Sisteme organizare cu ventuza si autocolant pentru casa ta

Ti-ai dorit, de multe ori, spatii de depozitare, dar te-ai lovit de problema gauririi peretilor? Sau locuiesti in chirie si nu prea poti face lucruri si amenajari dupa placul tau? Acum ai solutia – sisteme de organizare cu ventuze sau autocolant. Mult mai simplu de instalat, fara praf, fara galagie si masini de gaurit, depozitarea cu ajutorul ventuzelor te vor ajuta sa gasesti loc in casa pentru toate lucrurile tale, rapid, simplu si fara a-ti depasi bugetul alocat modificarilor.

Sisteme organizare cu ventuza si autocolant pentru casa ta

Sisteme organizare cu ventuza si autocolant pentru casa ta

Ti-ai dorit, de multe ori, spatii de depozitare, dar te-ai lovit de problema gauririi peretilor? Sau locuiesti in chirie si nu prea poti face lucruri si amenajari dupa placul tau? Acum ai solutia – sisteme de organizare cu ventuze sau autocolant.

Mult mai simplu de instalat, fara praf, fara galagie si masini de gaurit, depozitarea cu ajutorul ventuzelor te vor ajuta sa gasesti loc in casa pentru toate lucrurile tale, rapid, simplu si fara a-ti depasi bugetul alocat modificarilor.

Unde poti folosi sistemele de organizare cu ventuza?

In baie : suporturi cu ventuze sau autocolant pentru prosoape, hartie igienica, accesorii de baie, etc.

coltar de baie cu ventuzeDesi este locul in care te relaxezi cu o baie fierbinte dupa o zi grea, aceasta camera impune o multime de probleme cand vine vorba de gasirea spatiilor potrivite de depozitare. Iar intr-o baie mica, problema este si mai mare.

In dreptul cazii, poti alege modelul de coltar de baie cu ventuze in tonalitatea potrivita. Multe astfel de coltare au doua sau mai multe spatii de depozitare, ce rezista pana la o greutate de 5 kilograme. Aici poti depozita gelurile de dus, sampoanele, balsamurile de par si tot ceea ce mai folosesti pentru ingrijirea corporala.

La chiuveta, in zona oglinzii, poti adauga o etajera cu ventuze, pe care sa depozitezi micile tale produse de make-up: fard de pleoape, ruj, rimel, fond de ten. Tot aici poti pune si dischetele demachiante, servetelele umede sau betisoarele de urechi.

Pentru a avea mereu la indeamana solutia de spalare a mainilor, poti alege sa lipesti un suport sapun cu ventuze chiar pe peretele dintre etajera si chiuveta. La fel de eficiente pentru ingrijirea orala sunt si diversele modele suport periute dinti cu ventuze si spatiu pentru pasta, ata dentara sau apa de gura.

Ideal pentru depozitarea capsulelor de detergent este si un raft cu ventuze pentru baie, pe care mai poti pune hartia igienica, prosoapele curate, balsamul de rufe sau orice alt produs pe care il folosesti mai rar.

Pe usa de la baie adauga un suport prosoape de baie cu ventuze, pe caresa il folosesti si pentru halatele de baie. Opteaza pentru sistemele cu prindere Bestlock, Suport uscator par cu ventuzeastfel incat acestea sa ramana prinse, chiar si dupa ce ai depasit greutatea inscriptionata pe ambalaj. Pentru foen si pastrarea lui in siguranta pana ce identifici suvita rebela, un suport cu ventuze pentru uscator de par isi va dovedi eficienta rapid.

In bucatarie : suporturi cu ventuze sau autocolant pentru prosoape, bare ustensile bucatarie etc.

Daca vrei sa ai la indemana condimentele pe care le folosesti in mod uzual, un raft cu ventuze pentru bucatarie este foarte potrivit. Disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, pe acest raft se mai pot pune si obiectele decorative, scobitorile sau servetelele.

In dreptul aragazului si daca folosesti manusi de bucatarie termice, un suport cu ventuza pentru manusi este ideal. La fel si in zona chiuvetei, pentru amplasarea prosopului de bucatarie.

Sistemele de organizare cu ventuze sau autocolant nu sunt nici scumpe si nici nu ai nevoie de ajutor pentru prinderea lor. Astfel, aceasta solutie este preferata persoanelor care vor sa maximizeze fiecare locsor din locuinta si sa faciliteze curatenia si accesul la toate lucrurile necesare.

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!