Ustensilele din silicon – ajutoare în casă și bucătărie

Revenim cu partea a doua a prezentării beneficiilor ustensilelor din silicon pentru ca dumneavoastră să economisiți timp, energie, spațiu și bineînțeles bani, pentru bucătăria și casa dumneavoastră.

Ustensilele din silicon – ajutoare în casă și bucătărie

Revenim cu partea a doua a prezentării beneficiilor ustensilelor din silicon pentru ca dumneavoastră să economisiți timp, energie, spațiu și bineînțeles bani, pentru bucătăria și casa dumneavoastră.

Produsele din silicon ocupă un spațiu redus de depozitare, se folosesc atât la cuptor, cât și la congelator, se curăță ușor, nu păstrează mirosurile, nu se pătează, sunt colorate și vesele, se regăsesc într-o varietate bogată de forme și dimensiuni, se curăța manual sau la mașina de spălat vase, nu vă pun în pericol sănătatea familiei și astfel sunt indispensabile pentru fiecare casă.

Ajutoare din silicon în casă și bucătărie

Dacă vi se întâmplă să nu puteți desface capacele bine închise, vă recomandăm un pad din silicon. Această bucată rotundă din silicon nu se lipește și deschide cu ușurință capacele închise ermetic.

Periile din silicon pentru curățare veselă vor face față celor mai profunde urme de murdărie de pe vesela dumneavoastră și vă vor ajuta să aveți farfurii și pahare ce sclipesc de curățenie.

Peria din silicon pentru materiale textile vă ajută să curățați suprafețe diferite, de la canapele și fotolii, până la suprafețele cu gresie și faianță, fie că veți adăuga sau nu, soluții speciale pentru curățat.

Pensulele din silicon pentru uns vă vor garanta reușitele din bucătărie. Fie că veți opta pentru cele cu codițe din metal sau plastic, acestea nu trebuie să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Fie că vorbim despre ungerea cărnii sau a preparatelor din carne, a patiseriei, a prăjiturilor sau a tăvilor, toate acestea se rezolvă în doar câteva secunde, simplu, fără a risipi niciun ingredient.

Cu o astfel de perie din silicon veți unge produsele crude sau coapte, înainte sau după prepararea termică, fără a periclita sănătatea familiei dumneavoastră.

Setul de ustensile pentru patiserie, format din: tel, peria de uns și spatula pentru aluat vă va ajuta din momentul amestecării ingredientelor, până în pasul final, acela de ungere după coacere, a prăjiturilor pregătite, cu glazurile preferate.

Tăvi din silicon

În ceea ce privește tăvile din silicon, vă invităm pe dumneavoastră să vi le alegeți pe acelea care vi se potrivesc cel mai bine.

Oferta tăvilor din silicon este atât de bogată, încât noi ne bucurăm că venim în întâmpinarea celor mai pretențioase gusturi.  

Tava din silicon pentru brioșe vă asigură desertul preferat pentru cafeaua de dimineață, gustările dintre mese sau întâlnirile cu prietenii.  Se poate utiliza ca atare sau puteți adăuga formele colorate pentru brioșe pentru deserturi dichisite. Coacerea va fi rapidă și uniformă, iar suprafața antiaderentă va împiedica lipirea aluatului.

Formele de silicon pentru prăjituri Crăciun sunt o necesitate a Sezonului Sărbătorilor de Iarnă. Cu această matriță veți coace decorațiuni numai bune de degustat. Forma de silicon pentru bomboane de ciocolată Crăciun va întregi suita de dulciuri necesare meselor de Sărbători. Clopoțeii, oamenii de zăpadă, brăduții de Crăciun și steluțele, nu numai că vă vor decora masa, dar vă vor bucura familia și musafirii.

Un „must” al sezonului sunt cu siguranță tăvile pentru: cozonac, chec, torturi, friptură și pâine. Dacă nu ați încercat deja, vi le recomandăm cu căldură pe cele din silicon. Procesele de coacere și de servire vor fi impecabile.

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!