Tortul – desertul preferat pentru masa de Anul Nou

Sperăm că Sărbătoarea Crăciunului v-a umplut sufletele de bucurie, iar Moș Crăciun a fost darnic și bun, ca întotdeauna. Echipa Happymax vă dorește ca spiritul Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului să vă însoțească pe tot parcursul Noului An, pentru ca dumneavoastră să renașteți mereu, să fiți fericiți și împliniți. Vă dorim concediu plăcut în continuare, vacanțe pline de zăpadă, de râsete și voie bună, precum și timp frumos petrecut cu familia sau cei dragi dumneavoastră. Pentru cei pe care îi surprindem la bucătărie, pregătind ultimele bunătăți culinare pentru Anul Nou, le mărturisim că și noi suntem la fel de preocupați de prăjiturit.

Tortul – desertul preferat pentru masa de Anul Nou

Sperăm că Sărbătoarea Crăciunului v-a umplut sufletele de bucurie, iar Moș Crăciun a fost darnic și bun, ca întotdeauna.

Echipa Happymax vă dorește ca spiritul Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului să vă însoțească pe tot parcursul Noului An, pentru ca dumneavoastră să renașteți mereu, să fiți fericiți și împliniți.

Vă dorim concediu plăcut în continuare, vacanțe pline de zăpadă, de râsete și voie bună, precum și timp frumos petrecut cu familia sau cei dragi dumneavoastră.

Pentru cei pe care îi surprindem la bucătărie, pregătind ultimele bunătăți culinare pentru Anul Nou, le mărturisim că și noi suntem la fel de preocupați de prăjiturit.

Astăzi ne îndreptăm atenția către vedeta de pe masa de Anul Nou – tortul. Vă invităm și pe dumneavoastră să vă pregătiți tortul acasă. Cu ajutorul unor instrumente de nădejde, veți avea un produs excelent pentru care nu veți investi prea mult timp sau efort și veți rămâne cu amintiri prețioase.

Vă recomandăm tăvi antiaderente pentru coacere. Acestea nu vor lipi sub nicio formă blaturile sau prăjiturile dumneavoastră. Setul de 4 tăvi rotunde sau cel 3 forme pătrate detașabile vă ajută să economisiți timp și energie, deoarece veți coace mai multe blaturi și puteți crea torturi supraetajate.

Formele de copt pentru torturi Marissa din aluminiu de 24 cm, sau 22 cm din aluminiu tratat vă garantează nu numai decorarea bucătăriei cu un produs frumos și modern, ci și garanția unui desert care se va coace perfect, fără a se lipi sau deteriora. Cel mai bun dulce făcut acasă are în compoziția sa bună dispoziție, iar noi vrem să vă facilităm procesul de preparare, astfel ca dumneavoastră să fiți fericiți în permanență.

După ce veți scoate din cuptor blatul de tort preferat, puteți alege să folosiți un feliator extensibil sau un dispozitiv reglabil pentru a felia tortul. Vă poate ajuta chiar și un dispozitiv de tăiere tip sârmă. Practic în câteva minute, veți pregăti blatul pentru a-l însiropa și a-l umple, fără a vă chinui, cu precizie. Pentru începători, avem un set patiserie, cu o formă de tort, o lira și o spatulă.

Pentru etapa de ornare v-am pregătit un platou rotativ de 31 cm, suport rotativ de 28 cm, respectiv un suport de 27 cm. Aceste dispozitive vă vor ajuta să decorați tortul, să-l ornați și chiar să-l serviți invitaților direct de pe tavă.

În ceea ce privește etapa de decorare a desertului dumneavoastră, vă invităm să vă alegeți dintre multitudinea de șabloane pe care vi le-am pregătit. Aveți la dispoziție următoarele șabloane: buline, trandafiri, pătrățele mici, vârtejuri, pătrățele mari, fulgi de zăpadă, fagure, puncte, valuri, zebră, boabe orz, decor tort – 32 cm și multe altele.

Setul de 16 duiuri pentru ornat torturi vă va transforma într-un adevărat profesionist, iar setul de ornat seringă cu 8 duiuri vă va fi la îndemână atunci când timpul vă va presa. Spatula lată vă va ajuta să ridicați tortul și să-l așezați pentru servire, fără a-l deteriora.

Vă așteptăm în continuare să vedem cât de elegant putem servi un tort pentru cei dragi nouă.

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!