de stil in spatiul tau de baie. 2. Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 55x55, plastic, Barneys, visiniu Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 55 x 55 cm Material : plastic Covoarele antiderapante pentru baie sunt accesorii indispensabile pentru a asigura siguranta si confortul in zona umeda a baii, cazii sau dusului. Covorasul antiderapant Barneys, cu dimensiunea de 55x55 cm, fabricat din plastic de inalta calitate si intr-o nuanta de visiniu vibranta, este o optiune excelenta pentru a aduce o nota de stil si functionalitate in baia ta. Fabricat cu grija si atentie la detalii, covorasul antiderapant Barneys este proiectat sa ofere o aderenta sigura pe podeaua umeda, evitand astfel alunecarile nedorite si accidentele. Covorasul are un design placut si elegant, iar nuanta de visiniu adauga un strop de culoare si stil baii tale. Indiferent de stilul decorativ al baii tale, covorasul Barneys se va integra perfect, aducand un element de prospetime si veselie. Fabricat din plastic de calitate, covorasul este rezistent si durabil, rezistand in timp si mentinandu-si aspectul in timpul utilizarii zilnice. De asemenea, materialul plastic permite o curatare usoara si rapida. Poti curata covorasul cu usurinta prin clatirea sa cu apa sau prin stergerea cu o carpa umeda. Cu dimensiunea de 55x55 cm, covorasul antiderapant se potriveste perfect in zona din fata cazii sau a dusului, oferind o suprafata placuta si confortabila pentru a te usca sau a sta in picioare. De asemenea, dimensiunea compacta permite depozitarea usoara a covorasului atunci cand nu este in uz. Cu covorasul antiderapant pentru baie Barneys, vei aduce o nota de siguranta si stil in baia ta. Indiferent daca este utilizat in baia principala, in baia oaspetilor sau chiar in dus, acest covoras te va ajuta sa te simti in siguranta si confortabil in timpul rutinei tale zilnice de igiena personala.Aflați mai multe
  • Set baie, perdea dus textila, jacquard si covoras antiderapant pentru baie, Barneys

    Set baie compus din perdea dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm si covoras antiderapant pentru baie 69x39, plastic, Barneys, visiniu 2 articole potrivite in orice baie : 1. Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, visiniu din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus! 2. Covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, 69x39, plastic, Barneys, visiniu Covoras antiderapant, pentru cabina de dus, cada sau sau baie, Structura cu design tip piatra. Covorasul de dus are rol functional si decorativ fiind confectionat din plastic cu proprietati antialunecare asigurant o intrare sau iesire sigura din dus sau cada. In acelasi timp, apa se poate scurge nestingherita gratie structurii deschise. Pentru curatare, covorasul de dus poate fi indepartat cu usurinta, agatat si uscat la aer. Dimensiuni : 69 x 39 cm Material : plastic Covorasul antiderapant pentru baie, cada si dus marca Barneys este un accesoriu indispensabil pentru a crea un mediu sigur si confortabil in zona de baie. Cu dimensiunile sale de 69 x 39 cm, acest covoras se potriveste perfect in majoritatea cabinelor de dus, cadelor si bailor. Fabricat din plastic de inalta calitate, covorasul este durabil si rezistent la umiditate si socuri. Materialul plastic ofera o suprafata antiderapanta, prevenind astfel alunecarile nedorite si asigurand siguranta in timpul dusului sau baii. Culoarea visiniu a covorasului adauga o nota de eleganta si stil baii tale. Este un accent placut si armonios care se poate potrivi cu designul interior existent. Covorasul antiderapant este usor de intretinut si curatat. Poti sa-l speli cu usurinta sub apa, iar materialul plastic se va usca rapid, evitand astfel acumularea de umezeala sau mucegai. Cu ajutorul acestui covoras, vei avea un suport stabil si confortabil in timpul dusului sau baii, asigurand o baza antiderapanta pentru picioarele tale. Indiferent daca folosesti cada sau cabina de dus, acest covoras adauga un nivel suplimentar de siguranta si confort, reducand riscul de alunecare si cadere. Deci, daca doresti sa adaugi un element practic si estetic in zona de baie, acest covoras antiderapant pentru baie, cada si dus, marca Barneys, este alegerea perfecta. Imbunatateste siguranta si confortul tau in timpul baii si adauga o nota de stil in spatiul tau de baie.Aflați mai multe
  • Set 4 cutii organizare suprapozabile cu separator, 31x26x10,5, Prestige, menta

