Idei pentru organizarea unui dulap de bucatarie

Bucataria casei trebuie sa fie locul unde iti pui in valoare creativitatea si pasiunea pentru gatit, iar toate elementele necesare retetei culinare iti sunt la indemana. Ei bine, tuturor ne place sa avem o bucatarie organizata, aspectuoasa si moderna. De accea, nu ar strica sa iti eficientizezi spatiul din dulapurile de bucatarie, cu ajutorul urmatoarelor accesorii, extrem de utile:

Idei pentru organizarea unui dulap de bucatarie

Idei pentru organizarea unui dulap de bucatarie


Bucataria casei trebuie sa fie locul unde iti pui in valoare creativitatea si pasiunea pentru gatit, iar toate elementele necesare retetei culinare iti sunt la indemana. Ei bine, tuturor ne place sa avem o bucatarie organizata, aspectuoasa si moderna.

De accea, nu ar strica sa iti eficientizezi spatiul din dulapurile de bucatarie, cu ajutorul urmatoarelor accesorii, extrem de utile:

Etajera farfurii. Simpla sau extensibila, o etajera farfurii isi va gasi rapid locul in bucataria ta. Multe dintre modelele online sunt de colt, deci nu ocupa mult spatiu in dulap, ba chiar te ajuta sa iti organizezi mult mai eficient bucataria.

In plus, este prevazut cu pana la 3 niveluri, pe care pot fi amplasate farfuriile pentru mancare, farfuriute de cafea sau de prajituri si cesti. Un suport de farfurii este potrivit si in dulapul situat deasupra chiuvetei: dupa ce s-au uscat le poti pune la locul lor in doi timp si trei miscari.

Pentru condimente sau dulciuri, care trebuie tinute departe de accesul copiilor, poti opta pentru un raft metalic pentru dulap bucatarie, prevazut cu mai multe locasuri. sau un suport de condimente in trepte. Sunt solutii de stocare ordonata si usor de sters, doar cu o carpa umeda.

Canile, paharele si cestile vor fi organizate rapid cand ai ca solutie un suport suspendat pentru cani/pahare. Confectionat din metal, cu suprafata antiaderenta, acest suport se prinde sub raftul dulapurilor si este ideal pentru pastrarea a pana la 6 pahare cu picior.

Pentru un decor altfel al dulapurilor de bucatarie, in ajutor iti vine dantela pentru rafturi bucatarie, sub forma de banda autoadeziva, usor de montat. Creata din material vinil, banda area 180 de centimetri, pe care ii poti taia dupa dimensiunile dorite.

Prea multi clesti de bucatarie, role de pungi sau servetele care nu isi gasesc locul in dulap? Pe HappyMax.ro ai o solutie inteligenta, care salveaza spatiu, dar te ajuta sa le ai mereu la indemana - etajera de colt pentru dulapuri bucatarie.

Atunci cand iti place sa incerci retete internationale sau chiar putin mai sofisticate, mergi si cumperi o multime de condimente care ti-ar putea fi necesare. Problema esentiala este ca ambalajul se poate umezi din cauza aburului din bucatarie, iar asta afecteaza aromele. O modalitate practica de a le pastra corespunzator este intr-un suport organizator condimente plic, transparent, sau chiar o cutie din plastic cu maner si inchidere etansa. Clemele pentru pungile alimentare si etichetele pentru borcane se pot pastra ordonat intr-un cos depozitare din plastic, plasat in coltul dulapului de bucatarie, pentru a optimiza spatiul.

Pentru pungile de plastic sau din hartie, de unica folosinta, o metoda sa le ai mereu la indemana este prin amplasarea unui suport pungi pentru usa dulap. De la modelul in forma de punga din rafie, la cel metalic, in care se introduc rolele de pungi, acest mod te va ajuta sa eviti aglomerarea dulapului cu lucruri inutile. Si un suport saci gunoi usa dulap este o buna alternativa, putand fi montat in zona chiuvetei, langa un cos resturi alimentare usa dulap.

La fel de utile sunt si modelele de suport tocatoare bucatarie sau un suport prosoape usa dulap, pe care le poti gasi, in modelele preferate pe HappyMax.ro. Aici vei gasi o multime de alte accesorii menite sa iti organizezi intreaga casa, la preturi extrem de accesibile.

 

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!