Suporturi, uscatoare tacamuri si vesela

Bucătăria este pentru cei mai mulți dintre noi, spațiul în care ne începem o nouă zi. Fie că ne place să savurăm în tihnă un mic dejun sau bem repede o cafea, un spațiu curat și organizat ne va ajuta să fim energici și armonioși.

Un scurgător vase și un picurător vase alese cu grijă ne vor decora bucătăria și ne vor asigura întotdeauna, la îndemână farfurii și pahare curate. Puteți alege dintr-o mulțime de forme, dimensiuni și culori, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Un suport cuțite ales cu atenție, pe lângă faptul că va păstra în siguranță obiectele tăietoare, va aduce un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră. Îl recomandăm cu drag pentru orice casă și îl considerăm o necesitate în casele cu copii mici.

Uitați de dezordinea din sertare și alegeți exact tacâmul de care aveți nevoie cu ajutorul unui organizator tacâmuri. Acest organizator împreună cu un suport tacâmuri vă vor facilita procesul de gătit sau cel de servire a mesei. Cu siguranță veți avea la îndemână fie polonicul, fie o linguriță.

Un suport ustensile bucătărie așezat chiar pe blatul de bucătărie vă va aduce mai aproape ustensilele voluminoase de care aveți nevoie atunci când gătiți. Un organizator sertar bucătărie va completa și va menține într-o ordine firească obiectele pe care le folosiți în bucătărie. Un suport farfurii, un organizator farfurii și un suport capace oală vor face o echipă perfectă în casa dumneavoastră. Faptul că aveți la îndemână capacul potrivit ca dimensiune, iar pentru o anumită farfurie nu este necesar să dați la o parte un sertar întreg, v-a făcut să câștigați timp și bună dispoziție. 

Un suport tacâmuri sertar, respectiv câteva organizatoare tacâmuri îi pot angrena pe ceilalți membrii ai familiei, mari sau mici, să vă ajute la servirea mesei, respectiv la rearanjarea tacâmurilor după ce au fost curățate.

De îndată ce tacâmurile au fost strânse de pe un scurgător tacâmuri, un scurgător vase inox sau de pe picurătoare vase, acestea își vor găsi locurile binemeritate în suporturile speciale, iar dumneavoastră le veți găsi fără efort.

Happymax vă așteaptă cu o gamă diversificată de soluții salvatoare pentru bucătăria dumneavoastră. Economisiți spațiu, timp și bucurați-vă de ordine și organizare!   

De la 121 la 150 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Uscator vesela, minimalist, 59,5x45x4 cm

    Uscator vesela, minimalist, 59,5x45x4 cm este un suport uscare vase, farfuri, cani, pahare, articole sticla, articole servire. Are ca si baza un covoras din microfibra, ce ajuta la prevenirea acumularii mucegaiului. Este un uscator economic, pentru spatii mici. Covorasul din microfibra amortizeaza si previne spargerea vaselor. Suprafata antiderapanta, material flexibil cu închidere elastica, va permite sa pliati si sa depozitati usor, daca nu il mai folositi. Nu este destinat pentru vase mai mari. Pretul este pentru 1 bucata. Culori : negru sau rosu, DAR se livreaza aleatoriu, nu se poate selecta culoarea. Dimensiuni: lungime 59.5 x adancime 45 x inaltime 0.5 cm. Material: plastic-PP.Aflați mai multe
  • Uscator vesela cu covoras absorbant microfibra

    Uscator pentru vesela cu suport pentru 8 farfurii pahare si tacamuri. Uscatorul are dimensiuni reduse si poate fi folosit acasa sau atunci cand va deplasati in calatorii. Uscatorul este integrat intr-un covoras de microfibra care va absoarbe apa scursa de pe pahare si tacamuri. Ideal pentru spatiile mici din jurul chiuvetei. Dimensiuni : latime 50 cm x 38 cm Material : poliester (microfibra) + plastic Articol disponibil in mai multe culori. Livrarea acestuia se va face aleatoriu, nu se va putea selecta culoarea! Uscatorul de vase cu covoras absorbant din microfibra este solutia ideala pentru a-ti usca vesela in spatiile mici din jurul chiuvetei. Cu dimensiunile sale compacte de 50 cm in latime si 38 cm in lungime, acest uscator se potriveste perfect in orice bucatarie. Uscatorul este fabricat dintr-un material durabil, combinand poliesterul (microfibra) si plasticul. Covorasul absorbant din microfibra are capacitatea de a absorbi rapid apa si de a-ti usca vesela intr-un timp scurt. Designul practic al uscatorului include numeroase compartimente si suporturi pentru a organiza eficient farfuriile, canile, paharele si alte ustensile de bucatarie. Astfel, vei avea mereu vesela curata si uscata la indemana. Uscatorul de vase este usor de utilizat si de intretinut. Pur si simplu asaza vesela pe covorasul absorbant si lasa-l sa-si faca treaba. Materialul din microfibra este moale si protejeaza vesela de zgarieturi si deteriorari. Datorita dimensiunilor sale compacte, uscatorul de vase este perfect pentru spatiile mici din bucatarie. Poti sa-l plasezi direct langa chiuveta pentru a economisi spatiu si a avea acces rapid la vesela. Cu uscatorul de vase cu covoras absorbant din microfibra, te bucuri de o solutie practica si eficienta pentru a-ti usca vesela intr-un mod organizat si rapid. Materialul de inalta calitate, designul compact si functionalitatea sa il fac un accesoriu indispensabil in bucataria ta.Aflați mai multe
  • Etajera metalica de colt depozitare farfurii-Confortime

