Organizarea, o cerinta a noului an! Idei pentru organizarea locuintei tale!

Din ce in ce mai multa lume pune accent pe organizarea eficienta a spatiului, iar acest lucru nu se refera doar la organizarea unei camere sau a locuintei, ci chiar a obiectelor personale, a articolelor vestimentare sau a accesoriilor. Articolele vestimentare sunt delimitate dupa tipul lor si necesita locuri speciale sau organizatoare speciale care sa le delimiteze...

Organizarea, o cerinta a noului an! Idei pentru organizarea locuintei tale!

Organizarea, o cerinta a noului an!

Din ce in ce mai multa lume pune accent pe organizarea eficienta a spatiului, iar acest lucru nu se refera doar la organizarea unei camere sau a locuintei, ci chiar a obiectelor personale, a articolelor vestimentare sau a accesoriilor. Articolele vestimentare sunt delimitate dupa tipul lor si necesita locuri speciale sau organizatoare speciale care sa le delimiteze, pentru a pastra o oarecare ordine.

Cum sa iti organizezi eficient garderoba?

Daca hainele uzuale pot fi organizate in sertare, pe rafturi sau pe umerase, exista cateva articole vestimentare care nu pot fi puse la un loc cu acestea. Articolele de lenjerie, palariile, esarfele, sosetele, curelele sau cravatele, toate acestea necesita spatii separate, in care sa le poti gasi atunci cand ai nevoie.

Organizatoare pentru lenjerie intima. Un organizator lenjerie intima este special creat astfel incat sa poata delimita aceste articole de restul de elemente. Lenjeria trebuie sa fie  mereu la indemana, iar organizatoarele trebuie sa indeplineasca criteriul accesului facil la aceasta.

Organizatoare pentru cravate. Desi par in aparenta lipsite de importanta, cravatele trebuie ingrijite foarte atent, astfel incat acestea sa isi pastreze impecabilitatea. Cravatele pot fi realizate din diferite materiale, care pot necesita diferite conditii de stocare. Din acest motiv, un organizator cravate este o solutie potrivita, deoarece in acest fel dispar bataile de cap tunci cand nu gasesti cravata potrivita pentru un anumit eveniment. De asemenea, agatarea cravatelor pe umerase nu este o solutie, si nici indesarea acestora in sertare, organizatoarele fiind special create sa asigure spatiul necesar pentru orice model de cravata.

Organizatoare curele. In mod uzual curelele nu se tin intinse pe umeras si nici indoite. Pielea ar putea ceda in urma solicitarii, lucru care, fireste, nu e de dorit. Din acest motiv un organizator special poate ajuta la pastrarea in siguranta a curelelor, prelungindu-le astfel durata de viata.

Organizatoare pentru sertare. Acolo unde tipurile de dulap o permit, este mult mai eficienta organizarea cu ajutorul organizatoarelor pentru sertare. Acestea au proprietatea de a delimita spatiul astfel incat in functie de metoda de organizare rezultatele sa fie eficiente.  Metoda Kon Mari, spre exemplu, se bazeaza foarte mult pe ideea de stocare in sertare, impaturirea hainelorin modul indicat facilitand acest lucru.

Organizarea bucatariei- o necesitate!

Dincolo de organizarea garderobei, un segment important al organizarii il constituie organizarea bucatariei. Bucataria este prin definitie un spatiu plin de cotloane, dulapuri sau sertare, drept pentru care vei avea nevoie de un separator sertar, sau de un organizator tacamuri in sertare. La nevoie, pot fi adaugate cutii pentru depozitare in sertare, astfel incat sa se usureze pe deplin cautarea produselor necesare in cadrul corpurilor de mobilier.

Puteti alege cam orice material atunci cand vine vorba despre organizare, insa tendintele moderne stabilesc totusi necesitatea de a utiliza organizatoare textile pentru haine si cutii din plastic organizare sertare, daca vorbim despre bucatarie sau spatii adiacente.

Organizarea aduce un plus la nivel de ordine, iar acest lucru se reflecta si in confort. O casa organizata va fi mereu o casa confortabila, in care fiecare lucru isi va gasi propriul loc, iar posesorii vor  gasi lucrurile dorite cu mai multa usurinta.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!