    Set 4 cutii organziare suprapozabile cu separator, 31x26x10,5, Prestige, menta Cutie din plastic pentru depozitare cosmetice Prestige. cutia are rol de organizator al cosmeticelor si produselor de machiaj. Daca doriti sa aveti cosmeticele sau produsele de make-up la indemana, atunci folositi un organizator. In interior, cutia este prevazuta cu un perete despartitor ce imparte spatiul in 2 compartimente distincte. Cutia poate fi folosita si in bucatarie pentru depozitarea condimentelor la plic sau pentru depozitarea micilor obiecte din casa (chei, brelocuri, baterii etc.). Dimensiuni : lungime 23 cm x latime 16 cm x inaltime 8 cm Material : plasticAflați mai multe
  • Set 4 rafturi pliabile din plastic, suprapozabile, 31x26x10,5-13 cm

    Set 4 rafturi pliabile din plastic, suprapozabile, 31x26x10,5-13 cm Rafturi pliabile din plastic, 31x26x10,5-13 cm, Ideal pentru organizare in bucatarie si dulap. Depozitare convenabila pentru farfurii, cesti de cafea, conserve mici, condimente, medicamente si multe altele. Facut sa mareasca spatiul de depozitare in bucatarie, acesta este cu siguranta un suport de bucatarie foarte bun. Acest suport de depozitare este conceput pentru a se potrivi cu majoritatea dulapurilor de bucatarie pentru a va mari si a organiza spatiul. Raftul practic de bucatarie ajuta, de asemenea, la crearea unui spatiu suplimentar in dulapurile, camarele si blaturile dvs. Material: plastic. Dimensiuni:31x26x10,5-13 cm.Aflați mai multe
  • Set 2 etajere cu roti si 3 rafturi tip cos, Liberty, galben, 46,5x26x59cm

    Set 2 etajere cu roti si 4 rafturi tip cos, Liberty, gri, 46,5x26x79cm Etajera Liberty are design modern, cu 4 rafturi tip cos. Etajera are roti si poate fi usor mutata. Ideala pentru depozitare in bucatarie, baie, camara sau camera copilului. Etajera poate fi folosita pentru depozitarea legumelor sau a altor produse alimentare, in camara sau baie pentru depozitarea articolelor de curatenie sau accesoriilor de baie. Potrivita si pentru camera copilului pentru depozitarea jucariilor. Cu aceasta etajera veti putea organzia spatiul din bucatarie, baie, spalatorie, camara, camera copilului sau garajul casei dvs.. Dimensiuni : lungime 46,5 cm x latime 26 cm x inaltime 79 cm Material : plastic Etajera cu roti si 4 rafturi tip cos Liberty, in culoarea gri, cu dimensiunile de 46,5x26x79 cm, este o solutie practica si versatila pentru organizarea si depozitarea obiectelor intr-un mod eficient. Cu un design modern si functional, aceasta etajera este construita pe un cadru solid si este echipata cu roti durabile, ceea ce iti ofera flexibilitate si usurinta in a o muta si a o amplasa in orice colt al casei tale. Etajera dispune de 4 rafturi spatioase, in forma de cosuri, care permit depozitarea si organizarea diferitelor obiecte, cum ar fi carti, jucarii, haine, articole de bucatarie si multe altele. Cosurile sunt fabricate din materiale rezistente si durabile, astfel incat sa poti avea incredere in capacitatea lor de a sustine greutatea obiectelor. Culoarea gri eleganta si neutra a etajerei se potriveste cu orice stil de decor si adauga un aspect contemporan si rafinat spatiului in care este amplasata. Fie ca este folosita in living, bucatarie, birou sau dormitor, aceasta etajera aduce un plus de ordine si organizare, transformand spatiul intr-unul mai functional si atragator. Dimensiunile compacte ale etajerei ii permit sa se potriveasca in spatii restranse sau sa fie adaugata ca element suplimentar de depozitare in incaperi mai mari. De asemenea, montarea si demontarea acesteia este usoara si rapida, permitandu-ti sa o ajustezi sau sa o muti in functie de nevoile tale. Cu etajera cu roti si 4 rafturi tip cos Liberty, vei beneficia de o solutie practica si stilata pentru organizarea si depozitarea eficienta a obiectelor in casa ta. Indiferent daca o utilizezi pentru depozitare in living, birou sau chiar in bucatarie, aceasta va aduce un plus de functionalitate si ordine in viata ta de zi cu zi. Dimensiune fiecare : 46,5x26x79cm Aflați mai multe
  • Set 12 carlige multicolore cu ventuza.strong. 12 Carlige cu ventuza, multiple utilizari.