    Suportul pentru farfurii permite depozitarea pe 3 niveluri a farfuriilor sau a altor articole de bucatarie, coltul dulapurilor de bucatarie fiind folosit la maxim. Folosind o ejatera de colt, spatiul dulapurilor va fi mult mai organizat astfel incat veti avea acces mai usor la farfuriile de dimensiuni diferite. Dimensiuni : 22 cm x 22 cm x 22 cm Material : metal vopsit. Etajera metalica de colt pentru depozitare a farfuriilor de la Confortime este solutia perfecta pentru a maximiza spatiul din bucataria ta. Aceasta etajera iti ofera posibilitatea de a depozita farfuriile pe 3 nivele, folosind eficient colturile dulapurilor de bucatarie. Cu ajutorul etajerei de colt, vei putea utiliza in mod optim spatiul disponibil in colturile dulapurilor, care, de obicei, sunt mai putin folosite. Astfel, vei avea un sistem de depozitare eficient si organizat pentru farfurii si alte articole de bucatarie. Etajera este proiectata sa se potriveasca perfect in colturile dulapurilor de bucatarie, asigurandu-se ca fiecare centimetru este folosit la maxim. Acest lucru te va ajuta sa economisesti spatiu si sa ai acces mai usor la farfurii de dimensiuni diferite, fara a fi nevoie sa cauti prin intregul dulap. Cu dimensiunile de 22 cm x 22 cm x 22 cm, etajera se potriveste perfect in colturile dulapurilor. Este compacta si nu ocupa mult spatiu, dar ofera suficienta capacitate de depozitare pentru farfurii de diferite dimensiuni. Etajera este fabricata din metal vopsit, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate. Materialul metalic este robust si rezistent la uzura, asigurand ca etajera va rezista in timp si va fi un partener de incredere in bucataria ta. In concluzie, etajera metalica de colt pentru depozitare a farfuriilor de la Confortime este un accesoriu practic si util in bucataria ta. Prin utilizarea colturilor dulapurilor, vei putea organiza eficient farfuriile si vei economisi spatiu. Cu dimensiunile potrivite si posibilitatea de a depozita farfurii pe 3 nivele, etajera iti ofera acces usor la farfurii de diferite dimensiuni si mentine ordinea in bucatarie. Fabricata din metal vopsit rezistent, etajera este un element durabil si functional in bucataria ta.Aflați mai multe
  • Suport metalic alb, capace si cutite-Confortime

    Suport metalic alb, capace si cutite-Confortime. Suportul are spariu pentru depozitarea cutitelor pe verticala si a capacelor de oale. Material : metal Suportul metalic alb pentru capace si cutite de la Confortime este un accesoriu versatil si bine conceput pentru organizarea si depozitarea articolelor de bucatarie. Acest suport iti ofera un spatiu practic pentru a-ti tine placile de taiat, cutiile si alte accesorii importante, astfel incat sa le ai mereu la indemana si perfect organizate. Unul dintre aspectele esentiale ale acestui suport este capacitatea sa de a depozita cutitele pe verticala. Aceasta este o modalitate sigura si eficienta de a le pastra, asigurandu-te ca lamele sunt protejate si ca ai acces rapid la instrumentele tale de taiere preferate. In plus, suportul este proiectat pentru a permite o ventilare adecvata a placilor de taiat, ajutand astfel la reducerea cresterii bacteriilor si a mirosurilor neplacute, in timp ce mentine placile intr-o stare buna pentru o perioada mai indelungata. Designul suportului este frumos si elegant, adaugand o nota de rafinament in bucataria ta. Este fabricat din metal de inalta calitate, ceea ce ii confera durabilitate si rezistenta in timp. Materialul metalic asigura, de asemenea, o stabilitate solida pentru toate articolele depozitate in suport. Cu dimensiunile sale de 22 × 14 × 12 cm, suportul ofera suficient spatiu pentru mai multe articole, permitandu-ti sa organizezi eficient accesorii precum capacele de oale sau alte obiecte mici. Aceasta ajuta la mentinerea ordinei in bucatarie si face ca gasirea articolelor necesare sa fie rapida si usoara. In concluzie, suportul metalic alb pentru capace si cutite de la Confortime este solutia ideala pentru organizarea si depozitarea eficienta a articolelor de bucatarie. Cu un design frumos, capacitate de stocare versatila si reducerea cresterii bacteriilor, acest suport va aduce un plus de ordine si functionalitate in bucataria ta. Investeste in acest suport practic si durabil si bucura-te de o bucatarie bine organizata si frumoasa! Aflați mai multe
  • Organizator sertar dulap, antialunecare, 5 compartimente

