Top 10 accesorii practice in bucatarie

Esti pasionata de gatit? Cine nu e, mai ales daca are parte si de putin ajutor din partea familiei? Gatitul antreneaza simturile, dar reprezinta si o buna metoda de relaxare si combatere a stresului zilnic. Nici nu este de mirare ca exista o multime de firme care ofera teambuilding-uri culinare pentru angajatii diverselor companii.

Top 10 accesorii practice in bucatarie

Top 10 accesorii practice in bucatarie


Esti pasionata de gatit? Cine nu e, mai ales daca are parte si de putin ajutor din partea familiei? Gatitul antreneaza simturile, dar reprezinta si o buna metoda de relaxare si combatere a stresului zilnic. Nici nu este de mirare ca exista o multime de firme care ofera teambuilding-uri culinare pentru angajatii diverselor companii.

Revenind la procesul de gatit acasa, exista o gama larga de solutii prin care iti poti eficientiza timpul petrecut in bucatarie. Multe dintre ele sunt menite sa iti ofere acces rapid si facil la o serie de ingrediente pentru retetele tale, dar sa maximizeze spatiul disponibil, daca vorbim despre o bucatarie de mici dimensiuni.

De aceea, am facut o lista de accesorii pentru gatit utile in orice bucatarie, pe care ti le prezentam mai jos:

Etajera bucatarie cu roti. Cumperi fructe, legume sau vrei sa depozitezi alimentele neperisabile mereu la indemana? O etajera bucatarie cu roti sau un carucior bucatarie este ideal. Ocupa putin spatiu, iar online vei gasi modele prevazute cu rafturi sau sertare pentru depozitarea cutiilor de alimente, a fructelor etc. In plus, il poti muta ori de cate ori ai nevoie de spatiu de lucru.

Termometru pentru cuptor. Dincolo de moft, acest termometru pentru cuptor este o necesitate. Multe dintre retetele reusite au nevoie de o anumita temperatura pentru coacere, fie ca vorbim de dulciuri, fie de preparate din carne.

Folie de copt din silicon. Aceasta folie este ideala pentru cuptor, fie el pe gaz sau pe curent electric. Se spala usor, deci te vei bucura de eficienta ei rapid. In plus, dupa folosirea la cald, le poti utiliza si pentru inghetate, sufleuri, crème de zahar ars, pe care sa le servesti reci.

Termometru digital de bucatarie. Ai incercat de multe ori sa creezi preparate care necesitau o anumita temperatura pentru a se inchega? Cu un termometru digital de bucatarie ai scapat de aceasta grija! In plus, il poti folosi si in oala de bucatarie, atunci cand vrei sa creezi glazura din zahar pentru torturi sau prajituri.

Pentru servirea imediata a sarii de bucatarie, spre exemplu, poti opta pentru un suport de condimente rotativ, in care se regasesc intre 6 si 12 spatii de depozitare pentru o gama variata de sortimente, necesare prepararii mancarii. Realizate din lemn sau metal, pot fi asezate pe masa, astfel incat fiecare oaspete sa isi aleaga condimentul preferat.

Si pentru ca tot vorbim de condimente, sa nu uitam de ulei si otetul balsamic, perfecte pentru dressing-uri de salate. Fie ca preferi varianta traditionala de oliviera, cu sticla prevazuta cu picurator, sau o varianta moderna, sub forma de spray pulverizator ulei sau otet, intalnit la restaurante, acestea sunt de un real folos la servirea mesei. Pulverizatorul te ajuta sa pastrezi prospetimea vreme indelungata, iar in cazul uleiului de masline, de exemplu, care nu trebuie lasat in sticla transparenta (pentru ca devine amar), nu ii altereaza gustul si nici culoarea.

De cele mai multe ori, accidentele din bucatarie sunt foarte dureroase. Unul dintre cele mai grave este arsura pielii, cauzata de lipsa unui accesoriu de bucatarie menit sa te ajute sa iei oala fierbinte de pe foc. Astfel, o manusa de bucatarie textila sau din silicon, prevazuta cu suprafata antiaderenta, este perfecta pentru a evita aceste accidente dureroase si greu de vindecat.

Iar cum o bucatarie nu este completa fara sa existe o sita antistropire, un suport prosoape bucatarie sau un suport pungi bucatarie, pe Happymax.ro ai o selectie variata de produse destinate casei tale. In plus, de aici poti comanda o multime de accesorii utile pentru baie, bucatarie sau rafturi textile pentru depozitarea hainelor, care sa te ajute sa eficientizezi spatiul din intreaga locuinta. Spor la cumparaturi!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!