Tăvile – ajutoare de nădejde în bucătărie, pentru preparatele de sezon

Odată cu începerea Sărbătorilor de Iarnă, cu toții ne gândim la mese îmbelșugate, mâncăruri alese, bucate specifice sezonului magic al Crăciunului.

Tăvile – ajutoare de nădejde în bucătărie, pentru preparatele de sezon

Odată cu începerea Sărbătorilor de Iarnă, cu toții ne gândim la mese îmbelșugate, mâncăruri alese, bucate specifice sezonului magic al Crăciunului. Urmează să pregătim familiei și celor dragi o mulțime de bunătăți culinare. Dacă suntem mai norocoși le vom savura, gata pregătite de cei pasionați de bucătărie. Indiferent în ce tabără suntem, fie că le pregătim sau doar le savurăm, cu toții știm, că pentru a avea experiențe bune în bucătărie, avem nevoie de ajutoare de nădejde.

Cele mai importante ustensile în bucătărie sunt de departe tăvile. Cei mai pricepuți în pregătirea mâncărurilor alese nu vor face niciodată rabat de la aceste ustensile. Forma finală și gustul desăvârșit al preparatului, depind total de metoda de preparare termică. Nicio gospodină nu își dorește blaturi de prăjituri care nu s-au copt uniform, sau friptură crudă la interior. Felurile de mâncare pregătite la cuptor sunt delicioase. Suculente sau crocante, au un gust deosebit de bun, sunt cele mai sănătoase și au mare grijă de silueta noastră.

Știm că suntem în perioada de post și vă invităm încă de pe acum să vă înarmați cu tăvile necesare pentru pregătirea meselor de sărbători. Astfel veți avea timp să le testați și din fericire, se găsesc o mulțime de rețete pentru bucatele de post. Pentru serile răcoroase, pregătiți brioșe de post, cu cacao și nuci sau fructe. Alegeți portocale pentru cei îndrăgostiți de iarnă sau vișine pentru cei nostalgici și iubitori de căldură.

Tava pentru brioșe din oțel carbon cu acoperire Whithford Xylan, distribuie uniform căldura, asigură o coacere omogenă și este atât de rezistentă, încât poate fi utilizată zilnic. Versatilă, rezistă la temperaturi de până la 240℃ și poate fi folosită la frigider sau congelator. Brandul Tala este furnizor de echipamente de copt și decorare prăjituri încă din anul 1899. Cu experiență de mai bine de 122 ani pe piață, vă garantăm că tava pentru brioșe va coace pentru dumneavoastră cele mai pufoase deserturi.

Pentru că suntem la capitolul dulciuri, vă prezentăm tava ovală pentru plăcinte sau tava formă pentru chec sau cozonac. Tăvile au înveliș anti-lipire Goldflon-Chef Aid, iar preparatele se pot îndepărta foarte ușor. Acestea pot fi păstrate în congelator sau frigider și chiar se pot curăța în mașina de spălat vase, pentru că meritați să vă răsfățați după ce ați bucătărit.

Pentru că în fiecare casă trebuie să existe o tavă universală, foarte bună, v-am pregătit reducere la tava pentru cuptor. Aceasta este o tavă mare, pentru copt cu mânere reglabile. Este acoperită de un strat anti-lipire, ce o face ideală pentru legume, cartofi la cuptor, carne sau prăjituri. Faptul că poate fi curățată în mașina de spălat vase și se poate pune la frigider sau congelator o transformă într-un produs de maximă necesitate. Dimensiunile generoase (42x30,5x6 cm) vă garantează porții suficiente pentru serile cu invitați.

Prin urmare, bucurați-vă de preparatele gătite la cuptor. Acestea sunt sănătate curată, pentru că alimentele își păstrează elementele nutritive, iar dumneavoastră veți avea energie și vitalitate.

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!