    Organizator sertar dulap, antialunecare, 5 compartimente este o tava pentru organizare sertar bucatarie sau birou, cu 5 compartimente. In acest organizator sertar se pot pune tacamuri de bucatarie sau obiecte de birou,scule, etc. Pe fund are cauciuc antiderapant, pentru stabilitate. Material plastic. Culoare: alb-gri. Pretul este pentru 1 bucata. Dimensiuni: inaltime 4.7 x lungime 23.5 x adancime 33 cm. Aflați mai multe
  • Organizator sertar no.1

    Organizator sertar no.1 este o cutie depozitare de dimensiuni medii, cu 3 compartimente. Poate fi pusa in sertarul din bucatarie si umpluta cu mici obiecte sau cateva tacamuri. Este perfect pentru a-ti organiza sertarele bucatariei, baii, biroului sau oricarui spatiu in care ai nevoie de el. Organizator sertar no.1 are 3 compartimente separate, dintr-o singura bucata. Material: plastic transparent, cu finisaj de sticla. Material: plastic, transparent. Dimensiuni: 23 x 23 x inaltime 5 cm. Pretul este pentru 1 bucata Organizator sertar no.1. ATENTIE! NU SUNT INCLUSE TACAMURILE! FARA ACCESORIILE DIN IMAGINE!Aflați mai multe

    Preț: 30,00 lei

    Special Price 17,00 lei

    Nu este în stoc

  • Tava dubla pentru tacamuri Whitecolour

    Tava dubla pentru tacamuri Whitecolour va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri Whitecolour este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare și una mica, iar cea mai mica este mobila. Este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri bej este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spațiul de stocare de la bază. Material: este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri Whitecolour. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm,. Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri.Livrarea culorii se face aleatoriu. Nu se poate selecta culoarea(combinatia de culori)Aflați mai multe
  • Suport organizator tigai cu 5 niveluri

    Suport organizator pentru tigai cu 5 niveluri. Depozitarea tigailor va fi mai usoara iar spatiul din dulapul de bucatarie va deveni mai incapator. Suportul organizator pentru tigai are 5 niveluri ce permite depozitarea tigailor una peste cealalta fara riscul de a distruge invelisul acestora. Material: metal cromat Culoare: negru. Dimensiuni: inaltime 27,94 cm x latime 19,8 cm x latime 23,1 cm. Aflați mai multe
  • Organizator-suport tocatoare, tavi, capace Classico - 20 CM

    Acest suport metalic pentru capace de oale se poate monta pe usile dulapurilor din bucatarie, obtinand spatiu in plus pentru depozitare. Organizatorul pentru capace poate fi folosit si pentru depozitarea tocatoarelor sau tigailor de bucatarie Material: metal cromat Culoare: negru. Dimensiuni: inaltime 33,5 cm x llatime 16,1 cm x adancime 13 cm. Aflați mai multe

    Preț: 123,00 lei

    Special Price 112,00 lei

    Nu este în stoc

  • Organizator-suport capace Classico

    Acest suport metalic pentru capace de oale ce poate fi pozitionat pe rafturile dulapurilor de bucatarie. Suportul are 6 locasuri pentru tigai sau capace. Material: metal cromat Culoare: argintiu Dimensiuni: lungime 43 cm x inaltime 13 cm x latime 18 cm Aflați mai multe

    Preț: 128,00 lei

    Special Price 116,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport scurgere tacamuri sau lavete si burete bucatarie

