Forme din silicon, accesorii silicon

Forme de copt din silicon pentru torturi, briose, prajituri si cozonaci. Formele de copt, ustensilele si accesoriile din silicon au acelasi avantaj ca si formele de copt metalice. Avantajele formelor de copt din silicon :
- Aluatul nu se lipeste pe formele de silicon;
- Sunt termorezistente si pot fi folosite si pe suprafete fierbinti ( < 260 grade Celsius), isi pastreaza elasticitatea si se pot spala in masina de spalat vase;
- Nu retin microbii datorita structurii materialului. Structura materialului confera o rezistenta mai mare impotriva depunerii grasimilor;
- Nu prind miros, fiind usor de curatat si spalat;
Formele de silicon sunt unele dintre cele mai dorite accesorii pentru bucătărie. Versatile, ușor de întreținut, curățat și păstrat, acestea au devenit de nelipsit din orice casă. Se pot folosi atât în cuptor, cât și în congelator și vă ajută să pregătiți deserturi și nu numai, în cele mai diverse forme, pentru bucuria celor mici și mari, deopotrivă. Se curăță fără efort, manual sau la mașina de spălat vase, nu se deformează, nu se pătează, nu rețin mirosurile neplăcute. Foarte ușoare, vesele și colorate, formele de silicon nu trebuie să lipsească din nicio casă.

Torturile sunt deserturile cele mai așteptate și care marchează un eveniment fericit din viața noastră. Vă invităm să vă alegeți forma silicon tort cea mai potrivită pentru ocazia pe care o serbați și vă garantăm că veți face concurență unui cofetar profesionist. Forma silicon macarons vă ajută să țineți pasul cu gusturile celor mai pretențioși musafiri, pentru că veți putea pregăti și dumneavoastră mult râvnitele macarons.

Forma silicon inimă vă ajută să vă exprimați sentimentele de dragoste și prețuire, mai ales pentru persoana iubită. Deserturile sub formă de inimioare sunt cele mai apreciate, mai ales în zilele în care se sărbătorește iubirea. Un mic dejun pregătit în forma silicon inimă va fi o frumoasă dovadă de iubire.
Fie că veți alege forma silicon rotundă, forma silicon pătrată sau forma silicon dreptunghiulară veți putea pregăti deserturile preferate în cele mai diverse forme, fără niciun efort și cu garanția absolută a unui desert reușit.

Forma silicon de ciocolată vă ajută să pregătiți bomboane de ciocolată acasă sau biscuiți de ciocolată în diverse forme și mărimi, spre deliciul celor mici.
Forma silicon decorațiuni va aduce atmosfera de Sărbătoare în casa dumneavoastră, pentru că veți pregăti deserturi tematice, pentru orice ocazie.
În orice bucătărie trebuie să aveți forme silicon brioșe și forme silicon prăjituri. Veți avea astfel asigurate gustările de peste zi, pregătite din cantitățile exacte de zahăr și alte ingrediente, pe care doriți să le consumați. Proaspete și la îndemână vă vor aduce aportul de energie zilnic necesar, economisind astfel bani, pentru că nu veți mai cumpăra dulciuri de pe stradă, în grabă.
Pentru a vă păstra vasele de gătit în condiții optime și pentru a nu avea grija zgârieturilor și a deteriorării acestora, vă recomandăm să folosiți ustensile bucătărie de silicon. Fără a se deteriora sau deforma, acestea se pliază a fi folosite la pregătirea oricăror bunătăți, indiferent de modul de pregătire.
Happymax v-a pregătit o colecție impresionantă de forme și accesorii din silicon, astfel că dumneavoastră vă puteți alege ceea ce vă inspiră. Vă dorim spor în pregătirea celor mai dorite bunătăți și deserturi! <<

De la 31 la 60 produse din total 239

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sita silicon, pliabila, pentru gatit la aburi, roz, 10 x17.5 x 13 cm, Happymax

    Sita silicon, pliabila, pentru gatit la aburi, roz, 10 x17.5 x 13 cm, Happymax este perfecta pentru optiunea sanatoasa de gatire a legumelor si pestelui la aburi. Conceputa sub forma unei site cu maner, poate fi usor transferata dintr-un loc in altul, se asaza intr-o cratita, dar produsele alimentare sa nu intre in contact cu apa fierbinte.Se pune peste cratita un capac. Sita este pliabila, pentru a se depozita usor, cand nu se foloseste. Fabricata din silicon alimentar, rezistenta la caldura. Dimensiuni: 10 x17.5 x 13 cm. Pretul este pentru 1 bucata. Sita silicon pliabila pentru gatit la aburi este un instrument practic si versatil in bucatarie, proiectat pentru a-ti usura procesul de preparare a alimentelor sanatoase. Aceasta sita inovatoare si functionala este de culoare roz, avand dimensiunile de 10 x 17,5 x 13 cm. Fabricata din silicon de inalta calitate, sita este rezistenta la caldura, non-toxica si usor de curatat. Materialul siliconic este flexibil, permitandu-ti sa pliezi sita intr-o forma compacta atunci cand nu este folosita, economisind astfel spatiu in dulapurile tale de bucatarie. Cu ajutorul acestei site pliabile, poti gati alimentele la aburi intr-un mod sanatos si eficient. Sita dispune de multiple gauri fine pe toata suprafata sa, permitand circulatia uniforma a aburului si asigurand ca alimentele sunt gatite in mod corespunzator, pastrandu-si nutrientii si aromele. Dimensiunile generoase ale sitei permit sa gatesti o cantitate suficienta de alimente in acelasi timp, precum legume, peste sau orez. Sitele laterale inalte si manerul ergonomic iti asigura confort si siguranta in timpul manipularii. Indiferent daca esti un bucatar experimentat sau un incepator in arta culinara, sita silicon pliabila pentru gatit la aburi este un instrument indispensabil in bucataria ta. Prin functionalitatea sa si caracteristicile de calitate, aceasta sita te va ajuta sa prepari mancaruri sanatoase si delicioase, oferindu-ti totodata o experienta placuta in bucatarie. Aflați mai multe
  • Sita silicon, pliabila, pentru gatit la aburi, gri, 10 x17.5 x 13 cm, Happymax

    Sita silicon, pliabila, pentru gatit la aburi, gri, 10 x17.5 x 13 cm, Happymax este perfecta pentru optiunea sanatoasa de gatire a legumelor si pestelui la aburi. Conceputa sub forma unei site cu maner, poate fi usor transferata dintr-un loc in altul, se asaza intr-o cratita, dar produsele alimentare sa nu intre in contact cu apa fierbinte.Se pune peste cratita un capac. Sita este pliabila, pentru a se depozita usor, cand nu se foloseste. Fabricata din silicon alimentar, rezistenta la caldura. Dimensiuni: 10 x17.5 x 13 cm. Pretul este pentru 1 bucata. Sita silicon pliabila pentru gatit la aburi este un instrument practic si versatil in bucatarie, proiectat pentru a-ti usura procesul de preparare a alimentelor sanatoase. Aceasta sita inovatoare si functionala este de culoare gri, avand dimensiunile de 10 x 17,5 x 13 cm. Fabricata din silicon de inalta calitate, sita este rezistenta la caldura, non-toxica si usor de curatat. Materialul siliconic este flexibil, permitandu-ti sa pliezi sita intr-o forma compacta atunci cand nu este folosita, economisind astfel spatiu in dulapurile tale de bucatarie. Cu ajutorul acestei site pliabile, poti gati alimentele la aburi intr-un mod sanatos si eficient. Sita dispune de multiple gauri fine pe toata suprafata sa, permitand circulatia uniforma a aburului si asigurand ca alimentele sunt gatite in mod corespunzator, pastrandu-si nutrientii si aromele. Dimensiunile generoase ale sitei permit sa gatesti o cantitate suficienta de alimente in acelasi timp, precum legume, peste sau orez. Sitele laterale inalte si manerul ergonomic iti asigura confort si siguranta in timpul manipularii. Indiferent daca esti un bucatar experimentat sau un incepator in arta culinara, sita silicon pliabila pentru gatit la aburi este un instrument indispensabil in bucataria ta. Prin functionalitatea sa si caracteristicile de calitate, aceasta sita te va ajuta sa prepari mancaruri sanatoase si delicioase, oferindu-ti totodata o experienta placuta in bucatarie. Aflați mai multe
  • Folie de copt din silicon, 30x40cm, Quttin

