Alegeri inspirate pentru patiseria pregătită acasă

De fiecare dată când ne gândim la patiserie, ne aducem aminte de gustul copilăriei. Fie că discutăm de patiseria aceea clasică, despre pateuri, merdenele, plăcintă cu brânză sau foietaj cu diferite umpluturi, fie că suntem un pic mai moderni și ne gândim la brioșe, gândul ne poartă spre ceva bun și gustos.

Alegeri inspirate pentru patiseria pregătită acasă

De fiecare dată când ne gândim la patiserie, ne aducem aminte de gustul copilăriei. Fie că discutăm de patiseria aceea clasică, despre pateuri, merdenele, plăcintă cu brânză sau foietaj cu diferite umpluturi, fie că suntem un pic mai moderni și ne gândim la brioșe, gândul ne poartă spre ceva bun și gustos.

Noi nu am întâlnim om care să nu aprecieze patiseria. Niciodată. Sigur, alegerile sunt foarte variate și vaste, preferințele diferă la o regiune la alta, dar de fiecare dată câștigătorul amintirilor culinare, este o un produs de patiserie.

Vă vom prezenta câteva ajutoare în bucătărie ce vor transforma experiențele dumneavoastră culinare în artă. Acestea pot fi cadouri foarte apreciate, mai ales de gospodinele pasionate de patiserie.

Mixerul manual universal de patiserie este util pentru aluaturi, frișcă, creme pentru prăjituri și patiserie, bezele, clătite, maioneză și multe altele. Ușor și compact, cu o bază antiderapantă, acesta vă va ajuta să finalizați opera culinară în cel mai scurt timp posibil.

După ce ați pregătit aluatul, vă invităm să-l întindeți cu ustensila tip rolă. Rola vă va fi de real folos când veți dori să preparați ceva foarte rapid. Iar timpul, este cea mai importantă resursă a noastră. Dacă vă doriți un aluat aerat, îl puteți perfora cu o ustensilă pentru perforare aluat, care este foarte ușor de folosit.

Pentru a porționa aluatul în forme diferite, v-am pregătit: cutter decupare aluat rotund, cutter fluture, decupator floare, cutter inimioare și multe altele.

Pentru prăjiturile acelea speciale, pregătite pentru musafiri, aveți la dispoziție forma din silicon pentru prăjituri și budincă Vortex, precum și forma din silicon pentru prăjituri și brioșe – NEO. Acum creativitatea dumneavoastră vă va ajuta să creați preparate originale și demne de invidiat. Formele se pot folosi în orice cuptor și la congelator, aluatul nu se va lipi, iar curățarea siliconului se face foarte ușor.

Un kit de patiserie pentru brioșe cu stand metalic poate fi un cadou extrem de potrivit pentru o persoană pasionată de patiserie. Setul cuprinde 24 forme diferite de brioșe (steluțe, pătrate, inimioare, rotunde), o spatulă, o pensulă din silicon și un poș de patiserie cu șase duiuri diferite. Standul metalic este foarte frumos și va fi vedeta oricărei zi de sărbătoare.

O alegere inspirată este și un dispenser gradat cu mâner pentru aluat sau ciocolată. Acest dispenser vă va ajuta să aplicați compoziția direct în formă, fără risipă, urme sau murdărie.

Seringa de patiserie pentru umplut sau decorare vă va transforma într-un adevărat artist, deoarece farfuriile cu desertul preferat vor face concurență chiar și celor mai pretențioase restaurante. 

Poșurile de patiserie sunt de dorit în număr cât mai mare și cât mai diverse, pentru ca dumneavoastră să ornați după bunul plac deserturile preferate. Setul de sprituri cu duze de patiserie pentru ornare, decorare este iarăși un aliat de nădejde, pentru că puteți transpune în practică tot ceea ce v-ați imaginat.

Dispenserul pentru miere și ciocolată vă ajută să dozați perfect cantitatea necesară de miere în aluatul de patiserie, pe pâine sau în ceaiul dumneavoastră. Extrem de elegant, cu aspect de fagure, acest dispenser se folosește cu succes pentru ciocolată sau sirop. Pe noi ne-a cucerit și ne place să-l avem aproape din zori și până seara, pentru că o picătură de miere ne ține voioși și sănătoși.  

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!