    Suport scurgere tacamuri sau lavete si burete bucatarie este un suport de scurgere de tip 2 in 1, ce poate fi un ajutor nepretuit in bucatarie. Pur si simplu il asezati in coltul chiuvetei si il umpleti fie cu tacamuri, fie cu bureti, lavete, sticle detergent lichid, iar acestea se vor scurge direct in chiuveta sau pe marginea acesteia. Potrivit si pentru a fi puse la uscat: fructe, legume, salata. Material: plastic. Dimensiuni: 12 x 16,5 x 15 cm. Aflați mai multe
  • Suport metalic, organizator tigai-Confortime

    Suport metalic pentru organizarea tigailor sau a capacelor de oale de bucatarie. Folosind acest organizator, puteti depozita 7 tigai sau capace de oale. Organizatorul poate fi asezat in dulapul din bucatarie, in camara sau langa chiuveta. Dimensiuni : lungime 35,8 cm Material : metal Suportul metalic pentru organizarea tigailor de la Confortime este solutia ideala pentru a pastra tigaiele si capacele de oale ordonate si usor accesibile in bucatarie. Acest organizator practic va permite sa depozitati pana la 7 tigai sau capace de oale, asigurandu-va ca aveti totul in ordine si la indemana atunci cand gatiti. Cu dimensiunea sa de aproximativ 35,8 cm lungime, acest suport metalic se potriveste perfect in dulapurile de bucatarie, in camara sau langa chiuveta, oferindu-va flexibilitate in alegerea locului de depozitare. Fabricat din metal durabil, suportul metalic este robust si rezistent in timp. Designul sau inteligent va permite sa asezati tigaiele sau capacele de oale in pozitie verticala, economisind spatiu si facilitand accesul la fiecare element. Acest organizator este ideal pentru a va mentine bucataria ordonata si organizata, eliminand confuzia si dezordinea din dulapuri. Indiferent daca sunteti un pasionat de gatit sau doar cautati modalitati eficiente de a va organiza ustensilele de bucatarie, acest suport metalic este alegerea potrivita. Cu ajutorul suportului metalic pentru tigaie de la Confortime, veti beneficia de un sistem eficient de organizare, care va permite sa gasiti rapid si usor tigaia sau capacul potrivit pentru gatitul dumneavoastra. In plus, datorita materialului metalic durabil, este usor de curatat si de intretinut, mentinandu-l intr-o stare impecabila pentru o lunga perioada de timp. In concluzie, suportul metalic pentru organizarea tigailelor de la Confortime este alegerea ideala pentru a va organiza tigaile si capacele de oale in bucatarie. Cu acest organizator practic si rezistent, veti avea un spatiu ordonat si usor de gestionat, facilitand activitatile dvs. de gatit si mentinand bucataria curata si organizata.Aflați mai multe
  • Covoras ultra absorbant scurgere si uscare vase

    Folosind acest covoras din microfibra, apa scursa de pe vesela va fi absorbita rapid. Covorasul pentru vase si tacamuri poate fi folosit acasa in bucatarie sau in deplasari. Se spala usor. Dimensiuni : 40 cm x 48 cm Material : poliester (microfibra)Aflați mai multe

    Preț: 24,00 lei

    Special Price 22,00 lei

    Nu este în stoc

  • Covoras silicon pentru scurgere vesela

    Covoras absorbant pentru uscarea vaselor si a altor obiecte de vesela. Covorasul este ideal pentru a fi folosit langa chiuveta direct ca suport pentru scurgerea vaselor sau sub un uscator obisnuit. Covorasul este din material absorband si are o structura ventilata. Dimensiunl : lungime 45,6 cm x latime 35,7 cm x inaltime 0,2 cm. Material : PLASTIC (pvc). Covorasul este disponibil in mai multe culori (rosu, negru, fri). Livrarea se va face aleatoriu, nu se poate selecta culoarea. Covorasul din silicon pentru scurgerea veselei este un accesoriu practic si eficient pentru uscarea vaselor si tacamurilor in bucatarie. Fabricat din silicon de inalta calitate, acest covoras are o textura speciala care permite o uscare rapida si uniforma a obiectelor. Cu dimensiunile de 40,5 cm x 31 cm x 0,5 cm, acest covoras se potriveste perfect langa chiuveta, oferindu-va un spatiu dedicat pentru scurgerea vaselor. Fiind flexibil si usor de manevrat, poate fi utilizat atat ocazional, cand aveti nevoie sa uscati un numar mare de vase, cat si permanent, ca o solutie practica pentru a va mentine vesela organizata. Textura speciala a covorasului din silicon asigura o aderenta ferma a vaselor si tacamurilor, prevenind alunecarea acestora si minimizand riscul de zgarieturi sau deteriorari. Acesta poate contine multiple obiecte, inclusiv farfurii, boluri, pahare, tacamuri si ustensile de bucatarie, oferindu-va un spatiu generos pentru scurgerea lor. Pe langa functionalitatea sa excelenta, covorasul din silicon are si avantajul ca poate fi usor de intretinut. Dupa utilizare, poate fi curatat cu usurinta cu apa si detergent de vase sau introdus in masina de spalat vase. De asemenea, fiind flexibil si usor de curatat, poate fi indepartat si depozitat in cazul in care aveti nevoie de mai mult spatiu pe blatul bucatariei. Covorasul din silicon pentru scurgerea veselei este un accesoriu indispensabil pentru orice bucatarie moderna. Cu textura sa speciala si dimensiunile potrivite, acesta va ofera un spatiu dedicat si eficient pentru uscarea vaselor si tacamurilor, mentinandu-le in siguranta si prevenind acumularea de apa pe blatul bucatariei. Investitia in acest covoras durabil si practic va va aduce beneficii pe termen lung, facilitand procesul de curatare si organizare in bucatarie.Aflați mai multe