    Folie de copt din silicon, 30x40cm, Quttin Fabricat din silicon platinat ultra-durabil, acest covoras este construit pentru a rezista utilizarii de zi cu zi. Se potriveste la cuptor pana la 220 grade, covorasul pot rezista la temperaturi ridicate fara griji; nu folositi pe gratar; anti-alunecare si nu se misca in tigai; In plus, suprafata sa uniforma de coacere, ajuta la prevenirea arsurilor de fund; sigur pentru utilizare cu ustensile metalice, nu folositi margini zimtate. Antiaderent natural: nu mai ungeti tavile de copt; acest covoras antiaderent, usor de utilizat ajuta la coacerea mai usoara, ca niciodata; suprafata antiaderenta inseamna ca mancarea nu se va mai lipi de tigai sau folie in timp ce sunt in cuptor, chiar si fara unsoare sau pulverizare de ulei; face gatitul usor si fara probleme. Reutilizabil. Perfect pentru a inlocui hartia de copt sau hartia cerata, ce sunt de unica folosinta. Antiaderenta. Non Stick. Dimensiuni: 30x40 cm. Pretul este pentru 1 bucata Folie de copt din silicon, 30x40cm, Quttin. Folia de copt din silicon Quttin, cu dimensiunile generoase de 30x40 cm, reprezintă un partener indispensabil în bucătăria ta, asigurându-ți o experiență culinară fără griji și rezultate delicioase. Fabricată din silicon platinat ultra-durabil, această folie este concepută pentru a rezista utilizării de zi cu zi, oferindu-ți un covoraz de copt de înaltă calitate. Cu capacitatea de a face față temperaturilor de până la 220 de grade Celsius, acest covor din silicon este cu încredere gata să te ajute în orice provocare de coacere. Indiferent dacă dorești să prepari prăjituri delicate sau să rumenești legume savuroase, acest covor rezistă la căldură fără probleme. Este important de menționat că acesta nu trebuie utilizat pe grătar pentru a păstra integritatea sa. Un beneficiu esențial al acestui covor este suprafața sa anti-alunecare, care se menține stabilă în tigăi și cuptoare, asigurând o coacere uniformă și prevenind arsurile de fund. Cu o textură antiaderentă naturală, acest covor simplifică gătitul, eliminând necesitatea de a unge tăvi sau folii. Mâncarea nu se va mai lipi de suprafață, iar rezultatele vor fi mai gustoase și mai ușor de obținut. Reutilizabil și ecologic, acest covor de copt din silicon este alternativa perfectă pentru hârtia de copt sau hârtia cerată, care sunt de unică folosință. Prin alegerea acestui covor, vei contribui la reducerea deșeurilor și vei economisi bani pe termen lung. Dimensiunea de 30x40 cm asigură o acoperire adecvată pentru diverse tăvi și recipiente de copt, iar prețul este pentru o singură bucată din seria Quttin. Cu folia de copt din silicon Quttin, gătitul devine o plăcere și rezultatele tale vor străluci de fiecare dată, fără efort suplimentar.Aflați mai multe
  • Set 2 bureti vase tip sarma, verde

    Set 2 bureti vase tip sarma, verde Cu acesti bureti din sama de plastic , nu veti mai zgaria vasele. Buretii curata temeinic si delicat. Set de 2 bucati. Material : poliester Setul de 2 bureti de vase tip sarma, in culoarea verde, este alegerea perfecta pentru a curata vasele fara a le zgaria. Acesti bureti sunt fabricati din sarma de plastic, ceea ce ii face mai blanzi in contact cu suprafetele sensibile. Buretii sunt proiectati pentru a curata vasele in profunzime, indepartand cu eficienta murdaria si reziduurile alimentare. Cu toate acestea, ei sunt suficient de delicati pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete sensibile, cum ar fi sticla sau ceramica. Setul contine 2 bucati de bureti de vase, astfel incat veti avea intotdeauna un inlocuitor disponibil atunci cand este necesar. Aceasta va ofera o durata de utilizare mai lunga si va permite sa inlocuiti buretii la momentul potrivit. Materialul principal utilizat in fabricarea acestor bureti de vase este poliesterul. Poliesterul este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facandu-i pe acesti bureti ideali pentru utilizarea pe termen lung in bucatarie. In concluzie, setul de 2 bureti de vase tip sarma in culoarea verde este o alegere excelenta pentru a curata vasele intr-un mod eficient si delicat. Cu acesti bureti, veti putea indeparta murdaria fara a zgaria suprafetele sensibile, iar materialul din poliester garanteaza durabilitatea si rezistenta pe termen lung.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Set 2 bureti vase tip sarma, roz

    Set 2 bureti vase tip sarma, roz Cu acesti bureti din sama de plastic , nu veti mai zgaria vasele. Buretii curata temeinic si delicat. Set de 2 bucati. Material : poliester. Setul de 2 bureti de vase tip sarma, in culoarea roz, este alegerea perfecta pentru a curata vasele fara a le zgaria. Acesti bureti sunt fabricati din sarma de plastic, ceea ce ii face mai blanzi in contact cu suprafetele sensibile. Buretii sunt proiectati pentru a curata vasele in profunzime, indepartand cu eficienta murdaria si reziduurile alimentare. Cu toate acestea, ei sunt suficient de delicati pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete sensibile, cum ar fi sticla sau ceramica. Setul contine 2 bucati de bureti de vase, astfel incat veti avea intotdeauna un inlocuitor disponibil atunci cand este necesar. Aceasta va ofera o durata de utilizare mai lunga si va permite sa inlocuiti buretii la momentul potrivit. Materialul principal utilizat in fabricarea acestor bureti de vase este poliesterul. Poliesterul este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facandu-i pe acesti bureti ideali pentru utilizarea pe termen lung in bucatarie. In concluzie, setul de 2 bureti de vase tip sarma in culoarea roz este o alegere excelenta pentru a curata vasele intr-un mod eficient si delicat. Cu acesti bureti, veti putea indeparta murdaria fara a zgaria suprafetele sensibile, iar materialul din poliester garanteaza durabilitatea si rezistenta pe termen lung.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Set 2 bureti vase tip sarma, mov

    Set 2 bureti vase tip sarma, mov Cu acesti bureti din sama de plastic , nu veti mai zgaria vasele. Buretii curata temeinic si delicat. Set de 2 bucati. Material : poliester Setul de 2 bureti de vase tip sarma, in culoarea mov, este alegerea perfecta pentru a curata vasele fara a le zgaria. Acesti bureti sunt fabricati din sarma de plastic, ceea ce ii face mai blanzi in contact cu suprafetele sensibile. Buretii sunt proiectati pentru a curata vasele in profunzime, indepartand cu eficienta murdaria si reziduurile alimentare. Cu toate acestea, ei sunt suficient de delicati pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete sensibile, cum ar fi sticla sau ceramica. Setul contine 2 bucati de bureti de vase, astfel incat veti avea intotdeauna un inlocuitor disponibil atunci cand este necesar. Aceasta va ofera o durata de utilizare mai lunga si va permite sa inlocuiti buretii la momentul potrivit. Materialul principal utilizat in fabricarea acestor bureti de vase este poliesterul. Poliesterul este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facandu-i pe acesti bureti ideali pentru utilizarea pe termen lung in bucatarie. In concluzie, setul de 2 bureti de vase tip sarma in culoarea mov este o alegere excelenta pentru a curata vasele intr-un mod eficient si delicat. Cu acesti bureti, veti putea indeparta murdaria fara a zgaria suprafetele sensibile, iar materialul din poliester garanteaza durabilitatea si rezistenta pe termen lung.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Set 2 bureti vase tip sarma, albastru

    Set 2 bureti vase tip sarma, albastru. Cu acesti bureti din sama de plastic , nu veti mai zgaria vasele. Buretii curata temeinic si delicat. Set de 2 bucati. Material : poliester Setul de 2 bureti de vase tip sarma, in culoarea albastru, este alegerea perfecta pentru a curata vasele fara a le zgaria. Acesti bureti sunt fabricati din sarma de plastic, ceea ce ii face mai blanzi in contact cu suprafetele sensibile. Buretii sunt proiectati pentru a curata vasele in profunzime, indepartand cu eficienta murdaria si reziduurile alimentare. Cu toate acestea, ei sunt suficient de delicati pentru a nu provoca zgarieturi pe suprafete sensibile, cum ar fi sticla sau ceramica. Setul contine 2 bucati de bureti de vase, astfel incat veti avea intotdeauna un inlocuitor disponibil atunci cand este necesar. Aceasta va ofera o durata de utilizare mai lunga si va permite sa inlocuiti buretii la momentul potrivit. Materialul principal utilizat in fabricarea acestor bureti de vase este poliesterul. Poliesterul este cunoscut pentru rezistenta si durabilitatea sa, facandu-i pe acesti bureti ideali pentru utilizarea pe termen lung in bucatarie. In concluzie, setul de 2 bureti de vase tip sarma in culoarea albastru este o alegere excelenta pentru a curata vasele intr-un mod eficient si delicat. Cu acesti bureti, veti putea indeparta murdaria fara a zgaria suprafetele sensibile, iar materialul din poliester garanteaza durabilitatea si rezistenta pe termen lung.Aflați mai multe

    Preț: 23,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Burete silicon, multiple intrebuintari, 6,5x12x1,5, verde

    Burete silicon, multiple intrebuintari este ideal pentru faptul ca asigura o curatare igienica, are suprafata non-poroasa, spre deosebire de buretii obisnuiti. Resturile de mancare nu vor intra in acest tip de burete. Este foarte rezistent, usor de utilizat , este aliatul tau in a-ti pastra casa si biroul curate. Are o arie larga de folosire, curata bland suprafetele, nu le strica. Perfect pentru suprafete sensibile. Dimensiuni:lungime 12 x latime 6,5 x inaltime 1,5 cm. Pretul este pentru 1 bucata. Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie de stoc, nu se poate selecta culoarea. Buretele de silicon este un produs versatil si util intr-o varietate de situatii. Avand dimensiunile de 6,5x12x1,5 cm, acesta este compact si usor de manevrat. Iata cateva aspecte importante despre acest burete: Curatare igienica: Buretele de silicon ofera o curatare eficienta si igienica. Datorita suprafetei sale non-poroase, nu permite patrunderea resturilor de mancare sau a bacteriilor in material. Astfel, asigura o igienizare mai buna si prevenirea mirosurilor neplacute. Rezistenta si durabilitate: Buretele de silicon este conceput sa reziste in timp. Este un produs durabil si rezistent la uzura. Poti utiliza acest burete in repetate randuri fara a se deteriora sau a-si pierde eficienta. Suprafete sensibile: Datorita texturii sale moi si delicate, buretele de silicon este perfect pentru curatarea suprafetelor sensibile. Poti utiliza acest burete pe sticla, portelan, ceramica sau alte materiale delicate fara a le deteriora. Usor de utilizat: Buretele de silicon este confortabil in mana si usor de manevrat. Poti controla presiunea aplicata in timpul curatarii pentru a obtine rezultate optime. Diverse intrebuintari: Datorita caracteristicilor sale, buretele de silicon poate fi folosit intr-o gama larga de situatii. Poti utiliza acesta pentru curatarea obiectelor de bucatarie, cum ar fi vasele, tigaile sau ustensilele de gatit. De asemenea, este util si in curatarea obiectelor din baie sau chiar a masinii tale. Buretele de silicon este un instrument practic si eficient pentru a-ti mentine casa si biroul curate. Fiind un inlocuitor ideal pentru buretii obisnuiti, acesta ofera avantaje suplimentare prin caracteristicile sale non-poroase si rezistenta in timp. Aflați mai multe

