Inovații din silicon în bucătărie

Siliconul este un material foarte apreciat în casele noastre. Acesta se întrebuințează atât în bucătărie, cât și în restul casei, la treburile gospodărești.

Inovații din silicon în bucătărie

Siliconul este un material foarte apreciat în casele noastre. Acesta se întrebuințează atât în bucătărie, cât și în restul casei, la treburile gospodărești.

Vasele din silicon se pot folosi atât la temperaturi înalte, în cuptor, cât și la cele foarte scăzute, în congelator. Se curăță foarte ușor, manual sau la mașina de spălat vase, nu se deformează, nu rețin mirosurile neplăcute. Ușoare, vesele și colorate, aceste accesorii vor înfrumuseța orice spațiu de bucătărit, iar doamnele vor fi mereu încântate să testeze rețete noi și chiar să colaboreze cu copilașii pentru a pregăti deserturi împreună.

Forma rotundă de copt din silicon, margine detașabilă și bază de sticla -26x7,5cm-Ibili este o formă de copt torturi rotundă, are o clemă laterală de prindere și un fund din sticlă. Are un inel complet detașabil care poate fi închis sau deschis prin detașarea clemei. Inelul se va fixa de baza de sticlă și va asigura o coacere uniformă, iar dumneavoastră nu veți mai avea grija aluatului care s-ar fi putut vărsa/revărsa în cuptorul dumneavoastră. Ulterior, veți detașa marginea și veți putea servi desertul preferat direct de pe baza de sticlă, care este o tavă modernă și foarte frumoasă.

Aceleași beneficii le veți avea și pentru forma tort silicon detașabilă, pătrată cu sticlă temperată 25x25x7,5cm-Ibili, doar că vă va ajuta să pregătiți un tort pătrat ce va fi mai ușor de transportat și de porționat, mai ales dacă aveți mai mulți copii prin preajmă.  

Noi apreciem foarte mult desertul Tiramisu și îl pregătim tot timpul anului, deoarece încununează cu succes orice petrecere în familie sau cu cei dragi. Fără coacere, ușor de pregătit și de servit, acesta ne bucură gusturile și se accesorizează atât cu cinele mai bogate, cât și cu cele mai ușoare.

Pentru acesta, puteți să folosiți Forma de silicon pentru tort, cu margine detașabilă și baza de sticlă 28x13x7,5cm-Ibili. Tava se folosește cu succes la frigider, se înlătură ușor marginile, iar dumneavoastră vă veți bucura de un desert Tiramisu perfect, pe care îl veți servi de pe o tavă de sticlă superbă.

Și pentru a continua lista deserturilor cele mai bune, acelea pregătite în casă, vă invităm să folosiți cele 2 forme silicon pentru șerbet sau înghețată - Ibili. Astfel, pregătiți compoziția, fără conservanți sau coloranți, puneți capacul și așezați în congelator, fără grija că s-ar putea scurge conținutul.

Pentru că ne place să copilărim sau pentru că vrem să ne alintăm copiii cu cele mai bune acadele, avem acum posibilitatea să pregătim acasă, la congelator sau la cuptor, cele mai bune acadele/deserturi sub formă de acadele cu ajutorul formei din silicon pentru cake pops-ciocolată pe băț+24 bețe-Ibili.

Vă invităm să vă demonstrați iubirea prin prezența inimioarelor din casa dumneavoastră. Fie că veți pregăti deserturi sau veți orna prăjituri, fie că veți extinde utilizarea matrițelor și veți confecționa săpunuri de casă, 100% naturale, alegerea vă aparține. Noi vă oferim: matrița din silicon cu 3 inimi, sau matrița silicon cu 8 inimi.

În România, în data de 9 Martie, se sărbătorește Ziua Bărbatului, care este asociată de obicei cu tradiția consumului a 40 de pahare de vin de Ziua Sfinților 40 de Mucenici. Vă dorim La Mulți Ani, domnilor!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Array ( [0] => default [1] => STORE_casa [2] => THEME_frontend_ultimo_default [3] => mageplaza_betterblog_post_view [4] => customer_logged_out )

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!