Gateste cu placere, fara grasimi!

Stim cu totii ca atunci cand avem de realiat un preparat la cuptor, de cele mai multe ori acesta din urma sfarseste prin a fi plin de grasime. Desi piata este efectiv invadata de produse antigrasimi sau de curatare rapida a cuptorului, cea mai buna metoda de curatare ramane preventia, mai ales ca solutiile din fericire exista.

Gateste cu placere, fara grasimi!

Gateste cu placere, fara grasimi!

Stim cu totii ca atunci cand avem de realiat un preparat la cuptor, de cele mai multe ori acesta din urma sfarseste prin a fi plin de grasime. Desi piata este efectiv invadata de produse antigrasimi sau de curatare rapida a cuptorului, cea mai buna metoda de curatare ramane preventia, mai ales ca solutiile din fericire exista. Solutia in acest caz poarta denumirea de covoras siliconic impotriva grasimilor si este o inovatie absolut perfecta, care ne scuteste de murdarie si grasime in cuptor.

Ce este un covoras silicon pentru gatit?

Covorasul din silicon impotriva grasimilor este un produs inovativ, care iti permite sa pui la cuptor orice preparat, fara a mai avea de-a face insa cu grasimea depusa pe componentele acestuia. Covorasul este perfect lavabil, deoarece este realizat din silicon moale si este reutilizabil, adica il vei putea utiliza ori de cate ori doresti. Acest lucru poate fi privit si ca o forma de investitie, deoarece in acest fel nu va mai trebui sa pierzi o multime de timp cu curatarea cuptorului, ci doar va trebui sa speli rapid covorasul pentru urmatorul fel de mancare.

Covorasul siliconic impotriva grasimilor poate fi folosit in depline conditii de siguranta, deoarece materialul din care acestea sunt realizate este verificat si poate fi folosit in contact direct cu mancarea. Astfel, friptura poate fi gatita direct pe acest covoras silicon pentru gatit, fara a va face griji cu privire la gust sau sau la proprietatile hranei. Ele raman neschimbate in timpul procesului de preparare.

Daca va intrebati in continuare cat de sigur este un astfel de covoras pentru gatit impotriva grasimilor, ei bine ar trebui sa va ganditi si la faptul ca in cazul brioselor realizate in forma de silicon principiul este exact acelasi.

Un beneficiu major al acestui produs este acela ca mancarea nu se va mai lipi de tava, siliconul fiind cunoscut deja pentru proprietatile sale deosebite in ceea ce priveste lipsa aderentei la produsele cu care intra in contact. Practic nici nu va fi nevoie sa ungeti aceasta foaie silicon pentru gatit la cuptor, deoarece ea se va comporta exemplar, oferind in schimb preparate din cele mai aromate.

Covorasul are dimensiuni adaptate oricarui tip de cuptor si poate “gazdui” preparate de tipul fripturilor, pizza sau musaca, cartofi, sau alte idei care de cele mai multe ori necesita utilizarea grasimii sau a uleiului.

Gatitul trebuie sa fie o placere si nu un chin. Totusi, majoritatea stim cat de greu este sa curati bucataria dupa o sesiune de gatit, mai ales daca acesta implica si preparate gatite la cuptor. Vasele ramase sunt cu siguranta multe, iar cuptorul nu poate fi lasat necuratat pana la urmatoarea sesiune de gatit. Grasimea este un adevarat inamic al timpului, insa iata ca acest covoras pentru gatit la cuptor ne poate scuti de aceasta neplacere.

Covorasul pentru gatit la cuptor, impotriva grasimilor, te poate scuti de timp pierdut si de utilizarea metodelor conventionale de a gati. Ieftin si bun, covorasul pentru cuptor este solutia ideala si un adevarat ajutor.

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!