    Set 12 carlige multicolore cu ventuza.strong. 12 Carlige cu ventuza, multiple utilizari. carlige multicolore cu ventuza. Carlige cu ventuza, multiple utilizari. Carligele au ventuza performanta suportand maxim 5 kg fiecare, Potrivite pentru bucatarie sau baie ca suporturi pentru prosoape, ustensile de bucatarie, genti, cuier de haine, manere pentru sertare etc. Potrivite pentru suprafete netede, neporoase si fara fisuri : faianta, sticla, metal, lemn lucios etc. VIDEO : Carlige colorate pentru multiple intrebuintari. - Carligele sunt refolosibile; - usor de instalat; - rezistenta : maxim 5 kg, fiecare; - instalare rapida in doar o secunda; - design modern placut; - rezistente la apa si grasimi; Instructiuni de instalare : Ștergeți bine suprafața de montaj cu apă și o cârpă uscată. Desprindeți folia de protecție de pe suprafața ventuzei. Poziționați cârligul și apăsați ferm o singură data pe centrul rotund al cârligului până auziți zgomotul de evacuare a aerului (‚Pfff..’) Reinstalare: In cazul in care doriti sa schimbati pozitia carligului: Desprindeți cârligul cu ajutorul unui obiect subțire (ex. card bancar), spălați suprafața ventuzei apoi uscați cu un uscător de păr. Montați din nou cârligul. Ventuza este conceputa ca in cazul instalarii corecte pe suprafete adecvate sa nu mai cada. În cazul în care se întâmplă acest lucru, executați pașii de mai sus. Material : ABS + TPE + PC - Dimensiuni : diametru ventuza 5,5 cm x diametru maner 3,3 cm Aflați mai multe
  • Set 2 suporturi cu ventuze rola bucatarie si condimente sau accesorii baie

    Set 2 suporturi cu ventuze rola bucatarie si condimente sau accesorii baie Suport cu ventuze rola bucatarie si condimente. Datorita ventuzelor sale performante, acest suport pentru rola de hartie poate fi folosit pentru depozitare in bucatarie, baie si orice alta incapere, Suportul are in partea superioare un raft pentru depozitare dar si loc pentru rola de bucatarie sau hartie igienica. Suportul pentru rola de hartie cu raft se fixeaza cu ajutorul a doua carlige cu ventuze performante. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Suportul poate fi montat pe suprafete netede si lucioase cum ar fi : faianta, gresie, metal, lemn lucios, sticla. Suportul poate fi folosit pentru depozitarea recipientelor cu condimente, a ustensilelor sau in baie pentru pastrarea accesoriilor de baie sau a hartiei igienice. Suportul doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 10 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus. Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a capetelor carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui raft de colt sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). Rezistență : maxim 5 kg/fiecare cârlig (in total 10 kg). A nu se monta pe suprafețe poroase sau cu crăpături sau fisuri ! Instructiuni de instalare : Ștergeți bine suprafața de montaj cu apă și o cârpă uscată. Desprindeți folia de protecție de pe suprafața ventuzei. Poziționați cârligul și apăsați ferm o singură data pe centrul rotund al cârligului până auziți zgomotul de evacuare a aerului (‚Pfff..’) Reinstalare: In cazul in care doriti sa schimbati pozitia carligului: Desprindeți cârligul cu ajutorul unui obiect subțire (ex. card bancar), spălați suprafața ventuzei apoi uscați cu un uscător de păr. Montați din nou cârligul. Ventuza este conceputa ca in cazul instalarii corecte pe suprafete adecvate sa nu mai cada. În cazul în care se întâmplă acest lucru, executați pașii de mai sus. Material : ABS + TPE + PC · Ușor de instalat; · Nu necesită găurirea pereților sau unelte si nu deteriorează pereții; · Ventuzele sunt refolosibile si cârligele pot fi mutate oricând; Material : ABS + TPE + PC Dimensiuni : latime 31 cm x adancime 14,3 cm x inaltime 40 cm Distanta intre raft si suortul pentru rola de bucatarie/hartie x 20 cmAflați mai multe
  • Set 3 suporturi cu ventuze heavy duty pentru baie sau bucatarie