    Preț: 26,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Burete silicon, multiple intrebuintari, 6,5x12x1,5, albastru

    Burete silicon, multiple intrebuintari este ideal pentru faptul ca asigura o curatare igienica, are suprafata non-poroasa, spre deosebire de buretii obisnuiti. Resturile de mancare nu vor intra in acest tip de burete. Este foarte rezistent, usor de utilizat , este aliatul tau in a-ti pastra casa si biroul curate. Are o arie larga de folosire, curata bland suprafetele, nu le strica. Perfect pentru suprafete sensibile. Dimensiuni:lungime 12 x latime 6,5 x inaltime 1,5 cm. Buretele de silicon este un produs versatil si util intr-o varietate de situatii. Avand dimensiunile de 6,5x12x1,5 cm, acesta este compact si usor de manevrat. Iata cateva aspecte importante despre acest burete: Curatare igienica: Buretele de silicon ofera o curatare eficienta si igienica. Datorita suprafetei sale non-poroase, nu permite patrunderea resturilor de mancare sau a bacteriilor in material. Astfel, asigura o igienizare mai buna si prevenirea mirosurilor neplacute. Rezistenta si durabilitate: Buretele de silicon este conceput sa reziste in timp. Este un produs durabil si rezistent la uzura. Poti utiliza acest burete in repetate randuri fara a se deteriora sau a-si pierde eficienta. Suprafete sensibile: Datorita texturii sale moi si delicate, buretele de silicon este perfect pentru curatarea suprafetelor sensibile. Poti utiliza acest burete pe sticla, portelan, ceramica sau alte materiale delicate fara a le deteriora. Usor de utilizat: Buretele de silicon este confortabil in mana si usor de manevrat. Poti controla presiunea aplicata in timpul curatarii pentru a obtine rezultate optime. Diverse intrebuintari: Datorita caracteristicilor sale, buretele de silicon poate fi folosit intr-o gama larga de situatii. Poti utiliza acesta pentru curatarea obiectelor de bucatarie, cum ar fi vasele, tigaile sau ustensilele de gatit. De asemenea, este util si in curatarea obiectelor din baie sau chiar a masinii tale. Buretele de silicon este un instrument practic si eficient pentru a-ti mentine casa si biroul curate. Fiind un inlocuitor ideal pentru buretii obisnuiti, acesta ofera avantaje suplimentare prin caracteristicile sale non-poroase si rezistenta in timp. Aflați mai multe

    Preț: 26,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Burete silicon, multiple intrebuintari, 6,5x12x1,5, mov

    Burete silicon, multiple intrebuintari este ideal pentru faptul ca asigura o curatare igienica, are suprafata non-poroasa, spre deosebire de buretii obisnuiti. Resturile de mancare nu vor intra in acest tip de burete. Este foarte rezistent, usor de utilizat , este aliatul tau in a-ti pastra casa si biroul curate. Are o arie larga de folosire, curata bland suprafetele, nu le strica. Perfect pentru suprafete sensibile. Dimensiuni:lungime 12 x latime 6,5 x inaltime 1,5 cm. Buretele de silicon este un produs versatil si util intr-o varietate de situatii. Avand dimensiunile de 6,5x12x1,5 cm, acesta este compact si usor de manevrat. Iata cateva aspecte importante despre acest burete: Curatare igienica: Buretele de silicon ofera o curatare eficienta si igienica. Datorita suprafetei sale non-poroase, nu permite patrunderea resturilor de mancare sau a bacteriilor in material. Astfel, asigura o igienizare mai buna si prevenirea mirosurilor neplacute. Rezistenta si durabilitate: Buretele de silicon este conceput sa reziste in timp. Este un produs durabil si rezistent la uzura. Poti utiliza acest burete in repetate randuri fara a se deteriora sau a-si pierde eficienta. Suprafete sensibile: Datorita texturii sale moi si delicate, buretele de silicon este perfect pentru curatarea suprafetelor sensibile. Poti utiliza acest burete pe sticla, portelan, ceramica sau alte materiale delicate fara a le deteriora. Usor de utilizat: Buretele de silicon este confortabil in mana si usor de manevrat. Poti controla presiunea aplicata in timpul curatarii pentru a obtine rezultate optime. Diverse intrebuintari: Datorita caracteristicilor sale, buretele de silicon poate fi folosit intr-o gama larga de situatii. Poti utiliza acesta pentru curatarea obiectelor de bucatarie, cum ar fi vasele, tigaile sau ustensilele de gatit. De asemenea, este util si in curatarea obiectelor din baie sau chiar a masinii tale. Buretele de silicon este un instrument practic si eficient pentru a-ti mentine casa si biroul curate. Fiind un inlocuitor ideal pentru buretii obisnuiti, acesta ofera avantaje suplimentare prin caracteristicile sale non-poroase si rezistenta in timp. Aflați mai multe

    Preț: 26,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Burete silicon, multiple intrebuintari, 6,5x12x1,5, roz

    Burete silicon, multiple intrebuintari este ideal pentru faptul ca asigura o curatare igienica, are suprafata non-poroasa, spre deosebire de buretii obisnuiti. Resturile de mancare nu vor intra in acest tip de burete. Este foarte rezistent, usor de utilizat , este aliatul tau in a-ti pastra casa si biroul curate. Are o arie larga de folosire, curata bland suprafetele, nu le strica. Perfect pentru suprafete sensibile. Dimensiuni:lungime 12 x latime 6,5 x inaltime 1,5 cm. Buretele de silicon este un produs versatil si util intr-o varietate de situatii. Avand dimensiunile de 6,5x12x1,5 cm, acesta este compact si usor de manevrat. Iata cateva aspecte importante despre acest burete: Curatare igienica: Buretele de silicon ofera o curatare eficienta si igienica. Datorita suprafetei sale non-poroase, nu permite patrunderea resturilor de mancare sau a bacteriilor in material. Astfel, asigura o igienizare mai buna si prevenirea mirosurilor neplacute. Rezistenta si durabilitate: Buretele de silicon este conceput sa reziste in timp. Este un produs durabil si rezistent la uzura. Poti utiliza acest burete in repetate randuri fara a se deteriora sau a-si pierde eficienta. Suprafete sensibile: Datorita texturii sale moi si delicate, buretele de silicon este perfect pentru curatarea suprafetelor sensibile. Poti utiliza acest burete pe sticla, portelan, ceramica sau alte materiale delicate fara a le deteriora. Usor de utilizat: Buretele de silicon este confortabil in mana si usor de manevrat. Poti controla presiunea aplicata in timpul curatarii pentru a obtine rezultate optime. Diverse intrebuintari: Datorita caracteristicilor sale, buretele de silicon poate fi folosit intr-o gama larga de situatii. Poti utiliza acesta pentru curatarea obiectelor de bucatarie, cum ar fi vasele, tigaile sau ustensilele de gatit. De asemenea, este util si in curatarea obiectelor din baie sau chiar a masinii tale. Buretele de silicon este un instrument practic si eficient pentru a-ti mentine casa si biroul curate. Fiind un inlocuitor ideal pentru buretii obisnuiti, acesta ofera avantaje suplimentare prin caracteristicile sale non-poroase si rezistenta in timp. Aflați mai multe

    Preț: 26,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Set 2 deschizatoare capace cu dop ermetic

