Idei de infrumusetare a gradinei tale in aceasta toamna

Venirea toamnei nu ar trebui sa iti strice bucuria! E drept ca tuturor ne place sa vedem gradinile, parcurile si scuarurile pline de flori si iarba verde, dar daca dispui de putin timp liber, creativitate si, de ce nu, rabdare, iti poti crea o gradina de toamna de vis, care va atrage privirile celor care iti calca pragul. Florile si pomii, alaturi de diversele legume si fructe plantate in gradina ta pot capata un aspect de poveste, de care sa te bucuri si in anul ce vine. Iata cateva accesorii de gradina prin care o vei pune in valoare si atrage privirile tuturor:

Idei de infrumusetare a gradinei tale in aceasta toamna

                                                           Idei de infrumusetare a gradinei tale in aceasta toamna 

Venirea toamnei nu ar trebui sa iti strice bucuria! E drept ca tuturor ne place sa vedem gradinile, parcurile si scuarurile pline de flori si iarba verde, dar daca dispui de putin timp liber, creativitate si, de ce nu, rabdare, iti poti crea o gradina de toamna de vis, care va atrage privirile celor care iti calca pragul.

Florile si pomii, alaturi de diversele legume si fructe plantate in gradina ta pot capata un aspect de poveste, de care sa te bucuri si in anul ce vine. Iata cateva accesorii de gradina prin care o vei pune in valoare si atrage privirile tuturor:

Garduri decorative pentru gradina

Ai multe flori frumos mirositoare sau vrei sa plantezi unele de toamna? Pune-le si mai mult in valoare cu ajutorul unor garduri decorative de gradina, realizate din plastic, usor de montat si intretinut. Spre exemplu, le poti plasa langa tufele de trandafiri sau pomii fructiferi, pentru a-i proteja de accesul copiilor sau al cainilor. O buna idee este si pe aleea de acces, printre pietrele decorative.

Aceste garduri ornamentale de gradina au avantajul de a-si pastra aspectul vreme indelungata, deci nu va trebui sa le scoti odata cu venirea iernii. Iar daca s-au murdarit, cu un jet de apa si o perie isi vor relua stralucirea de altadata.

De cealalta parte, un gard de gradina din plastic este o varianta buna nu doar datorita esteticii, cat mai ales a faptului ca se pot ridica plante precum iedera sau chiar vita de vie, iar tu te vei bucura de umbra, dar si de un design asa cum ai vazut in filme la diverse castele din lume. Usor de montat si moderne, acestea sunt ideale si pentru a imprejmui fiecare parcela pe care ai plantat fructe, legume sau flori, dar si pomi.

Bordura din plastic pentru gradina

Ai o gradina amenajata in stil traditional? Atunci opteaza pentru o bordura din plastic pentru gradina in culoarea terracota. Fabricata din material plastic de calitate superioara, bordura este rezistenta la conditiile meteorologice extreme.

Bordura gradina are o textura, care in partea frontala imita piatra sau blocurile de granit. Simplu de instalat, aceasta brodura se dovedeste eficienta pentru a separa peluza de partile gradinii cultivate si a paturilor de flori sau in jurul copacilor si arbustilor, pentru estetica. 

Palisada din plastic pentru gradina

Cu bordura sau fara, aceasta palisada din plastic pentru gradina imita foarte bine textura si culoarea lemnului. Pe HappyMax, spre exemplu, gasesti pachete format din 10 componente, cu o lungime totala de 2,15 metri.

Palisadele din plastic sunt o alternativa mult mai ieftina fata de cele din lemn, instabile din cauza umiditatii, dar si fata de cele din beton, prea scumpe. Elementele de inter-conectare sunt solide, designul imita butucii de lemn, sunt usor de instalat, pe principiul introducerii elementelot, unul in celalalt.

Solutii sunt, iar online-ul este mult mai la indemana. Intra acum pe HappyMax.ro si descopera o gama variata de produse, accesorii si elemente decorative pentru gradina ta de toamna, la preturi foarte accesibile si transport gratuit pentru achizitii de 249 de lei.

Categorie: Decoratiuni, accesorii si unelte de gradinarit

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!