    Set 3 suporturi cu ventuze heavy duty pentru baie sau bucatarie 1. Suport cu ventuza pentru perie, pasta dinti, ustensile bucatarie Suport cu ventuza pentru perie, pasta dinti, ustensile bucatarie. Suportul se prinde pe peretii din baie sau bucatarie folosind un carlig cu ventuza performanta. Fundul suportului este prevazut cu orificii si astfel acesta poate fi folosit in cabina de dus pentru depozitarea accesoriilor de dus Ventuza va garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului pentru sapun in cazul montajului corect. Suportul poate suporta o greutate totala de maxim 5 kg. Ventuza are design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, sapuniera putand fi utilizata chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face intr-o secunda printr-o simpla apasare a carligului. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuza sa lase urme pe pereti. Ventuza suportului este potrivita pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). In baie suportul poate fi instalata oriunde pe perete, chiar si in cabina de dus, ventuzele fiind rezistente la apa. Rezistență : maxim 5 kg. 2. Suport cu ventuze perie, pasta dinti, uscator de par Suportul este prevazut cu pahar pentru perii, pasta de dinti sau alet accesorii de baie dar si cu inel pentru depozitarea uscatoarelor de par. Compartimentul pentru depozitarea periutelor de dinti este prevazut cu orificii pentru scurgerea apei. Suportul poate fi fixat de perete cu ajutorul unei perechi de doua carlige cu ventuze performante si extrem de puternice. Ventuzele vor garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului in cazul montajului corect. Suportul are doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 5 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui suport sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). In bucatarie, suportul popate fi montat pe perete sau pe frigider iar in baie chiar si in cabina de dus. 3. Suport hartie igienica cu ventuze si spatiu depozitare Suport hartie igienica cu ventuze si spatiu depozitare. Suportul pentru hartie igienica poate fi fixat de perete cu ajutorul unei perechi de doua carlige cu ventuze performante si extrem de puternice. Ventuzele vor garanta o prindere ferma, fara riscul caderii suportului in cazul montajului corect. Suportul poate fi folisit pentru hartie igienica sau servetele cosmetice. Poate fi depozitat in baie, bucatarie sau pe oglinda la care va machiati. Suportul are compartiment pentru hartie igienica ajustabil pe inaltime dar si un spatiu suplimentar pentru depozitarea altor obiecte. Compartimentul suportului poate fi folosit si pentru depozitarea altor obiecte cum ar fi articole de igiena intima. Suportul are doua ventuze si poate suporta o greutate totala de maxim 10 kg. Ventuzele au design unic, bionic, fiind patentat, bazandu-se pe functionalitatea tentaculelor caracatitelor. Carligele cu ventuze sunt rezistente la apa, raftul putand fi utilizat chiar si in cabina de dus Carligele cu ventuze sunt rezistente la temperaturi inalte dar si scazute. Instalarea suportului se face in doua secunde printr-o simpla apasare a carligelor. Nu va trebui sa folositi lipici, suruburi sau alte accesorii. Suportul poate fi mutat oricand fara ca ventuzele sa lase urme pe pereti. Carligele cu ventuze ale acestui suport sunt potrivite pentru suprafețe netede (faianță, sticlă, metal, lemn neted, vopsea lavabilă, inox și altele similare). Aflați mai multe
  • Suport burete si perie vase cu dispenser sapun lichid, Quttin, 16x7x19 cm