    Aceste deschizatoare de capace din inox sunt practice deoarece au si rol de dop ermetic. Prin apasare dopurile cauciucate vor expanda asigurand o inchidere ermetica a sticlelor. Perfecte pentru gaturile standard de sticle. Dopurile mentin vinul proaspat, iar insectele raman afara. Se poate spala in masina de spalat vase. De asemenea, puteti curata dopul sticlei prin simpla clatire cu apa rece si uscarea in mod natural. Material : otel inoxidabil + cauciuc Setul de 2 deschizatoare pentru capace cu dop ermetic din otel inoxidabil reprezinta o solutie practica si inovatoare pentru a asigura inchiderea etansa a sticlelor. Acest set de deschizatoare nu doar ca faciliteaza deschiderea capacelelor, dar indeplineste si rolul de dopuri ermetice, contribuind la mentinerea prospetimii continutului. Fabricate din otel inoxidabil de inalta calitate, aceste deschizatoare sunt rezistente si durabile, asigurand o experienta de utilizare indelungata. Functionalitatea lor ingenioasa consta in capacitatea de a transforma dopurile in etanse pentru sticle. Prin simpla apasare, dopurile cauciucate se vor expanda, oferind o inchidere ermetica a sticlelor. Acest aspect devine deosebit de util pentru sticlele cu gurile standard, precum cele de vin sau alte lichide. Astfel, aceste dopuri nu doar pastreaza vinul proaspat, ci si impiedica intrarea insectelor nedorite. Flexibilitatea acestui set se reflecta si in usurinta intretinerii. Deschizatoarele cu dop ermetic pot fi spalate in masina de spalat vase, oferind comoditate in mentinerea igienei. In plus, pentru curatarea dopurilor sticlelor, este suficient sa le clatiti cu apa rece si sa le uscati in mod natural, fara prea mult efort. Materialul de calitate, format din otel inoxidabil si cauciuc, garanteaza atat functionalitatea, cat si durabilitatea acestor deschizatoare cu dop ermetic. Cu acest set la indemana, veti adauga o nota practica si eficienta rutinei de utilizare a sticlelor, asigurand in acelasi timp prospetimea si integritatea continutului.Aflați mai multe
  • Forma tort, silicon, model Inorog, 20x25,5 cm

    Forma tort, silicon, model Unicorn, 20x25,5 cm cu ajutorul acestei forme de silicon puteti face un tort sub forma de unicorn. Gama larga de toleranta la temperatura: -40~230 grade C. Fara gust, non-toxic, rezistent la praf, durabil si usor de curatat. Flexibila, reutilizabila, nelipicioasa, efectul de formare este bun, folosit pentru a face un tort decorativ delicios. Potrivit pentru a face tort, tort fondant, prajitura mousse, budinca, ciocolata, budinca cu jeleu, placinta cu fructe, etc. Pretul este pentru 1 bucata. Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Design unicorn. Dimensiuni: 25,5 x 20 x inaltime 4.5 cm Pretul este pentru 1 bucata Forma tort, silicon, model Unicorn, 20x25,5 cm. Forma Tort Silicon Model Inorog, 20x25,5 cm Cu ajutorul formei de silicon model Inorog, puteti da viata unui tort de poveste sub forma unui unicorn. Aceasta forma va deschide usa catre creatii culinare unice si spectaculoase. Caracteristici cheie: Design Unicorn Magician: Cu aceasta forma de silicon, veti putea transforma torturile dvs. in opere de arta cu tematica de unicorn. Designul Inorog adauga un element de magie si poveste in orice eveniment sau sarbatoare. Toleranta Extinsa la Temperatura: Forma de silicon are o gama larga de toleranta la temperatura, de la -40°C pana la 230°C. Aceasta inseamna ca puteti sa creati atat torturi reci, cat si prajituri coapte, deschizand oportunitati nelimitate in bucataria dvs. Material Sigur si Durabil: Siliconul utilizat in aceasta forma este non-toxic, fara gust, rezistent la praf si durabil. Este usor de curatat si poate fi reutilizat de mai multe ori, oferindu-va o experienta culinara de calitate. Versatilitate Culinara: Forma nu este limitata la torturi unicorn. Puteti utiliza aceasta forma pentru a crea torturi fondant, prajituri mousse, budinci, ciocolata, budinci cu jeleu, placinte cu fructe si multe altele. Creativitatea dvs. nu are limite. Dimensiuni Perfecte: Forma are dimensiuni ideale pentru a crea un tort unic si impresionant. Cu o lungime de 25,5 cm, o latime de 20 cm si o inaltime de 4,5 cm, veti obtine un tort cu aspect profesional. Livrare Aleatorie a Culorii: Pretul este pentru o singura bucata, iar culoarea se livreaza aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Daca sunteti in cautarea unei forme de silicon care sa aduca magie in bucataria dvs. si sa va permita sa creati prajituri de neuitat, atunci forma de tort model Inorog este alegerea perfecta. Transformati evenimentele si sarbatorile in momente speciale cu torturi unicorice si delicioase!Aflați mai multe

    Preț: 50,00 lei

    Special Price 42,00 lei

  • Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, roz

    Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, roz Fiecare ocazie este speciala (nunta, botez, ziua de nastere), asa ca, datorita acestui set de 3 matrite silicon pentru tort sau tort cu etaj, va puteti uimi oaspetii. Set 3 forme din silicon, cu : diametru de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm. Se poate introduce in cuptor. Se poate spala in masina de spalat vase. Nu se introduce in congelator. Material: silicon. Pretul este pentru 1 set alcatuit din 3 matrite cu diametru diferit. Cu acest set de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate, fiecare ocazie speciala, cum ar fi nunti, botezuri sau zile de nastere, poate deveni cu adevarat memorabila. Cu ajutorul acestor matrite siliconice, va puteti impresiona oaspetii cu torturi perfecte, frumos decorate si delicioase. Setul este compus din 3 forme de diferite dimensiuni, astfel incat puteti crea un tort aniversar cu mai multe etaje, oferindu-va posibilitatea de a explora creativitatea in decorarea si prezentarea tortului. Cu diametrele lor de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm si o inaltime de 5,2 cm, aceste forme va vor permite sa obtineti un tort cu un aspect impresionant si sa savurati un desert desavarsit. Un alt avantaj al acestor forme din silicon este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate cu incredere in cuptor, permitandu-va sa gatiti tortul in siguranta, obtinand o coacere uniforma si bine definita. De asemenea, matritele pot fi curatate cu usurinta in masina de spalat vase, facilitandu-va munca in bucatarie. Datorita materialului siliconic din care sunt fabricate, aceste forme sunt rezistente si durabile. Siliconul este un material non-toxic, fiind sigur pentru utilizare in contact cu alimentele, astfel incat sa va puteti bucura de tortul delicios cu incredere. De asemenea, matritele din silicon au proprietati antiaderente, ceea ce inseamna ca veti putea extrage cu usurinta torturile din forma, pastrandu-le intreaga si fara riscul de a se lipi. Totusi, retineti ca aceste forme din silicon nu sunt destinate utilizarii in congelator, iar evitarea acestui proces va prelungi durata de viata a produsului. In concluzie, setul de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate de culoare roz va ofera libertatea de a crea torturi deosebite si spectaculoase pentru evenimentele speciale din viata dvs. Cu un design practic si rezistent, aceste matrite va vor ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in bucatarie. Indiferent de ocazie, cu acest set, va puteti bucura de momente dulci si deosebite alaturi de cei dragi.Aflați mai multe
  • Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, albastru

    Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, albastru Fiecare ocazie este speciala (nunta, botez, ziua de nastere), asa ca, datorita acestui set de 3 matrite silicon pentru tort sau tort cu etaj, va puteti uimi oaspetii. Set 3 forme din silicon, cu : diametru de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm. Inaltime 5,2 cm. Se poate introduce in cuptor. Se poate spala in masina de spalat vase. Nu se introduce in congelator. Material: silicon. Pretul este pentru 1 set alcatuit din 3 matrite cu diametru diferit. Cu acest set de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate, fiecare ocazie speciala, cum ar fi nunti, botezuri sau zile de nastere, poate deveni cu adevarat memorabila. Cu ajutorul acestor matrite siliconice, va puteti impresiona oaspetii cu torturi perfecte, frumos decorate si delicioase. Setul este compus din 3 forme de diferite dimensiuni, astfel incat puteti crea un tort aniversar cu mai multe etaje, oferindu-va posibilitatea de a explora creativitatea in decorarea si prezentarea tortului. Cu diametrele lor de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm si o inaltime de 5,2 cm, aceste forme va vor permite sa obtineti un tort cu un aspect impresionant si sa savurati un desert desavarsit. Un alt avantaj al acestor forme din silicon este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate cu incredere in cuptor, permitandu-va sa gatiti tortul in siguranta, obtinand o coacere uniforma si bine definita. De asemenea, matritele pot fi curatate cu usurinta in masina de spalat vase, facilitandu-va munca in bucatarie. Datorita materialului siliconic din care sunt fabricate, aceste forme sunt rezistente si durabile. Siliconul este un material non-toxic, fiind sigur pentru utilizare in contact cu alimentele, astfel incat sa va puteti bucura de tortul delicios cu incredere. De asemenea, matritele din silicon au proprietati antiaderente, ceea ce inseamna ca veti putea extrage cu usurinta torturile din forma, pastrandu-le intreaga si fara riscul de a se lipi. Totusi, retineti ca aceste forme din silicon nu sunt destinate utilizarii in congelator, iar evitarea acestui proces va prelungi durata de viata a produsului. In concluzie, setul de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate de culoare roz va ofera libertatea de a crea torturi deosebite si spectaculoase pentru evenimentele speciale din viata dvs. Cu un design practic si rezistent, aceste matrite va vor ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in bucatarie. Indiferent de ocazie, cu acest set, va puteti bucura de momente dulci si deosebite alaturi de cei dragi.Aflați mai multe
  • Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, gri

