Sfaturi practice pentru iubitorii de cafea

Bucătăria este spațiul nostru creativ. Indiferent că sunteți pasionați sau nu de gătit, acest spațiu trebuie să se plieze perfect pentru necesitățile dumneavoastră și ale membrilor familiei, mari sau mici. Prin urmare, vă recomandăm să adaptați locul în care vă începeți ziua, după preferințele și nevoile dumneavoastră. Dacă apreciați cafeaua de dimineață este indicat să aveți la îndemână ustensilele preferate pentru a vă pregăti, respectiv a servi licoarea magică ce vă va încărca cu energie pentru toată ziua.

Sfaturi practice pentru iubitorii de cafea

Bucătăria este spațiul nostru creativ. Indiferent că sunteți pasionați sau nu de gătit, acest spațiu trebuie să se plieze perfect pentru necesitățile dumneavoastră și ale membrilor familiei, mari sau mici.

Prin urmare, vă recomandăm să adaptați locul în care vă începeți ziua, după preferințele și nevoile dumneavoastră.

Dacă apreciați cafeaua de dimineață este indicat să aveți la îndemână ustensilele preferate pentru a vă pregăti, respectiv a servi licoarea magică ce vă va încărca cu energie pentru toată ziua.

Pentru cei pasionați de aroma boabelor de cafea, o râșniță manuală din oțel inoxidabil vă va înmiresma întreaga bucătărie, iar dumneavoastră veți alege să râșniți boabele fin pentru o cafea la espressor sau un pic mai grunjos pentru o cafea la filtru sau la ibric. Are un design deosebit și vă va cuceri instant. Iar noi, vă garantăm că veți savura cea mai aromată cafea.

Această râșniță face o echipă bună cu o presă franceză pentru cafea, din sticlă borosilicată. Puneți cafeaua proaspăt măcinată, adăugați apă fierbinte, lăsați la infuzat și cu o simplă mișcare de presare, veți avea în ceașca preferată o cafea cu totul deosebită.

Pentru aceia dintre dumneavoastră, care preferați capsulele de cafea, vă invităm să achiziționați un suport cu sertar în care își găsesc locul 32 capsule de cafea, întotdeauna la îndemâna dumneavoastră, ordonate și păstrate perfect. Suportul este compact, puteți să-l așezați sub espressor, iar dimineața, în doar 2 minute cafeaua dumneavoastră este gata de savurat.  Dacă aveți spațiul foarte limitat, vă puteți bucura de un suport de inox vertical mai mic, pentru doar 20 capsule de cafea.

Dacă apreciați tăria unei cafele pregătite la espressor, dar nu aveți încă un espressor acasă la dumneavoastră, vă invităm să folosiți o cafetieră din aluminiu. Puteți alege o cafetieră pentru 3 cești sau o cafetieră pentru 6 cești de cafea. Veți pregăti o cafea cum numai în Italia se poate servi, chiar în bucătăria dumneavoastră. Aceste cafetiere se pretează plitelor cu gaz, electrice sau vitroceramice.

Pentru a vă păstra cafeaua în cele mai bune condiții, vă recomandăm un recipient de sticlă și metal. Sigur, puteți să folosiți acest recipient și pentru zahăr sau ceai, astfel veți avea mereu la îndemână toate cele necesare pregătirii unei cești de cafea sau a unei căni de ceai savuros în orice moment din zi vă doriți.

Dacă vi se întâmplă să nu aveți un „ochi” deja format pentru cantitatea de cafea necesară și uneori faceți cafeaua mult prea tare sau prea slabă, vă recomandăm un dozator de cafea. Acest dozator are și un clips pentru prinderea pungii de cafea. Cu cât prinderea ambalajului este mai ermetică, cu atât cafeaua își păstrează mai bine calitatea și savoarea.  

În cinstea ceștilor de cafea frumos ornate pe care le savurați la restaurant, v-am pregătit un șablon de decorare cafea, cu 3 modele. Șablonul se poate folosi și la prăjituri, iar steluțele, inimioarele și diamantele vor încununa frumos desertul dumneavoastră sau ceștile de cafea sau cappuccino.

Noi chiar iubim cafeaua și ne place să o savurăm acasă. Sperăm ca v-am inspirat și veți alege să consumați o cafea proaspătă, aromată și de calitate, preparată chiar de dumneavoastră!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!