    Suport burete si perie vase cu dispenser sapun lichid, Quttin, 16x7x19 cm Doriti sa aveti o bucatarie organizata si frumos amenajata? Atunci nu trebuie sa pierdeti acest suport de bucatarie cu dispenser de sapun lichid Quttin! Dimensiunile sale compacte, de 16x7x19 cm, il fac ideal pentru a fi amplasat pe marginea chiuvetei, astfel incat sa aveti la indemana tot ce va trebuie pentru a va spala vasele: buretii, peria si chiar si sapunul lichid. Designul elegant si modern, in tendintele actuale, il face sa fie o alegere ideala pentru orice bucatarie. Acest suport este nu doar util, dar si practic, ajutandu-va sa va pastrati accesoriile de bucatarie organizate si la indemana. Cumparati acum acest suport de la magazinul online Happymax si bucurati-va de o bucatarie perfecta! Dimensiunile produsului: Dimensiuni : : larime 16 cm x grosime 7 cm x inaltime 19 cm Material : plastic (PP-TPR). Atentie : Pentru diminuarea va scozitatii, amestecati sapunul lichid cu apa. Suportul nu include si accesoriile din imagine (laveta, bureti etc). Descopera suportul pentru burete si perie vase cu dispenser de sapun lichid de la Quttin, cu dimensiunile de 16x7x19 cm, un accesoriu practic si elegant pentru bucataria ta. Acest suport inteligent si functional iti va face viata mai usoara atunci cand vine vorba de spalarea vaselor. Este conceput pentru a-ti oferi acces rapid si comod la buretele si peria de vase, avand in acelasi timp un dispenser integrat pentru sapunul lichid. Cu dimensiunile sale compacte de 16x7x19 cm, suportul se potriveste perfect pe chiuveta ta, ocupand un spatiu minim si fiind usor de utilizat. Poti sa iti organizezi eficient ustensilele de curatare, avandu-le mereu la indemana. Dispenserul de sapun lichid incorporat in suportul de vase te ajuta sa economisesti timp si sa reduci consumul de sapun. Doar apasa usor pe partea superioara a suportului pentru a elibera cantitatea necesara de sapun lichid pentru spalarea vaselor. Construit din materiale de calitate, suportul este durabil si rezistent la uzura. Designul elegant se potriveste perfect in orice bucatarie, aducand un plus de functionalitate si stil. Curatarea suportului este foarte simpla. Poti demonta usor componentele pentru a le spala sau le poti introduce in masina de spalat vase pentru o igienizare completa. Astfel, vei avea mereu un suport curat si gata de utilizare. Adauga acest suport pentru burete si perie vase cu dispenser de sapun lichid de la Quttin in bucataria ta si bucura-te de o experienta mai practica si igienica in timpul spalarii vaselor. Simplu de utilizat, eficient si estetic placut, acest suport este un ajutor indispensabil in menajul tau zilnic.Aflați mai multe
  • Dispenser sapun cu suport pentru burete si laveta, Quttin, 19,5x11,8x20 cm

    Dispenser sapun cu suport pentru burete si laveta, Quttin, 19,5x11,8x20 cm Cu acest dispenser sapun cu suport pentru burete si laveta, vei avea totul la indemana in bucatarie. Organizatorul este realizat de Quttin si are dimensiunile de latime 19,5 x adancime 11,8 cm x inaltime 20 cm, astfel incat se va potrivi perfect pe marginea chiuvetei. Dispenserul are un recipient pentru sapun lichid, iar suportul pentru burete si laveta te ajuta sa economisesti spatiu si sa tii lucrurile in ordine. Accesorii de bucatarie trebuie sa fie functionale si sa iti usureze munca in bucatarie, iar acest produs este un must-have pentru oricine doreste sa isi faca viata mai usoara. Cumpara-l acum de la Happymax, magazinul online de incredere pentru produse practice si distractive pentru casa si gradina ta! Design elegant si robust pentru folosire indelungata. Dimensiunile produsului: Dimensiuni : : larime 19,5 cm x fgrosime 11,8 cm x inaltime 20 cm Material : plastic (PP-TPR). Atentie : Pentru diminuarea va scozitatii, amestecati sapunul lichid cu apa. Suportul nu include si accesoriile din imagine (laveta, bureti etc). Descopera noul dispenser de sapun cu suport pentru burete si laveta de la Quttin, un accesoriu practic si versatil pentru bucataria ta. Cu dimensiunile sale de 19,5x11,8x20 cm, acest dispozitiv este conceput pentru a-ti facilita activitatile de curatare. Dispenserul de sapun incorporat in acest produs iti ofera o dozare precisa a sapunului lichid, astfel incat sa poti curata vasele si suprafetele fara efort. Doar apasa usor pe butonul de dozare si vei obtine cantitatea potrivita de sapun pentru fiecare utilizare. Suportul integrat pentru burete si laveta este extrem de practic. Poti aseza buretele si laveta in suport, astfel incat acestea sa fie intotdeauna la indemana atunci cand ai nevoie de ele. Astfel, vei economisi spatiu pe chiuveta si vei avea o organizare mai buna a ustensilelor de curatare. Dispenserul de sapun si suportul pentru burete si laveta sunt realizate din materiale durabile, rezistente la coroziune si usor de curatat. Designul elegant si modern se potriveste perfect in orice bucatarie, aducand un plus de functionalitate si estetica. Curatarea acestui produs este rapida si simpla. Poti demonta usor componentele pentru a le spala sau le poti introduce in masina de spalat vase pentru o igienizare completa. Astfel, vei mentine dispenserul si suportul intr-o stare impecabila in timpul utilizarii lor. Adauga acest dispenser de sapun cu suport pentru burete si laveta de la Quttin in bucataria ta si vei experimenta o metoda mai eficienta si igienica de a face curatenie. Simplu de utilizat, practic si elegant, acest produs va deveni un asistent indispensabil in activitatile tale de curatenie de zi cu zi.Aflați mai multe
  • Dispozitiv tip sarpe cu gheara pentru desfundat chiuvete, 160 cm