    Set 3 forme silicon, pentru tort aniversar supraetajat, 18-13-7.5 cm, gri Fiecare ocazie este speciala (nunta, botez, ziua de nastere), asa ca, datorita acestui set de 3 matrite silicon pentru tort sau tort cu etaj, va puteti uimi oaspetii. Set 3 forme din silicon, cu : diametru de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm. Se poate introduce in cuptor. Se poate spala in masina de spalat vase. Nu se introduce in congelator. Material: silicon. Pretul este pentru 1 set alcatuit din 3 matrite cu diametru diferit. Cu acest set de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate, fiecare ocazie speciala, cum ar fi nunti, botezuri sau zile de nastere, poate deveni cu adevarat memorabila. Cu ajutorul acestor matrite siliconice, va puteti impresiona oaspetii cu torturi perfecte, frumos decorate si delicioase. Setul este compus din 3 forme de diferite dimensiuni, astfel incat puteti crea un tort aniversar cu mai multe etaje, oferindu-va posibilitatea de a explora creativitatea in decorarea si prezentarea tortului. Cu diametrele lor de 18 cm, 13 cm si 7,5 cm si o inaltime de 5,2 cm, aceste forme va vor permite sa obtineti un tort cu un aspect impresionant si sa savurati un desert desavarsit. Un alt avantaj al acestor forme din silicon este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate cu incredere in cuptor, permitandu-va sa gatiti tortul in siguranta, obtinand o coacere uniforma si bine definita. De asemenea, matritele pot fi curatate cu usurinta in masina de spalat vase, facilitandu-va munca in bucatarie. Datorita materialului siliconic din care sunt fabricate, aceste forme sunt rezistente si durabile. Siliconul este un material non-toxic, fiind sigur pentru utilizare in contact cu alimentele, astfel incat sa va puteti bucura de tortul delicios cu incredere. De asemenea, matritele din silicon au proprietati antiaderente, ceea ce inseamna ca veti putea extrage cu usurinta torturile din forma, pastrandu-le intreaga si fara riscul de a se lipi. Totusi, retineti ca aceste forme din silicon nu sunt destinate utilizarii in congelator, iar evitarea acestui proces va prelungi durata de viata a produsului. In concluzie, setul de 3 forme din silicon pentru torturi aniversare supraetajate de culoare roz va ofera libertatea de a crea torturi deosebite si spectaculoase pentru evenimentele speciale din viata dvs. Cu un design practic si rezistent, aceste matrite va vor ajuta sa obtineti rezultate remarcabile in bucatarie. Indiferent de ocazie, cu acest set, va puteti bucura de momente dulci si deosebite alaturi de cei dragi.Aflați mai multe
  • Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal, 28,5 cm, Quttin

    Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal, 28,5 cm, Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de tort din silicon este rapida si usoara. Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal ocupa putin spatiu si o depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 31 x 28.5 x 5.3cm 365grs Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius. Pretul este pentru 1 bucata Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal, 28,5 cm, Quttin. Forma tort silicon pliabila, cu structura rigida de metal, produsa de Quttin, este fabricata din silicon durabil si solid. Aceasta forma de silicon pentru prajituri poate fi rapid si usor desfacuta si pliata. Datorita caracteristicilor sale pliabile, aceasta forma de tort ocupa putin spatiu si poate fi depozitata cu usurinta intr-un dulap. Dimensiunile formei de tort pliabile din silicon sunt de 31 x 28,5 x 5,3 cm, iar greutatea este de 365 de grame. Materialul folosit este siliconul, care are o structura rigida de metal, asigurand astfel stabilitatea si durabilitatea produsului. Aceasta forma poate rezista la temperaturi extreme, de la -40 de grade Celsius pana la +230 de grade Celsius, fiind potrivita pentru coacerea diverselor produse culinare. Acest produs este ideal pentru a economisi spatiu in casa dumneavoastra, deoarece, dupa pliere, ajunge la dimensiuni mici si poate fi usor depozitat in dulapuri sau sertare. Indiferent daca doriti sa coaceti torturi, prajituri sau alte deserturi, aceasta forma pliabila din silicon va ofera flexibilitate si usurinta in bucatarie. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a formei de tort silicon pliabile, cu structura rigida de metal, avand dimensiunea de 28,5 cm. Aflați mai multe
  • Forma tort silicon rotunda pliabila,structura rigida metal, 25,5 cm, Quttin

    Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal, 25,5 cm, Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de tort din silicon este rapida si usoara. Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal ocupa putin spatiu si o depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 28,5 x 25,5 x 1,8 cm / 316 grame. Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius. Pretul este pentru 1 bucata Forma tort silicon rotunda pliabila,structura rigida metal, 25,5 cm, Quttin. Forma tort silicon pliabila, cu structura rigida de metal, produsa de Quttin, este fabricata din silicon durabil si solid. Aceasta forma de silicon pentru prajituri poate fi rapid si usor desfacuta si pliata. Datorita caracteristicilor sale pliabile, aceasta forma de tort ocupa putin spatiu si poate fi depozitata cu usurinta intr-un dulap. Dimensiunile formei de tort pliabile din silicon sunt de 28,5 x 25,5 x 1,8 cm, iar greutatea este de 316 de grame. Materialul folosit este siliconul, care are o structura rigida de metal, asigurand astfel stabilitatea si durabilitatea produsului. Aceasta forma poate rezista la temperaturi extreme, de la -40 de grade Celsius pana la +230 de grade Celsius, fiind potrivita pentru coacerea diverselor produse culinare. Acest produs este ideal pentru a economisi spatiu in casa dumneavoastra, deoarece, dupa pliere, ajunge la dimensiuni mici si poate fi usor depozitat in dulapuri sau sertare. Indiferent daca doriti sa coaceti torturi, prajituri sau alte deserturi, aceasta forma pliabila din silicon va ofera flexibilitate si usurinta in bucatarie. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a formei de tort silicon pliabile, cu structura rigida de metal, avand dimensiunea de 25,5 cm. Aceasta este o forma de tort rotunda, perfecta pentru a crea prajituri sau torturi delicioase si frumos decorate. Aflați mai multe
  • Set 2 dopuri sticla vin, inox cu garnitura silicon Quttin

    Set 2 dopuri sticla vin, inox cu garnitura silicon Quttin. Dopurile metalice au garnitura de silicon si asigura inchiderea ermetica a sticlelor de vin sau de alt gen. Perfecte pentru gaturile standard de sticle. Mentin vinul proaspat, iar insectele raman afara. Aceste dopuri pastreaza vinul proaspat si gustos mai mult timp. Pastrati proaspat: dopul pentru vin va pastreaza bauturile proaspete pentru o lunga perioada de timp si le protejeaza de pierderea acidului carbonatat. Sigiliu igienic etans va va mentine vinul proaspat, iar insectele raman afara. Usor de utilizat: pur si simplu gliseaza dopul sticlei de vin in partea de sus a sticlei de vin sau rachiu. Gata cu dopurile de pluta. Produs reutilizabil. Se poate spala in masina de spalat vase. De asemenea, puteti curata capacul sticlei prin simpla clatire cu apa rece si uscarea in mod natural. Dimensiuni : lungime 9.5 cm/latime 2 cm Material : otel inoxidabil. Pregateste-te sa-ti mentii vinurile preferate proaspete si savuroase cu ajutorul Setului de 2 dopuri pentru sticla de vin, realizate din inox si garnitura de silicon, de la Quttin. Acest set este alegerea perfecta pentru a adauga o nota de eleganta si practicitate in pastrarea si savurarea vinurilor tale de calitate. Cu inovatie si functionalitate in minte, acest set de dopuri a fost creat pentru a sigila sticlele de vin intr-un mod sigur si eficient. Materialul de inalta calitate, inoxul, asigura rezistenta si durabilitatea, in timp ce garnitura din silicon asigura o etansare perfecta, pastrand aromele delicate si buchetul vinului intacte. Designul ergonomic al acestor dopuri cu maner din inox faciliteaza inserarea si extragerea din sticla de vin, oferindu-ti confort in utilizare si siguranta in manipulare. Nu doar ca aceste dopuri infrumuseteaza aspectul sticlei, dar si prelungesc durata de prospetime a vinului, astfel incat sa te poti bucura de fiecare picatura a sa la maximum. Indiferent daca esti un pasionat al vinului sau doar iti place sa ai mereu la indemana o sticla proaspata, acest set de dopuri este alegerea ideala. Datorita dimensiunilor lor compacte si designului elegant, aceste dopuri sunt perfecte pentru orice sticla de vin, fie ca esti acasa sau la o petrecere. Imbogateste-ti experienta vinului cu Setul de 2 dopuri pentru sticla de vin, realizate din inox cu garnitura de silicon de la Quttin. Simplu de utilizat, frumos in design si eficient in pastrarea calitatii vinurilor, acest set adauga o nota de rafinament in orice moment in care decizi sa deschizi o sticla speciala.Aflați mai multe
  • Capac de silicon cu maner pentru oale si vase 28x2,3 cm Quttin

