Sacii de vidat, o solutie excelenta pentru economia de spatiu in dulap

Schimbarea anotimpului vine aproape mereu cu o problema: ce faci cu hainele pe care nu le mai folosesti pana anul urmator? Daca ai un dressing foarte incapator, acestea isi pot gasi loc pe umerase sau rafturi, insa daca ai un dulap de dimensiuni reduse, cea mai buna solutie sunt sacii de vidat.

Sacii de vidat, o solutie excelenta pentru economia de spatiu in dulap

 

Schimbarea anotimpului vine aproape mereu cu o problema: ce faci cu hainele pe care nu le mai folosesti pana anul urmator?

Daca ai un dressing foarte incapator, acestea isi pot gasi loc pe umerase sau rafturi, insa daca ai un dulap de dimensiuni reduse, cea mai buna solutie sunt sacii de vidat.

 

Ce sunt sacii de vidat?

 

Sunt saci realizati din materiale plastice ( de regula polietilena si nylon) cu ajutorul carora se poate elimina aerul din haine. Desi este un proces simplu si nu implica altceva decat un sac de vidat ( il poti achizitiona ieftin de aici ) si un aspirator, avantajele sunt uriase:

  • Volumul hainelor scade cu pana la 70%;

  • Materialele textile sunt protejate impotriva insectelor, impotriva umezelii si a murdariei. Sunt pastreate mult mai bine, asadar, de la un sezon la altul;

  • Este un proces ce poate sa fie folosit cu incredere si in calatorii, ajutand la o organizare mult mai buna a bagajelor;

  • Pe piata exista saci de vidat de diverse marimi si forme, incat sa acopere toate necesitatile. Exista saci de tip husa pentru umerase, saci de dimensiuni variate ( de la dimensiuni mici pentru lenjerie intima si tricouri pana la dimensiuni foarte mari pentru paturi si perne);

  • Daca vrei sa te bucuri de haine frumos mirositoare in urmatorul sezon, poti gasi inclusiv saci parfumati . Acestia nu doar ca transmit mirosul catre haine, insa tin departe si moliile sau alti daunatori.

Cum functioneaza un sac de vidat?

 

Utilizarea corecta a unui sac de vidat se face in doi pasi simpli:

 

1. Umpli sacul cu haine dupa care il inchizi;

2. Cu ajutorul unui aspirator clasic extragi aerul din sac prin intermediul orificiului sspecial. Majoritatea sacilor de vidat sunt dotati cu orificii de dimensiune universala, fiind potriviti pentru aproape toate modelele de aspiratoare. NU vei avea, asadar, nevoie de un aspirator special.

 

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand folosesti un sac de vidat?

1. Nu incerca sa videzi textile care au margini ascuțite, deoarece pot deteriora sacii și pot duce la pierderea vacuum-ului;

2. Asigura-te ca tot ceea ce depozitezi in sac este uscat!

3. Asigura-te ca toate hainele pe care le pui in sac sunt curate.

4. Depoziteaza sacii intr-un loc uscat si racoros.

5. Foloseste saci de dimensiunile potrivite, in asa fel incat sa iti fie usor sa scoti aerul din ei iar depozitarea sa se faca fara probleme.

Sacii de vidat reprezinta una dintre acele solutii ieftine si inteligente, cu ajutorul carora poti castiga foarte mult spatiu in dulap. Daca vrei sa iti pastrezi hainele cat mai bine si sa te bucuri de spatiu, este cea mai buna solutie.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!