    Preț: 38,00 lei

    Special Price 28,00 lei

    Nu este în stoc

  • Covoras absorbant uscare vase

    Covoras absorbant pentru uscarea vaselor si a altor obiecte de vesela. Covorasul este ideal pentru a fi folosit langa chiuveta direct ca suport pentru scurgerea vaselor sau sub un uscator obisnuit. Covorasul este din material absorband si are o structura ventilata. Dimensiunl : lungime 45,6 cm x latime 35,7 cm x inaltime 0,2 cm. Material : PLASTIC (pvc). Covorasul este disponibil in mai multe culori (rosu, negru, fri). Livrarea se va face aleatoriu, nu se poate selecta culoarea.Aflați mai multe
  • Organizator compartimentat tacamuri in sertar cu fund antiderapant

    Organizator compartimentat tacamuri in sertar cu fund antiderapant. Tacamurile din sertare trebuie sa fie organizate in tavi cu compartimente. Organizatorul pentru tacamuri are interiorul cu strat antiderapant ceea ce impiedica alunecarea tacamurilor atunci cand miscati sertarele. Dimensiuni: 32,5 cm x 29 cm. Organizatorul compartimentat pentru tacamuri in sertar cu fund antiderapant este un accesoriu esential pentru a pastra ordinea si organizarea in sertarele de bucatarie. Cu ajutorul acestui organizator, puteti avea tacamurile bine organizate si la indemana, evitand amestecul si alunecarea acestora in timpul miscarii sertarelor. Cu dimensiunile de aproximativ 32,5 cm in lungime si 29 cm in latime, acest organizator se potriveste in majoritatea sertarelor de bucatarie standard. Este conceput pentru a crea compartimente distincte pentru tacamuri, permitandu-va sa separati furculitele, cutitele, lingurile si alte ustensile in spatii bine definite. Organizatorul este prevazut cu un fund antiderapant, care previne alunecarea tacamurilor atunci cand sertarul este deschis sau inchis. Acest strat antiderapant asigura ca tacamurile raman stabile in compartimente si nu se misca in timpul utilizarii sertarului, mentinand astfel ordinea si evitand deteriorarile sau zgarieturile accidentale. Utilizarea acestui organizator compartimentat pentru tacamuri aduce beneficii multiple. In primul rand, va permite sa gasiti rapid si usor ustensilele dorite, fara a le cauta prin sertar sau a le amesteca. In al doilea rand, protejeaza tacamurile de deteriorari si zgarieturi, pastrandu-le in stare buna pentru o perioada mai lunga de timp. Materialul durabil si rezistent asigura o utilizare indelungata a organizatorului, rezistand uzurii si incarcaturii regulate a tacamurilor. In plus, organizatorul este usor de curatat si intretinut, puteti spala si usca rapid interiorul si exteriorul pentru a mentine igiena si aspectul sau. In concluzie, organizatorul compartimentat pentru tacamuri in sertar cu fund antiderapant este un accesoriu indispensabil pentru a pastra ordinea si organizarea in sertarele de bucatarie. Cu ajutorul sau, puteti avea tacamurile bine organizate si accesibile, evitand alunecarea si deteriorarea acestora. Dimensiunile sale generoase si materialul durabil asigura o solutie eficienta si de lunga durata pentru a va mentine tacamurile in ordine. Aflați mai multe
  • Suport organizator metalic tigai si capace Confortime

