La Mulți Ani, 2022!

Ne mai despart doar câteva ore de Noul An. Echipa Happymax vă dorește ca Anul 2022 să vă găsească luminoși și buni. Să fie un An Nou îmbelșugat atât material, cât și spiritual, să sporiți în toate. Să fiți sănătoși, fericiți, împliniți! Pentru noi, vedeta mesei dintre ani o să fie un tort pregătit cu drag, cu ajutorul instrumentelor ce ne-au fost prieteni de nădejde. O să ne străduim să-l servim elegant, dar știm că bucuria cu care l-am pregătit se va transmise în farfuriile invitaților noștri și îi va da o savoare aparte.

La Mulți Ani, 2022!

Ne mai despart doar câteva ore de Noul An. Echipa Happymax vă dorește ca Anul 2022 să vă găsească luminoși și buni. Să fie un An Nou îmbelșugat atât material, cât și spiritual, să sporiți în toate. Să fiți sănătoși, fericiți, împliniți!

Pentru noi, vedeta mesei dintre ani o să fie un tort pregătit cu drag, cu ajutorul instrumentelor ce ne-au fost prieteni de nădejde. O să ne străduim să-l servim elegant, dar știm că bucuria cu care l-am pregătit se va transmise în farfuriile invitaților noștri și îi va da o savoare aparte.

Îl vom porționa fie folosind un porționator, marcator torturi pentru 14-16 porții sau vom folosi cuțit spatulă pentru tăiere și servire tort sau cuțitul destinat tăierii, dar se poate utiliza și la prepararea tortului.

Pentru ca feliile să fie așezate intact în farfuriile invitaților noștri, vom folosi spatula-paletă servire tort cu dispozitiv de împins, care printr-o mișcare delicată ne va transforma într-un cofetar precis. Într-o variantă mai mică este paleta de tort cu racletă  sau spatula simplă pentru servire tort din inox. Dacă doriți materiale mai ușoare, puteți alege spatula pentru servire tort și tartă fabricată din polipropilenă.

Pentru invitații noștri, mici și mari avem un set de furculițe pentru tort care se asortează ușor cu celelalte tacâmuri și sunt foarte ușor de curățat. Pentru un plus de iubire așezată cu noi la masă, vom folosi farfurii roșii din ceramică pentru desert. Pentru cei mai visători dintre dumneavoastră, vă recomandăm platourile de bambus pentru desert de 20 cm în nuanța blue-Privilege. Veți fi astfel siguri că veți păși în Noul An încărcați de optimism.

Vă invităm să ciocniți o cupă de șampanie, la cumpănă dintre ani, folosind paharele de șampanie roșii, turcoaz sau chihlimbar. Dacă nu le aveți încă, vă așteptăm cu reduceri aferente Noului An, astfel ca la următoarea ocazie să vă bucurați de ele.

Sperăm că v-am inspirat cu propunerile noastre și pe viitor veți alege să testați produsele noastre pentru a vă ușura munca în bucătărie sau pentru a avea o casă frumoasă și organizată.

Vă oferim o gamă întreagă de produse versatile, care se pretează perfect pentru a fi dăruite. Ce poate fi mai frumos, atunci când o prietenă dragă ornează un tort cu dispozitive dăruite de dumneavoastră sau îl servește invitaților perfect și precis, dar cu o delicatețe aparte?

Secretul unui preparat bun este bucuria cu care este pregătit, pentru că hrana ne transmite și ea, emoții. Timpul petrecut în bucătărie se transformă în cea mai frumoasă poveste, atunci când avem un spațiu organizat într-o ordine logică și avem la îndemână instrumentele necesare.

Vă rămânem mereu la dispoziție cu cele mai bune soluții pentru casa dumneavoastră și casele celor dragi.

Vă așteptăm în 2022, cu același profesionalism cu care v-am obișnuit până acum și întotdeauna pregătiți să vă oferim produse folositoare.

La Mulți Ani! Să aveți petrecere frumoasă, să fiți bucuroși sufletește, să aveți un An Nou sănătos și armonios!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!