    Dispozitiv tip sarpe cu gheara pentru desfundat chiuvete, 160 cm Dispozitivul tip sarpe este flexibil si robust iar in capat are gheare pentru agatarea obstacolelor care blocheaza scurgerea cazii sau a chiuvetei. Se foloseste prin rasucire iar gheara se actioneaza prin apasarea manerului din plastic. Nu veti mai avea par enervant in scurgerea chiuvetei de la baie sau a cazii de baie, dus. Lungime : 160 cm Curatare in profunzime. Material: metal + plastic. Dispozitivul tip sarpe cu gheara pentru desfundat chiuvete este un instrument eficient si practic pentru rezolvarea blocajelor in sistemul de scurgere al chiuvetei sau cazii de baie. Cu o lungime de 160 cm, acest dispozitiv este suficient de lung pentru a ajunge la obstacolele aflate in profunzimea scurgerii. Fabricat dintr-un material durabil, acest dispozitiv tip sarpe este flexibil si robust, permitandu-va sa navigati cu usurinta prin tevile si canalizarile inguste. In capatul sau, dispune de gheare special concepute, care pot fi folosite pentru agatarea si extragerea obiectelor sau a altor blocaje care impiedica scurgerea adecvata. Utilizarea dispozitivului este simpla si convenabila. Pur si simplu introduceti capatul sagetii in teava de scurgere si rotiti dispozitivul prin miscari de rasucire. Gheara de la capatul sagetii se va actiona prin apasarea manerului din plastic, oferindu-va controlul necesar pentru a depasi blocajele si a curata in profunzime. Avand acest dispozitiv tip sarpe cu gheara la indemana, nu va mai fi nevoie sa va ingrijorati de parul sau alte reziduuri care blocheaza sistemul de scurgere al chiuvetei de la baie, cazii de baie sau dusului. Oferind o curatare eficienta si in profunzime, acest dispozitiv va ajuta sa mentineti o functionalitate optima a sistemului de scurgere, asigurand un mediu igienic si fara blocaje nedorite. Dispozitivul este fabricat dintr-o combinatie rezistenta de metal si plastic, asigurandu-va o durabilitate pe termen lung si o utilizare usoara. Cu ajutorul acestui dispozitiv tip sarpe cu gheara, veti putea rezolva rapid si eficient problemele de blocaj in sistemul de scurgere, fara a fi nevoie sa apelati la serviciile unui instalator profesionist.Aflați mai multe
  • Perie pentru curatare, 2 capete, cu plastic si sarma si varf ascutit, 19x5x2 cm

    Perie pentru curatare, cu 2 capete diferite (plastic robust si sarma) si varf pliabil ascutit, 19x5x2 cm Gratie celor doua capete diferite peria va va fi de ajutor pentru curatarea crustelor si a murdariei persistente. Peria mai este prevazuta cu un varf ascutit pliabil pentru zgarieturile mai persistente. Dimensiuni : lungime 19 cm x latime 5 cm x inaltime 2 cm Material : plastic si metal Peria pentru curatare cu 2 capete diferite si un varf pliabil ascutit este un instrument versatil si eficient in indepartarea crustelor si a murdariei persistente. Cu ajutorul celor doua capete diferite si a varfului ascutit, veti putea face fata chiar si celor mai dificile zone de curatat. Caracteristici: Doua capete diferite: Peria este dotata cu doua capete diferite pentru a va oferi optiuni variate in curatarea diferitelor suprafete. Un capat este realizat din plastic robust, potrivit pentru indepartarea crustelor si a reziduurilor persistente. Celalalt capat este format din sarma, ideal pentru a curata zonele mai greu accesibile sau pentru a indeparta murdaria incapatanata. Varf pliabil ascutit: Un aspect inovator al acestei perii este varful pliabil ascutit. Acesta poate fi utilizat pentru a trata zgarieturile mai persistente sau petele dificile, oferindu-va o solutie eficienta si precisa in curatare. Dimensiuni compacte: Peria are dimensiunile de 19 cm lungime, 5 cm latime si 2 cm inaltime. Aceasta constructie compacta si ergonomica permite o manevrare usoara si controlata in timpul curatarii. Material durabil: Realizata din plastic si metal de inalta calitate, peria este rezistenta si durabila. Aceste materiale asigura o utilizare indelungata si rezistenta la uzura, ceea ce face peria potrivita pentru utilizarea pe termen lung. Cu ajutorul periei pentru curatare cu doua capete diferite si varf pliabil ascutit, veti putea face fata chiar si celor mai dificile sarcini de curatare. Indiferent daca este vorba despre cruste, murdarie persistenta sau zgarieturi mai adanci, aceasta perie va va oferi versatilitate si eficienta in realizarea muncii.Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, alb

    Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, alb este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 38 x inaltime 18 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, argintiu

    Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, transparent este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 38 x inaltime 18 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, transparent

    Cutie depozitare cu role, 38 x 18 x 18 cm, transparent este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 38 x inaltime 18 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, argintiu

    Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, argintiu este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 36 x inaltime 26 cm. Aflați mai multe
  • Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, alb

    Cutie depozitare cu role, 36 x 18 x 26 cm, transparent este ca un mic carucior polivalent, de un real folos in vederea organizarii obiectelor in spatii mici. Pastreaza-ti dulapurile de bucatarie curate si ordonate datorita designului sau ergonomic. Profitati de orice colt, interiorul dulapului sau spatiul dintre mobile, pentru a introduce acest carucior pe care il umpleti cu ce produse doriti dvs. Are 4 role si un maner, care il fac usor de manevrat. Este perfect pentru casa, birou, camera copiilor, bucatarie. IDEAL PENTRU SPATII MICI - Conceptul sau de cutie de depozitare din plastic ajuta la maximizarea spatiului pentru depozitare, cu precadere in zonele inaccesibile ale dulapurilor, economisind spatiu. MANIPULARE USORA - Designul sau, cu maner si roti il face un produs util pentru depozitarea dvs. Ideal pentru dulapuri de bucatarie. Material rezistent, neted si cu linii netede, te vei putea bucura de acest produs, ani de zile. Fabricat din materiale complet reciclabile si fara BPA. Dimensiuni: latime 18 x lungime 36 x inaltime 26 cm. Aflați mai multe
  • Uscator rufe pentru calorifer , balcon sau cada, 55 x 33,5 cm

    Uscator rufe pentru calorifer , balcon sau cada, 55 x 33,5 cm Uscatorul este ideal pentru obiecte mai mici : prosoape, ciorapi, lenjerie intima etc. Partile laterale sunt pliabile astfel incat sa-l puteti depozita usor dupa folosire. • Se fixeaza usor pe calorifer, in balcon pe balustrada sau de marginea cazii de baie, etc. materialul fiind flexibil; • Dupa folosire, uscatorul se pliaza usor si poate fi depozitat oriunde, pentru mai multa economie de spatiu; • Dispune de 6 bare pentru uscarea rufelor de cate 55 cm lungime fiecare, in total 300 cm spatiu de uscare; • Ideal pentru economie de spatiu de stocare • Material: metal vopsit alb • Dimensiune: 33,5 x 55 x 65 cm.Aflați mai multe
  • Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, albastru

    Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, albastru din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe
  • Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, visiniu

    Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, gri din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe
  • Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, gri

    Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, gri din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe
  • Perdea de dus textila, jacquard, 12 inele, 180 x h200 cm, Barneys, gri inchis

    Perdeua de dus din material textil, rezistent la apa, cu design jacquard, 180x200 cm este fabricata din material textil de tip polyester, continand si un numar de 12 inele de prindere din plastic. Caracteristici: Material Textil, de tip Polyester: material durabil, impermeabil, moale si placut la atingere, design jacquard. Se poate spala la masina, maxim 40 grade Celsius sau de mana. 12 inele din plastic incluse. Tratament special hidrofug, lavabil la masina Include 12 inele perdea. Material: textil Dimensiuni: lungime 180x inaltime 200cm. Nu include bara de dus!Aflați mai multe

De la 61 la 90 produse din total 885

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!