    Suport organizator metalic tigai si capace Confortime. Folosind acest suport metalic, tigaile din bucatarie si chiar capacele de oale vor sta depozitate in mod organizat. Suportul de tigai poate fi asezat in dulap alaturi de alte accesorii de bucatarie. Dimensiuni : lungime 26 cm x latime 20,9 cm x inaltime 19,6 cm Material : metal Suportul organizator metalic pentru tigai si capace Confortime este solutia perfecta pentru a depozita si organiza tigaile si capacele de oale intr-un mod eficient si ordonat in bucatarie. Cu ajutorul acestui suport, veti putea pastra toate ustensilele de gatit la indemana si fara a le amesteca. Fabricat din metal durabil si rezistent, suportul este construit pentru a sustine greutatea tigailor si capacelor de oale. Designul sau solid si robust asigura stabilitatea si siguranta acestor obiecte, eliminand riscul de deteriorare sau zgariere. Cu dimensiunile de 26 cm lungime, 20,9 cm latime si 19,6 cm inaltime, suportul are o configuratie compacta si eficienta. Acest lucru va permite sa-l asezati cu usurinta in dulapul de bucatarie, langa alte accesorii si ustensile de gatit, fara a ocupa prea mult spatiu. Organizatorul metalic pentru tigai si capace va ajuta sa economisiti timp si efort in cautarea si aranjarea ustensilelor de gatit. Prin mentinerea acestora intr-un singur loc si intr-un mod organizat, veti avea acces rapid la instrumentele de care aveti nevoie in timpul procesului de gatit. Indiferent daca sunteti un bucatar pasionat sau un amator in bucatarie, suportul organizator metalic pentru tigai si capace Confortime va ofera o solutie practica si estetica pentru a pastra ordinea si functionalitatea in spatiul dumneavoastra de gatit. Acesta va permite sa aveti tigaile si capacele de oale la indemana, evitand aglomeratia si facilitand procesul de gatit.Aflați mai multe
  • Uscator tacamuri cu picurator - Flexi

    Uscator tacamuri cu picurator – Flexi este un picurator tacamuri ce este perfect pentru a va usca tacamurile la aer. După clătire, așezați pur și simplu tacâmurile în uscator tacamuri cu picurator „Flexi” și așteptați până se usucă. Partițiile pot fi reglate variabil. Tava de picurare poate fi scoasă pentru golire. Uscator tacamuri cu picurator – Flexi are o deschidere prin picurare. In spate are un loc special pentru asezarea lavetei de bucatarie. Material: plastic. Dimensiuni: 21,5 x 10,5 x 10,5 cm.Aflați mai multe
  • Uscator vesela pentru spatii mici

    Acest uscator pentru vesela este ideal pentru spatiile mici aflate langa chiuveta. Uscatorul de vase poate fi depozitat usor in caz de nefolosire. Uscatorul are scurgator de vase si este confectionat din plastic. Dimensiuni : 33,5 cm x 26,5 cm x 6 cm Aflați mai multe
  • Tava dubla pentru tacamuri alb

    Tava dubla pentru tacamuri alb a ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, in varianta restransa, fara caseta suplimentara ce se afla pozitionata in partea superioara si care culiseaza pe tava inferioara. Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri alb este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare și una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri alb este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri alb este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spațiul de stocare de la bază. Tava dubla pentru tacamuri alb este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri alb si nu include tacamuri.Aflați mai multe
  • Tava dubla pentru tacamuri argintiu

    Tava dubla pentru tacamuri argintiu va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri argintiu este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare si una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri argintiu este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri argintiu este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spatiul de stocare de la baza. Tava dubla pentru tacamuri argintiu este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri argintiu si nu include tacamuri.Aflați mai multe
  • Tava dubla pentru tacamuri verde deschis

    Tava dubla pentru tacamuri verde deschis va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri verde deschis este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare si una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri verde deschis este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri verde deschis este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spatiul de stocare de la baza. Tava dubla pentru tacamuri verde deschis este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri verde deschis si nu include tacamuri.Aflați mai multe

    Preț: 44,00 lei

    Special Price 37,00 lei

    Nu este în stoc

  • Tava dubla pentru tacamuri bleu

    Tava dubla pentru tacamuri bleu va ofera spatiu suplimentar pentru asezarea si ordonarea tacamurilor si ustensilelor de bucatarie. Dimensiuni:( 40 x 30 x 7 ) cm, Pretul este pentru 1 bucata si nu include tacamuri. Tava dubla pentru tacamuri bleu este un organizator tacamuri reglabil, potrivit pentru asezarea tacamurilor, ustensilelor, articolelor de birou, produselor cosmetice, obiectelor mici din casa sau biroul dvs. Organizatorul tacamuri extensibil se livreaza cu 2 tavite de stivuire, una mare si una mica, iar cea mai mica este mobila. Tava dubla pentru tacamuri bleu este o tava tacamuri extensibila ce va ajuta la stocarea si organizarea obiectelor din bucatarii, bai, dulapuri, camara, birou, garaj, etc. Tava dubla pentru tacamuri bleu este o tava tacamuri reglabila care culiseaza, astfel incat va ofera un acces facil la spatiul de stocare de la baza. Tava dubla pentru tacamuri bleu este fabricat din plastic durabil. Aceasta tava tacamuri se curata cu usurinta cu apa calda si detergent pentru vase. Pretul este pentru 1 bucata Tava dubla pentru tacamuri bleu si nu include tacamuri.Aflați mai multe

