Cum sa iti organizezi cat mai bine garderoba?

Atunci cand vorbim despre garderoba, despre articole vestimentare, stim cu totii ca tendinta generala nu este nicidecum una minimalista. Din contra am putea spune, tuturor ne place sa ne achizitionam diferite articole vestimentare, uneori chiar fara a ne mai gandi la spatiul disponibil, sau la modul de organizare a hainelor.

Cum sa iti organizezi cat mai bine garderoba?

Cum sa iti organizezi cat mai bine garderoba?

Atunci cand vorbim despre garderoba, despre articole vestimentare, stim cu totii ca tendinta generala nu este nicidecum una minimalista. Din contra am putea spune, tuturor ne place sa ne achizitionam diferite articole vestimentare, uneori chiar fara a ne mai gandi la spatiul disponibil, sau la modul de organizare a hainelor. Din acest motiv apare cel mai adesea frustrarea cu privire la depozitarea hainelor si a accesoriilor, mai ales daca nu ai la indemana si sistemele sau accesoriile necesare de organizare.

Organizarea garderobei- foloseste organizatoare dedicate!

Desi uneori inclinam sa uitam acest lucru, fiecare articol vestimentare are modul sau de impachetare. Daca strangem prea strans o rochie fina, s-ar putea sa avem dificultati in a o calca, sau in a o imbraca. Un palton ar putea ramane cu cute urate, daca este pur si simplu aruncat intr-o cutie, iar de pantaloni cred ca nici nu mai are rost sa mentionam. Pentru a evita aceste lucruri, exista posibilitatea de a utiliza organizatoare dedicate, astfel incat fiecare articol vestimentar sa poata fi depozitat in mod ideal.

Umerase pentru pantaloni

Pantalonii sunt piese vestimentare foarte pretioase. In functie de textura si material, acestia ar putea sa se increteasca daca sunt depozitati incorect, sau ar putea capata cute inestetice. Pentru a evita acest lucru poti folosi umerase pantaloni care sa mentina in aceeasi pozitie toate perechile de pantaloni, indiferent de material, astfel incat in final acestora sa li se asigure caderea gravitationala de care au atata nevoie. Poti pune aceste umerase pantaloni in dulapuri textile, care sa inchida astfel articolele vestimentare, protejandu-le de praf, fum sau abur.

Cutii de depozitare pentru haine

Pentru hainele uzuale, precum bluze sau puovere, poti folosi cutii depozitare cu capac sau cutii depozitare din material textil. Daca utilizezi si metoda KonMari de impaturire a hainelor in sertare, atunci vei putea sa si economisesti foarte mult spatiu, insa vei avea nevoie cu siguranta de separatoare sertare, astfel incat sa poti delimita articolele vestimentare. La nevoie vei putea folosi si etajere verticale pentru bara de haine, care constituie o delimitare suplimentara a spatiului, care este utilizat astfel mai eficient.

Huse pentru haine de extra-sezon

Daca nu dispui de foarte mult spatiu si esti nevoit sa faci o delimitare clara a hainelor de sezon, atunci va trebui sa te orientezi catre huse haine care sa te ajute sa pastrezi garderoba aferenta sezonului ce a trecut, in perfecta stare. De asemenea, tot pentru a eficientiza spatiul, poti folosi o cutie pentru plapumi, tinandu-le astfel la distanta de praf si murdarie, pana in momentul in care iti vor fi din nou necesare.

Este important sa stii toate aceste detalii atunci cand ai in vedere organizarea hainelor si a articolelor textile, deoarece aceste produse de organizare nu fac altceva decat sa iti protejeze bunurile si implicit investitia financiara facuta in acestea.

Din acest motiv, noi va oferim ansamble de depozitare de cea mai buna calitate, tocmai pentru a va ajuta in ceea ce priveste buna organizare a vestimentatiei personale. Va stam la dispozitie cu articole de calitate, eficiente, disponibile in diverse variante care sa se potriveasca oricarei idei de organizare.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!