Sfaturi utile pentru cadourile de Crăciun

Cadourile de Crăciun sunt de departe, cea mai frumoasă dovadă de iubire. Și pentru că ne-a mai rămas doar o săptămână până în Seara de Ajun, vă invităm să descoperiți cele mai frumoase, practice și dorite cadouri pentru familia și prietenii dumneavoastră.

Sfaturi utile pentru cadourile de Crăciun

 

Cadourile de Crăciun sunt de departe, cea mai frumoasă dovadă de iubire. Și pentru că ne-a mai rămas doar o săptămână până în Seara de Ajun, vă invităm să descoperiți cele mai frumoase, practice și dorite cadouri pentru familia și prietenii dumneavoastră.

Indiferent de bugetul de care dispuneți, aveți posibilitatea să alegeți lucruri pentru uz personal, sau pentru casă. Vă garantăm că îi veți surprinde și îi veți bucura pe cei dragi.

Vă vom creiona o listă, din care să vă inspirați și mai ales care vă este utilă, deoarece puteți alege într-o singură comandă, din confortul casei dumneavoastră, cele mai potrivite cadouri.

Începem lista cu un set de pahare de șampanie. Dacă veți merge în vizită, vă veți cuceri gazdele. Elegante și cu adevărat prețioase, aceste pahare de șampanie roșii, turcoaz sau în nuanța chihlimbarului vă vor marca cele mai frumoase amintiri.

Pentru doamnele pretențioase vă indicăm boluri de sticlă în culori festive. Acestea sunt atât de versatile, încât se pot întrebuința la supe, ciorbe, fel și fel de salate sau le lăsam pe dumnealor să aleagă ce vor servi în ele. Bolurile vor aduce un strop de culoare atât pentru masa de Sărbătoare, cât și mai apoi în utilizarea zilnică.

Pentru cei pasionați de „prăjiturit” este cel mai potrivit moment să dăruiți un set de decupatoare pentru prăjiturile de Crăciun.  Dacă nu vreți să ratați nicio formă de prăjitură, puteți să le alegeți separat: decupator brad, decupator Moș Crăciun, decupator cizmuliță, decupator omuleț de turtă dulce, decupator acadea, decupator steluță, etc. Pentru pasionații moderni de copt prăjituri, puteți opta și pentru o tavă de copt cozonac tip brioșă. Iar cu un feliator extensibil pentru blatul de tort îi veți cuceri instant, pentru că își vor pregăti tortul festiv în cel mai original mod cu putință.  

Pentru pasionații de ceai, serile luni ale sezonului rece sunt un adevărat prilej să-și savureze aroma băuturilor călduțe din plantele preferate. Dăruiți-le o cană de porțelan cu infuzor sită pentru ceai și capac. Astfel vor savura cel mai bun și sănătos ceai, pentru că au posibilitatea să infuzeze direct fragmente din plantele preferate. Pentru familiile care respectă un „ritual” al ceaiului, vă recomandăm un ceainic de sticlă cu infuzor din inox. Astfel, vor pregăti întreaga cantitate de ceai necesară.

Pentru că Sărbătoarea Crăciunului este un prilej bun să transmitem sentimente de iubire, prețuire și adorație, o cutie de bijuterii va vorbi pentru noi. O cutie de bijuterii se poate dărui mamei, iubitei, soției, fiicei sau unei prietene. Se poate transporta foarte ușor, iar destinatara cadoului vă va simți mereu aproape.

Pentru iubitoarele de flori, în zilele acestea geroase, vă recomandăm un ghiveci de flori artificiale. Florile sunt reproduse fidel și se vor păstra intacte pentru timp îndelungat. Puteți alege flori roșii, purpurii, albe, galbene, roz, lila, margarete sau fire de hortensii.

Ce părere aveți despre prima parte a listei noastre de cadouri? Ce v-a cucerit? Ce vă doriți dumneavoastră? Ce anume veți dărui?

P.S: Pentru cadoul perfect, nu uitați să adăugați multă iubire!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!