    Preț: 44,00 lei

    Special Price 37,00 lei

    Nu este în stoc

  • Bara ustensile bucatarie cu autocolant repozitionabil BESTLOCK MAGIC

    Iata o bara din otel cromat pentru ustensile de bucatarie cu 8 carlige ce nu necesita fixare cu suruburi. Aceasta este prevazuta cu autocolant repozitionabil Bestlock Magic ce asigura o prindere ferma de perete si totodata repozitionarea barei daca se doreste. Bara se poate lipi pe orice suprafata neteda sau usor poroasa (sticla, metal, faianta, oglinda sau pal melaminat). Se fixeaza usor : se dezlipeste folia de pe spatele autoadezivului, se aseaza pe suprafata dorita si se apasa pe acesta intinzandu-l cat mai bine. Ulterior se fixeaza modulul metalic de clipsul aflat pe padul autoadeziv. Padul autoadeziv este transparent si discret. Rezistent la apa. Poate suporta pana la 4 kg. Dimensiuni : Modul metalic - lungime 52,7 cm x inaltime 9 cm x adancime 4 cm. Padurile autoadezive - inaltime 9 cm x latime 8 cm x 1.2 adancime , cu tot cu clips 1,2 cm Prezentare video: Tehnologia BESTLOCK MAGIC – autocolant repoziționabil : Accesoriile cu autoadeziv Bestlock Magic sunt intr-adevar revolutionare! Adezivul este repozitionabil dupa dorinta dvs . Nu mai este nevoie de suruburi, lipici sau de gaurirea peretilor pentru a organiza bucataria, baia sau dulapurile dvs. Accesoriile cu adeziv repozitionabil Bestlock Magic se instaleaza rapid : 1. Curatati peretele cu o carpa uscata 2. Dezlipiti folia protectoare de pe spatele adezivului. 3. Lipiti adezivul pe perete si neteziti-l cu mana cat de bine puteti. 4. Ulterior agatati de acesta (adezivul este prevazut cu carlige) modulul achizitionat (cu adezivul inclus). 5. Daca doriti repozitionarea adezivului, dezlipiti-l si fixati-l in locul dorit! Autoadezivul Bestlock Magic este potrivit pentru toate suprafetele netede (gen faianta, gresie, sticla) sau pentru suprafetele usor poroase (pal melaminat). Padurile autoadezive adera pe suprafete datorita vidului de aer obtinut prin frecare. Odata fixat pe perete, adezivul BestlockMagic poate suporta greutati cuprinse intre 2kg si 4 kg. Aflați mai multe

    Preț: 130,00 lei

    Special Price 114,00 lei

    Nu este în stoc

  • Uscator vesela si tacamuri-galben

    Uscator vesela si tacamuri-galben este un bun si inovator organizator al tacâmurilor, paharelor si farfuriilor, disponibil în diverse combinații de culori. Uscatorul este prevazut cu locasuri pentru farfurii si totodata prezinta o tava cu picurator unde puteti aseza pentru uscare cani sau cesti. Orientati uscatorul cu picuratorul catre lavoar astfel incat apa sa fie evacuata direct in lavoar. Culoare : galben+portocaliu. Material : plastic. Dimensiuni : adancime 35 cm x latime 44 cm x inaltimea 15,5 cm Aflați mai multe

    Preț: 81,00 lei

    Special Price 60,00 lei

    Nu este în stoc

  • Bara ustensile bucatarie cu ventuze

    Bara ustensile bucatarie cu ventuze Ustensilele de bucatarie vor fi la indemana cu aceasta bara de bucatarie cu ventuze. Pastrati ustensilele agatate pe perete, la indemana. Nu trebuie sa gauriti peretii, bara se fixeaza pe perete cu ajutorul ventuzei. In plus, metalul cromat va aduce un plus de eleganta in baia dvs. Alternativ, daca doriti fixarea permanenta, folositi kitul inclus pentru fixare permanenta in perete (suruburi, dibluri si capete pentru suruburi). Pentru prinderea cu ventuze trebuie sa respectati urmatorii pasi: - Curatati faianta cu o carpa cu apa si lasati sa se usuce; Faianta trebuie sa fie neteda si sa nu aiba neregularitati; - Aplicati suportul pe perete si impingeti pe ventuze; - Lasati sa treaca 12 ore fara a incarca suportul; - Folositi suportul dupa cele 12 ore. Material : metal cromat Dimensiuni : lungime 31 cm x adancime 5 cm x inaltime 7cm VEZI VIDEO : Aflați mai multe

