Tradiții și cadouri speciale pentru Bobotează și Sfântul Ioan

Sărbătoarea de Bobotează și ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul marchează finalul Sărbătorilor de Iarnă. În noaptea din Ajunul Bobotezei, fetele își pun un fir de busuioc legat cu ață roșie sub pernă, pentru a-și visa ursitul. Se spune că tot în această noapte, se citește viitorul în oglindă. Un cadou potrivit pentru tinerele domnișoare îl reprezintă o cutie de cosmetice cu oglindă, iar cele mai grăbite a se căsători se vor bucura de o oglindă cu led-uri. Se vor putea pregăti astfel, să-și cunoască viitorul soț, ce li se va arăta în timpul nopții.

Tradiții și cadouri speciale pentru Bobotează și Sfântul Ioan

Sărbătoarea de Bobotează și ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul marchează finalul Sărbătorilor de Iarnă. În noaptea din Ajunul Bobotezei, fetele își pun un fir de busuioc legat cu ață roșie sub pernă, pentru a-și visa ursitul. Se spune că tot în această noapte, se citește viitorul în oglindă.

Un cadou potrivit pentru tinerele domnișoare îl reprezintă o cutie de cosmetice cu oglindă, iar cele mai grăbite a se căsători se vor bucura de o oglindă cu led-uri. Se vor putea pregăti astfel, să-și cunoască viitorul soț, ce li se va arăta în timpul nopții.

Pentru citirea viitorului, vă recomandăm o oglindă cosmetică incasabilă, cu fixare magnetică. Astfel, dumneavoastră veți alege să o fixați în locul potrivit și credem cu tărie că este folositoare atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Pentru domnii care-i poartă numele Sfântului Ioan, vă recomandăm suporturi tip mini-bar, care sunt extrem de utile și înfrumusețează cu adevărat o bucătărie sau un living.  

Suportul din metal pentru sticle și pahare tip mini-bar auriu sau negru oferă posibilitatea expunerii a 16 pahare cu picior, având un compartiment separat în care se așază sticlele de băutură. Este modern și are o eleganță aparte care aduce o notă deosebită oricărui spațiu.

Pentru iubitorii de vin, nu puteți rata sportul din oțel cromat pentru depozitarea sticlelor de vin. Acest suport este ca o bijuterie pentru pasionații de vin.  Permite o greutate de până la 30 kilograme și se poate regla la înălțimea dorită pentru a depozita sticlele de colecție.

O variantă mai simplă, destinată spațiilor înguste, o reprezintă suportul din bambus pentru 6 sticle de vin. Este natural, foarte atractiv, se încadrează perfect în orice colț, iar sticlele se introduc și se scot cu ușurință.

Pentru doamnele care îi poartă numele Sfântului Ioan, vă recomandăm produse din sticlă. Acestea sunt elegante, ușor de asortat, prin urmare sunt preferatele gospodinelor desăvârșite. Doamnele abia inițiate în tainele bucătăriei vor aprecia calitatea alimentelor și a felurilor de mâncare pregătite sau servite în vase de sticlă.

Puteți alege un bol neconvențional în formă de măr, la care să adăugați 6 sau 12 boluri cu același model de măr, dar mai mici. Sărbătorita dumneavoastră va alege dacă le va folosi împreună sau separat, dar cu siguranță sunt o alegere deosebită și vor crea o amintire memorabilă.

Seturile de pahare sau cești din sticlă, cu suport metalic sunt extrem de apreciate și  dorite în orice casă. Sticla are un preț accesibil, dumneavoastră puteți jongla cu piesele pe care vi le doriți și cu siguranță vă veți surprinde sărbătoritele.  

Bolurile din sticlă pentru servire, indiferent că sunt destinate aperitivelor sau sosurilor, sunt deja o necesitate în orice casă, pentru că înnobilează orice preparat. Puteți să vă completați cadoul cu un platou din sticlă, cu 5 compartimente pentru servire aperitive.

Indiferent ce veți alege, vă dorim petrecere frumoasă!

Să vă trăiască sărbătoriții, La Mulți Ani!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!