    Capac de silicon cu maner pentru oale si vase 28x2,3 cm Quttin Potrivit pentru cuptor cu microunde, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Capacul din silicon este sigur pentru alimente. Acest capac reutilizabil, sigur pentru alimente, etanseaza orice suprafata cu o margine neteda. Potrivit pe o varietate de dimensiuni, forme si materiale, inclusiv otel inoxidabil, sticla, plastic, ceramica si lemn. Perfect pentru gatit, reincalzire si depozitare: constructia durabila permite utilizarea la temperaturi extreme de la 220 °C / pana la -40 °C. Potrivit pentru cuptoare, plite si cuptoare cu microunde, protejeaza impotriva stropilor si varsarilor si retine caldura in timp ce gatiti si serviti. In siguranta pentru frigider si congelator, ajuta la prepararea si depozitarea alimentelor, pastrandu-le proaspete si ascunzand mirosurile neplacute. Nu este potrivit pentru utilizare intr-un cuptor de paine prajita. Durabil si igienic: reduceti utilizarea ambalajelor din plastic de unica folosinta si a foliei de aluminiu cu aceasta alternativa igiena si fara plastic. Se spala in masina de spalat vase sau manual. Material : silicon Dimensiuni : diametru 28 cm x inaltime (cu maner) 2,3 cm. Simplifica experienta gatitului cu ajutorul Capacului de silicon cu maner, creat pentru oale si vase, cu dimensiunile de 28x2,3 cm, marca Quttin. Acest capac inovator iti ofera o modalitate practica si eficienta de a-ti acoperi vasele in timpul gatitului, pastrand aroma si umiditatea preparatelor tale preferate. Cu un design inteligent si materiale de calitate, acest capac de silicon este un must-have in orice bucatarie moderna. Flexibil si rezistent in acelasi timp, este potrivit pentru a acoperi o varietate de oale si vase, oferindu-ti solutia ideala pentru pastrarea caldurii si aromelor. Manerul ergonomic al capacului iti permite sa manevrezi cu usurinta vasul in timpul gatitului sau sa-l indepartezi in conditii de siguranta. Astfel, poti sa verifici starea preparatelor tale fara a pierde caldura sau a te expune aburilor fierbinti. Siliconul de inalta calitate folosit in realizarea acestui capac face ca acesta sa fie rezistent la caldura, usor de curatat si durabil in timp. Indiferent daca gatesti pe plita sau in cuptor, acest capac isi mentine forma si functionalitatea, fara a afecta preparatele sau vasul. Adauga o nota de practicitate si eficienta in bucataria ta cu ajutorul Capacului de silicon cu maner pentru oale si vase 28x2,3 cm de la Quttin. Simplu de folosit si de intretinut, acest capac devine rapid un aliat indispensabil in bucataria ta, asigurandu-ti ca preparatele tale vor iesi mereu perfecte si delicioase. Aflați mai multe

    Preț: 42,00 lei

    Special Price 30,00 lei

  • Capac de silicon cu maner pentru oale si vase 25x2 cm Quttin

    Capac de silicon cu maner pentru oale si vase 25x2 cm Quttin Potrivit pentru cuptor cu microunde, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Capacul din silicon este sigur pentru alimente. Acest capac reutilizabil, sigur pentru alimente, etanseaza orice suprafata cu o margine neteda. Potrivit pe o varietate de dimensiuni, forme si materiale, inclusiv otel inoxidabil, sticla, plastic, ceramica si lemn. Perfect pentru gatit, reincalzire si depozitare: constructia durabila permite utilizarea la temperaturi extreme de la 220 °C / pana la -40 °C. Potrivit pentru cuptoare, plite si cuptoare cu microunde, protejeaza impotriva stropilor si varsarilor si retine caldura in timp ce gatiti si serviti. In siguranta pentru frigider si congelator, ajuta la prepararea si depozitarea alimentelor, pastrandu-le proaspete si ascunzand mirosurile neplacute. Nu este potrivit pentru utilizare intr-un cuptor de paine prajita. Durabil si igienic: reduceti utilizarea ambalajelor din plastic de unica folosinta si a foliei de aluminiu cu aceasta alternativa igiena si fara plastic. Se spala in masina de spalat vase sau manual. Material : silicon Dimensiuni : diametru 25 cm x inaltime (cu maner) Imbunatateste experienta ta in bucatarie cu ajutorul Capacului de silicon cu maner, conceput pentru oale si vase, cu dimensiunile de 25x2 cm, oferit de marca Quttin. Acest capac inovator reprezinta solutia ideala pentru pastrarea caldurii, aromelor si umiditatii in timpul gatitului, aducandu-ti confort si eficienta. Designul sau simplu si functional adauga o nota de versatilitate in bucatarie. Realizat din silicon de calitate, acest capac se potriveste perfect pe o varietate de oale si vase, asigurand ca preparatele tale vor fi pastrate in conditii optime. Manerul ergonomic iti ofera controlul necesar pentru a manevra cu usurinta vasul, asigurandu-te ca poti verifica starea preparatelor fara a compromite caldura sau a te expune aburilor fierbinti. Siliconul durabil si rezistent la caldura face ca acest capac sa fie potrivit pentru gatit atat pe plita, cat si in cuptor. Poti sa iti bucuri familia si prietenii cu preparate delicioase, sigiland caldura si aromelor in interiorul vasului. Adopta solutii practice in bucataria ta cu ajutorul Capacului de silicon cu maner pentru oale si vase 25x2 cm de la Quttin. Usor de folosit si de intretinut, acest capac devine un ajutor de nadejde in pregatirea ta culinara zilnica, garantand ca preparatele tale vor avea gustul si consistenta dorita.Aflați mai multe

    Preț: 37,00 lei

    Special Price 25,00 lei

  • Manusa protectie de silicon pentru bucatarie-Quttin

    Manusa protectie de silicon pentru bucatarie-Quttin Manusa de bucatarie din silicon pentru impotriva temperaturilor inalte, atunci cand manevrati oale si vase fierbinti in bucatarie sau la gratar sau cuptor. Rezistenta la caldura si impermeabila: manusa de cuptor din silicon asigura protectie maxima impotriva temperaturilor ridicate de pana la 230°C, siliconul este impermeabil, astfel incat lichidele fierbinti sa nu patrunda si sa nu va opareasca pielea, ca si in cazul altor materiale. Super aderenta: textura in forma de romb de pe stratul superior al manusilor de cuptor din silicon are rol de anti-alunecare, suprafata din silicon are o aderenta puternica atunci cand scoateti tigaile fierbinti din cuptor, astfel incat nicio oala sa nu alunece accidental. Dimensiune universala, o poti pune si da jos cu usurinta. Usor de curatat: spre deosebire de multe altele, manusa de cuptor din silicon este fabricata cu silicon pe toata lungimea manusii, care poate fi curatata usor si rapid prin clatire sub apa cu sapun. Daca ai putin timp, arunca-l in masina de spalat. Vor iesi ca noi sau asa noi! Material : silicon Dimensiuni : lungime 20,7 cm x latime 17 cm x 1 cm grosime. Manusa de protectie din silicon pentru bucatarie Quttin reprezinta un instrument esential pentru a va proteja de temperaturile inalte in timp ce manevrati oale si vase fierbinti in bucatarie, la gratar sau in cuptor. Aceasta manusa este creata din silicon durabil si ofera multiple beneficii: Rezistenta la caldura si impermeabilitate: Manusa de cuptor din silicon asigura o protectie maxima impotriva temperaturilor ridicate, rezistand la calduri de pana la 230°C. Materialul din silicon este impermeabil, astfel incat lichidele fierbinti nu vor patrunde si nu va vor arde pielea, precum se poate intampla cu alte materiale. Aderenta puternica: Suprafata manusii de cuptor este texturata cu un model in forma de romb, ceea ce previne alunecarea si asigura o aderenta puternica. Astfel, puteti scoate tigaile fierbinti din cuptor cu incredere, fara riscul ca acestea sa va alunece din mana. Dimensiune universala si usurinta in utilizare: Datorita dimensiunii universale, manusa se potriveste tuturor marimilor de maini si poate fi pusa si data jos cu usurinta. Astfel, puteti folosi manusa cu confort si eficienta. Usor de curatat: Un alt avantaj este usurinta in curatarea manusii. Fiind fabricata din silicon pe intreaga sa lungime, aceasta poate fi curatata rapid si usor prin clatire sub apa cu sapun. Daca sunteti in graba, puteti chiar sa o introduceti in masina de spalat vase. Durabilitate si aspect: Materialul din care este realizata manusa, adica siliconul, este durabil si rezistent in timp. Asadar, manusa va ramane in conditii bune de utilizare pentru o perioada indelungata. De asemenea, aspectul sau va ramane proaspat si modern, datorita calitatii materialelor utilizate. Specificatii: Material: Silicon Dimensiuni: Lungime 20,7 cm x latime 17 cm x grosime 1 cm In concluzie, manusa de protectie din silicon pentru bucatarie Quttin este un accesoriu util si versatil, menit sa va ofere protectie impotriva temperaturilor inalte si sa va asigure o manevrare sigura si confortabila a vaselor fierbinti. Cu un design inovator si durabilitate sporita, aceasta manusa este un element esential in orice bucatarie moderna.Aflați mai multe