    Preț: 42,00 lei

    Special Price 32,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport de perete pentru polonic si linguri-Stick

    Suportul de perete este util pentru a avea la indemana polonicul sau lingurile folosite atunci cand gatiti. Depozitati pe acest suport tacamurile dvs. preferate. Suportul se fixeaza puternic pe faianta cu ajutorul stickerelor autoadezive cromate si deci nu va fi nevoie sa gauriti peretii. In plus, metalul cromat va aduce un plus de eleganta in bucataria dvs. Rezistenta ridicata la rugina. Alternativ, daca doriti fixarea permanenta, folositi kitul inclus pentru fixare permanenta in perete (suruburi, dibluri si capete pentru suruburi). Pentru prinderea cu stickere autoadezive trebuie sa respectati urmatorii pasi: - Curatati faianta cu o carpa cu apa (nu folositi alcool) si lasati sa se usuce; Faianta trebuie sa fie neteda si sa nu aiba neregularitati; - Dezlipiti folia de protectie pe stickerele autoadezive si fixati suportul pe perete prin apasare repetata si intensa; - Lasati sa treaca 24 ore fara a incarca suportul; - Folositi suportul dupa cele 24 ore. Material : metal cromat Dimensiuni : latime 13 cm x adancime 15 cm x inaltime 25 cm VEZI VIDEO : Aflați mai multe

    Preț: 60,00 lei

    Special Price 42,00 lei

    Nu este în stoc

  • Suport de perete pentru tacamuri-Stick

    Depozitati tacamurile si ustensilele din bucataria dvs. folosind suportul cromat de perete, fara a fi nevoie sa gauriti faianta. Suportul se fixeaza puternic pe faianta cu ajutorul stickerelor autoadezive cromate si deci nu va fi nevoie sa gauriti peretii. In plus, metalul cromat va aduce un plus de eleganta in bucataria dvs. Rezistenta ridicata la rugina. Alternativ, daca doriti fixarea permanenta, folositi kitul inclus pentru fixare permanenta in perete (suruburi, dibluri si capete pentru suruburi). Pentru prinderea cu stickere autoadezive trebuie sa respectati urmatorii pasi: - Curatati faianta cu o carpa cu apa (nu folositi alcool) si lasati sa se usuce; Faianta trebuie sa fie neteda si sa nu aiba neregularitati; - Dezlipiti folia de protectie pe stickerele autoadezive si fixati suportul pe perete prin apasare repetata si intensa; - Lasati sa treaca 24 ore fara a incarca suportul; - Folositi suportul dupa cele 24 ore. Material : metal cromat Dimensiuni : latime 21 cm x adancime 14 cm x inaltime 21 cm VEZI VIDEO : Aflați mai multe

    Preț: 79,00 lei

    Special Price 64,00 lei

    Nu este în stoc

  • Cos pentru ustensile de bucatarie-turcoaz

    Cosul pentru depozitarea ustensilelor este practic putand fi agatat de un carlig datorita urechii. Pastrati articolele de menaj sau ustensilele de bucatarie in acest cos pentru depozitare. Are o capacitate de 1,25 l. Dimensiuni : 17 cm x 14,5 cm x 14,5 cm. Material : polipropilenaAflați mai multe

    Preț: 25,00 lei

    Special Price 23,00 lei

    Nu este în stoc

  • Set ustensile de bucatarie din bambus-5 piese

    Doriți să gătiti cu accesorii de bucatarie fabricate din materiale? Aceste ustensile elegante de bucătărie. Sunt fabricate din bambus si au o lungime de cca. 30 cm (cu excepția bazei). Ustensilele de bucatarie au, de asemenea, o gaură la un capăt pentru agățat. Baza este perforată pentru a preveni umezeala. Acest set ustensile de bucatarie din bambus este format din 5 piese: Spatulă Linguriţă Lingură pentru amestecare cu gaură Lingură crestată Baza (aproximativ 10 x 6.5 x 10 cm)Aflați mai multe

    Preț: 84,00 lei

    Special Price 71,00 lei

    Nu este în stoc

De la 121 la 150 produse din total 173

pe pagină

Pagină:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!