    Preț: 28,00 lei

    Special Price 21,00 lei

  • Suport silicon pentru oale fierbinti 17,1x0,6 cm-Quttin

    Suport silicon pentru oale fierbinti 17,1x0,6 cm-Quttin - utilizati ca si covoras pentru vase, depozitare, util in frigider sau congelator, coaster termic si multe altele! Gama larga de temperatura (-40°C pana la 230°C) si robustetea produsului va permit sa utilizati covorasul, practic, oriunde in casa. Usor de rulat si este proiectat sa stea rulat intr-un dulap sau pur si simplu pliati covorasul in jumatate si puneti-l deoparte. Materiel : silicon Dimensiuni : 17,1 cm x 0,6 cm grosime Rezistent la temperaturi cuprinse intre -40 grade C si + 230 grade C. Potrivit pentru spalare in masina de spalat vase. Pretul este pentru 1 bucata Suport silicon pentru oale fierbinti 17,1x0,6 cm-Quttin. Suportul din silicon pentru oale fierbinti de la Quttin este un accesoriu versatil si practic, cu multiple utilizari in bucatarie si in intreaga casa. Acesta poate fi folosit ca un covoras pentru vase, in scopuri de depozitare, in frigider sau congelator, ca suport termic si multe altele! Cu o gama larga de temperatura de functionare, de la -40°C pana la 230°C, si robustetea materialului, acest covoras poate fi utilizat practic oriunde in casa. Indiferent daca aveti nevoie de un suport pentru oale fierbinti, pentru a proteja suprafetele delicate sau pentru a depozita obiecte calde, acest produs va ofera flexibilitate si rezistenta. Suportul din silicon este usor de rulat si este conceput sa ramana rulat intr-un dulap sau pur si simplu pliat in jumatate si depozitat cu usurinta. Acest aspect practic va permite sa economisiti spatiu in bucatarie si sa aveti intotdeauna la indemana suportul pentru oale fierbinti. Fabricat din silicon de inalta calitate, acest suport este rezistent si durabil. Materialul siliconic este rezistent la temperaturi extreme, intre -40 grade Celsius si +230 grade Celsius, astfel incat sa puteti utiliza covorasul cu incredere in orice situatie de gatit. Suportul din silicon este potrivit pentru spalarea in masina de spalat vase, ceea ce il face usor de curatat si de intretinut. Dimensiunile suportului sunt de 17,1 cm lungime si 0,6 cm grosime, oferindu-va o suprafata suficienta pentru a sustine oala fierbinte sau alte ustensile de gatit. Pretul mentionat este pentru o singura bucata a suportului din silicon pentru oale fierbinti, avand dimensiunile de 17,1x0,6 cm. Acest covoras practic si rezistent este un accesoriu indispensabil in bucataria dumneavoastra, oferindu-va protectie si functionalitate in timpul gatitului.Aflați mai multe

    Preț: 18,00 lei

    Special Price 15,00 lei

  • Forma silicon pentru briose, pliabila cu structura metal 31.6x19.5x4.2cm-Quttin

    Forma silicon pliabila, tort sau guguluf, structura rigida, 25 cm-Quttin Desfacerea si plierea formei de silicon pentru briose, pliabila cu structura metal este rapida si usoara. Forma silicon pentru briose, pliabila cu structura metal este pliabila,structura rigida metal ocupa putin spatiu si o poti depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 31,6 x 19,5 x 4,2 cm / 295 grame. Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Potrivita pentru cuptor, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Pretul este pentru 1 bucata Forma silicon pentru briose, pliabila cu structura metal 31.6x19.5x4.2cm-Quttin. Aceasta forma siliconica inovatoare ofera o solutie practica si versatila pentru coacerea brioselor preferate sau a altor delicioase deserturi in bucataria dvs. Cu un design ingenios si tehnologie avansata, aceasta forma este creata pentru a economisi spatiu si pentru a va usura procesul de coacere. Caracteristici cheie: Design Pliabil cu Structura Metalica: Aceasta forma este fabricata din silicon de inalta calitate, cu o structura rigida de metal care o face durabila si rezistenta. Cu posibilitatea de pliere, formei ii este redus considerabil volumul, permitandu-va sa o depozitati in mod convenabil in dulapuri sau spatii restranse. Dimensiuni Ideale: Forma are dimensiunile perfecte pentru coacerea briose sau a gugulufurilor. Masurand 31.6 x 19.5 x 4.2 cm si avand o greutate de 295 grame, aceasta ofera suficient spatiu pentru a crea delicioase prajituri. Rezistenta la Temperatura Extrema: Puteti utiliza aceasta forma atat in cuptor, cat si in congelator, datorita capacitatii sale de a rezista la temperaturi cuprinse intre -40 de grade Celsius si +230 de grade Celsius. Aceasta va ofera libertatea de a experimenta cu retete variate si tehnici de gatit. Usor de Curatat: Forma siliconica poate fi curatata cu usurinta, fiind potrivita pentru masina de spalat vase. Aceasta va permite sa economisiti timp pretios si sa va bucurati de deserturi delicioase fara a va face griji cu privire la curatarea ulterioara. Economie de Spatiu: Una dintre cele mai mari avantaje ale acestei forme este capacitatea sa de a economisi spatiu in bucataria dvs. Odata pliata, aceasta devine compacta, astfel incat sa o puteti depozita cu usurinta in dulapuri sau sertare. Aceasta forma siliconica pliabila cu structura metalica de la Quttin reprezinta o investitie excelenta pentru pasionatii de gatit si cofetarie, oferindu-le posibilitatea de a-si da frau liber creativitatii in bucatarie. Indiferent daca sunteti incepator sau un bucatar experimentat, aceasta forma practica va va ajuta sa pregatiti deserturi perfecte cu usurinta. Achizitionati acum forma siliconica pentru briose si bucurati-va de experienta culinara la un alt nivel!Aflați mai multe

    Preț: 77,00 lei

    Special Price 57,00 lei

  • Forma silicon pliabila, tort sau guguluf, structura rigida, 25 cm-Quttin

    Forma silicon pliabila, tort sau guguluf, structura rigida, 25 cm-Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de tort din silicon este rapida si usoara. Forma tort silicon pliabila,structura rigida metal ocupa putin spatiu si o depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 28,8 x 25,5 x 10 cm / 316 grame. Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Forma siliconica pliabila pentru tort sau guguluf, cu o structura rigida de 25 cm - Quttin, reprezinta o inovatie practica in bucatarie. Aceasta forma versatila, fabricata din silicon de inalta calitate si cu un suport de metal rigid, ofera atat durabilitate, cat si flexibilitate. Cu ajutorul acestei forme, veti putea pregati prajituri delicioase cu usurinta. Avantajul principal al acestei forme este capacitatea sa de a se plia, ceea ce face posibila economisirea spatiului de depozitare. Dupa utilizare, puteti plia forma in dimensiuni mici, facand-o potrivita pentru depozitarea in dulapuri sau sertare. Datorita materialului sau rezistent la temperaturi extreme, puteti utiliza forma intr-o gama larga de conditii de coacere. Aceasta poate rezista la temperaturi de la -40 de grade Celsius pana la +230 de grade Celsius, asigurand astfel ca puteti pregati diverse retete fara griji. Dimensiunile generoase ale formei (28,8 x 25,5 x 10 cm) va permit sa creati torturi sau gugulufuri de dimensiuni considerabile. Suportul de metal incorporat in forma siliconica confera stabilitate si asigura ca tortul dvs. se va coace uniform si fara deformatii nedorite. In concluzie, forma siliconica pliabila pentru tort sau guguluf de la Quttin este alegerea perfecta pentru orice bucatarie moderna. Cu caracteristicile sale durabile, flexibile si usor de depozitat, aceasta forma va va ajuta sa creati prajituri delicioase si aspectuoase in fiecare zi.Aflați mai multe

    Preț: 92,00 lei

    Special Price 68,00 lei

  • Forma copt silicon pentru tarta, structura metalica 24,3 cm-Quttin

    Forma copt silicon pentru tarta, structura metalica 24,3 cm-Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de tarta din silicon este rapida si usoara. Forma tarta silicon pliabila, structura rigida metal, ocupa putin spatiu si o poti depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 24,3 x 24,3 / 305 grame Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Potrivita pentru cuptor, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Forma de copt din silicon pentru tarta cu structura metalica de 24,3 cm - Quttin reprezinta solutia ideala pentru a da viata deserturilor tale preferate. Aceasta forma inovatoare combina durabilitatea siliconului cu stabilitatea oferita de suportul metalic, garantand rezultate perfecte in bucataria ta. Forma de copt silicon pentru tarta, cu structura metalica de 24,3 cm - Quttin, este un instrument versatil si ingenios pentru a da viata deserturilor tale preferate. Aceasta forma inteligenta imbina caracteristicile durabile ale siliconului cu stabilitatea unei structuri metalice, oferindu-ti o solutie practica pentru coacere. Iata mai multe detalii: Design Pliabil si Practic: Aceasta forma de copt din silicon este pliabila, ceea ce o face extrem de practica. Poti desface si plia forma cu usurinta, ceea ce inseamna ca ocupa foarte putin spatiu in dulapul tau de bucatarie. Este o alegere excelenta pentru economisirea spatiului valoros. Durabilitate si Soliditate: Fabricata din silicon de inalta calitate, aceasta forma de copt este durabila si solida. Poti conta pe ea pentru a rezista la utilizari repetate si pentru a-ti oferi rezultate constante in bucatarie. Dimensiuni Optime: Cu dimensiuni de 24,3 x 24,3 cm, aceasta forma de copt este potrivita pentru o varietate de tarta si deserturi. Cu o capacitate de 305 grame, vei putea pregati portii generoase. Versatilitate Culinara: Aceasta forma este potrivita pentru utilizarea in cuptor si congelator, ceea ce iti ofera flexibilitate in pregatirea diferitelor retete. Poti sa ingheti deserturile si sa le coceti fara probleme. Rezistenta la Temperaturi Extreme: Forma poate rezista la temperaturi de la -40 de grade Celsius pana la +230 de grade Celsius, asigurandu-te ca poti gati o gama variata de preparate. Usor de Curatat: Dupa ce ai terminat coacerea, poti sa speli forma in masina de spalat vase, economisindu-ti timp si efort in bucatarie. Forma de copt din silicon pentru tarta cu structura metalica de 24,3 cm - Quttin este o alegere excelenta pentru bucatarii amatori si profesionisti deopotriva. Cu aceasta forma ingenioasa, vei obtine rezultate perfecte in bucataria ta si vei economisi spatiu pretios in dulapul tau de bucatarie. Aflați mai multe

    Preț: 79,00 lei

    Special Price 59,00 lei

  • Forma pliabila silicon pentru tarte, structura rigida 27cm-Quttin

    Forma de copt din silicon, patrata, pliabila cu structura metal 27.6x24.2x5.3cm-Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de tarta din silicon este rapida si usoara. Forma tarta silicon pliabila, structura rigida metal, ocupa putin spatiu si o poti depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 27 x 27 / 380 grame Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Potrivita pentru cuptor, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Forma pliabila din silicon pentru tarte, cu o structura rigida de metal, 27cm - Quttin, este un instrument de copt ingenios care aduce versatilitate si eficienta in bucataria ta. Iata mai multe detalii despre aceasta forma inovatoare: Design Pliabil si Practic: Aceasta forma de copt din silicon are un design pliabil, ceea ce o face extrem de practica. Poti desface si plia forma cu usurinta, permitandu-ti sa economisesti spatiu in dulapul tau de bucatarie. Este solutia ideala pentru bucatariile cu spatiu limitat. Durabilitate si Soliditate: Fabricata din silicon de inalta calitate, aceasta forma de copt este durabila si solida. Structura sa metalica adauga stabilitate si rezistenta in timpul coacerii. Dimensiuni Optime: Cu dimensiunile generoase de 27 x 27 cm, aceasta forma este potrivita pentru pregatirea unei game variate de tarte si prajituri. Cu o capacitate de 380 de grame, poti servi portii generoase pentru familia ta sau pentru oaspeti. Versatilitate Culinara: Aceasta forma este potrivita pentru utilizarea in cuptor si congelator, ceea ce iti ofera flexibilitate in pregatirea diferitelor retete. Poti sa ingheti sau sa coceti preparatele fara griji. Rezistenta la Temperaturi Extreme: Forma poate rezista la temperaturi de la -40 de grade Celsius pana la +230 de grade Celsius, asigurandu-te ca poti gati o gama variata de preparate, de la prajituri delicate la tartele cu fructe. Usor de Curatat: Dupa coacere, aceasta forma poate fi curatata cu usurinta si eficienta in masina de spalat vase, economisindu-ti timp si efort in bucatarie. Forma pliabila din silicon pentru tarte, cu structura rigida de metal de 27cm - Quttin, este un partener de nadejde in bucatarie. Cu ajutorul acesteia, vei putea pregati cu usurinta tartele tale preferate si vei economisi spatiu pretios de depozitare. Este momentul sa iti imbunatatesti experienta de copt!Aflați mai multe

    Preț: 92,00 lei

    Special Price 68,00 lei

  • Forma de copt din silicon, pliabila cu structura metal 27.6x24.2x5.3cm-Quttin

    Forma de copt din silicon, patrata, pliabila cu structura metal 27.6x24.2x5.3cm-Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei de forma patrata din silicon este rapida si usoara. Forma patrata din silicon, pliabila, structura rigida metal, ocupa putin spatiu si o poti depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 27,6 x 24,2 x 5,3 cm / 350 grame Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Potrivita pentru cuptor, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Forma de copt din silicon, pliabila cu structura metalica 27.6x24.2x5.3cm - Quttin, este partenerul perfect pentru a transforma fiecare reteta intr-o capodopera culinara. Cu designul sau inovator, aceasta forma patrata din silicon ofera versatilitate si eficienta in bucataria ta. Forma de copt din silicon, pliabila cu structura metalica 27.6x24.2x5.3cm - Quttin reprezinta o solutie practica si inovatoare pentru coacerea diferitelor preparate culinare. Aceasta forma patrata, fabricata dintr-un silicon rezistent si durabil, insotit de o structura metalica rigida, ofera multiple avantaje pentru gatitul in bucataria ta. Datorita naturii pliabile a formei, aceasta devine un instrument eficient in economisirea spatiului in gospodarie. Indiferent ca este vorba de copt prajituri, tartele preferate sau alte delicatese, aceasta forma devine partenerul perfect pentru a obtine rezultate culinare de calitate. Practica si usor de utilizat, forma patrata din silicon se pliaza si se desface cu usurinta, permitandu-ti sa o depozitezi cu comoditate in dulapul bucatariei tale. Astfel, nu vei mai avea probleme cu stocarea ustensilelor voluminoase. Dimensiunile sale compacte dupa pliere ii confera capacitatea de a se potrivi in orice spatiu disponibil. Acest produs inovator iti ofera flexibilitate in bucatarie, fiind potrivit pentru utilizarea in cuptor sau congelator, rezistand la temperaturi variabile, de la -40 grade Celsius pana la +230 grade Celsius. De asemenea, curatarea formei este simpla, deoarece poate fi spalata in masina de spalat vase. Cu designul sau modern si functionalitatea sa excelenta, forma de copt din silicon, pliabila cu structura metalica 27.6x24.2x5.3cm - Quttin devine un element esential in bucataria ta. Indiferent daca esti un bucatar pasionat sau doar un incepator in arta culinara, aceasta forma iti va transforma retetele in adevarate capodopere culinare.Aflați mai multe

    Preț: 87,00 lei

    Special Price 63,00 lei

  • Forma de copt silicon, dreptunghiulara, pliabila cu structura metal, 29.6x13x6.8cm-Quttin

    Forma de copt silicon, dreptunghiulara, pliabila cu structura metal, 29.6x13x6.8cm-Quttin este un produs pliabil din silicon, cu o structura rigida. Fabricata din silicon, este o forma prajituri durabila si solida. Desfacerea si plierea formei dreptunghiulare din silicon este rapida si usoara. Forma dreptunghiulara din silicon, pliabila, structura rigida metal, ocupa putin spatiu si o poti depozita cu usurinta intr-un dulap. Acest produs este o modalitate excelenta de a economisi spatiu in casa dumneavoastra. Este un produs perfect pentru a fi folosit in vederea coacerii produselor culinare. Dupa pliere, aceasta ajunge la dimensiuni mici, deci se poate incadra cu usurinta in orice dulap. Dimensiuni : 29,6 x 13 x 6,8 cm / 251 grame Material : silicon cu structura rigida de metal Temperatura : -40 grade Celsius pana la + 230 grade Celsius Potrivita pentru cuptor, congelator. Se poate spala in masina de spalat vase. Forma de copt din silicon, dreptunghiulara, pliabila cu structura metalica, dimensiuni 29.6x13x6.8cm - Quttin, reprezinta alegerea ideala pentru a transforma procesul de coacere in bucataria ta intr-o experienta comoda si eficienta. Aceasta forma inovatoare imbina practicitatea si durabilitatea, oferindu-ti o modalitate simpla de a pregati diverse delicatese. Fabricata din silicon de inalta calitate si echipata cu o structura metalica rigida, aceasta forma dreptunghiulara pentru prajituri este gandita pentru a-ti oferi rezultate perfecte in bucatarie. Combinatia de silicon durabil si structura metalica asigura o stabilitate excelenta si o durata lunga de viata a produsului. Cu un sistem de pliere si deschidere intuitiv si rapid, aceasta forma devine usor de utilizat, economisindu-ti timp si efort in bucatarie. Atunci cand nu este in uz, forma pliabila ocupa un spatiu minim, fiind astfel usor de depozitat in dulapurile bucatariei tale, fara a ocupa prea mult loc. Beneficiind de dimensiuni convenabile - 29.6 x 13 x 6.8 cm - si greutate redusa de 251 grame, aceasta forma de copt este potrivita pentru diverse retete culinare, de la prajituri la placinte si alte preparate. Cu o rezistenta termica remarcabila, aceasta poate fi utilizata in cuptor sau congelator, in intervalul de temperaturi cuprins intre -40 grade Celsius si +230 grade Celsius. In plus, curatarea formei este simpla si comoda, deoarece aceasta poate fi introdusa in masina de spalat vase, economisindu-ti si mai mult timp in bucatarie. Forma de copt din silicon, dreptunghiulara, pliabila cu structura metalica, 29.6x13x6.8cm - Quttin, reprezinta o alegere inteligenta pentru pasionatii de gatit de toate nivelurile, aducandu-le confort, eficienta si rezultate culinare de exceptie.Aflați mai multe

    Preț: 65,00 lei

    Special Price 47,00 lei

  • Forma tort silicon detasabila, patrata cu sticla temperata 25x25x7,5cm-Ibili

    Forma tort silicon detasabila, patrata cu sticla temperata 25x25x7,5cm-Ibili este o forma de tort patrata, cu fund de sticla, clema laterala de prindere, din silicon. Siliconul de înaltă calitate garantează rezistența la temperaturi scăzute și ridicate (de la -40 la 220 de grade Celsius). Poate fi folosit la cuptor, congelator si cuptor cu microunde. Ușor de curățat, se poate spăla în mașina de spălat vase. Oferă o coacere consistentă și include, de asemenea, un inel complet detașabil care poate fi închis sau deschis prin detașarea clemei. Această tavă tradițională antiaderentă poate rezista în siguranță la cuptoare cu căldură mare de până la 220 de grade Celsius. Inelul de silicon se fixează în siguranță pe fundul de sticlă pentru a se asigura că este rezistent la scurgeri în timpul gătirii, oferind liniște sufletească, deoarece lichidele sau aluatul de prăjitură nu se vor vărsa pe blatul dumneavoastră sau în cuptor. Dimensiuni: diametru: 25x25x7,5cm culoare: roșu.

    Pretul este pentru 1 bucata Forma tort silicon detasabila, patrata cu sticla temperata 25x25x7,5cm-Ibili.

    Aflați mai multe

    Preț: 155,00 lei

    Special Price 143,00 lei

De la 31 la 60 produse din total 239

pe pagină

Pagină:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!