Cum ne decorăm casa și masa pentru Sărbătoarea Crăciunului?

Deși nu ne vine a crede ne despart doar câteva zile până la Sărbătoarea Crăciunului. În curând vom da startul curățeniei adecvate și ne vom face ultimele cumpărături pentru a ne îmbelșuga masa cu bucate tradiționale. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de sugestii pentru a vă decora casa în spiritul Crăciunului. Acestea sunt potrivite pentru a împodobi și casele prietenilor dumneavoastră, în cazul în care nu v-ați hotărât la întreaga listă de cadouri.

Cum ne decorăm casa și masa pentru Sărbătoarea Crăciunului?

 

Deși nu ne vine a crede ne despart doar câteva zile până la Sărbătoarea Crăciunului. În curând vom da startul curățeniei adecvate și ne vom face ultimele cumpărături pentru a ne îmbelșuga masa cu bucate tradiționale.

Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de sugestii pentru a vă decora casa în spiritul Crăciunului. Acestea sunt potrivite pentru a împodobi și casele prietenilor dumneavoastră, în cazul în care nu v-ați hotărât la întreaga listă de cadouri.

O alegere potrivită este platoul din sticlă, cu design de Crăciun. Platoul se rotește, fiind perfect pentru a orna și a servi prăjituri. Pentru cei mai joviali dintre membrii familiei dumneavoastră, dăruiți-le decorațiuni autocolante de Crăciun pentru pahare. Aceștia vor crea cea mai frumoasă atmosferă de sărbătoare, prin decorarea paharelor.  

Ornamentele de Crăciun pentru sticle, sub formă de căciulă și fular vor fi o alegere haioasă. Crăciunul este Sărbătoarea bucuriei, prin urmare zâmbetele celor dragi sunt cele mai importante. Husa de scaun „Om de zăpadă” nu se lasă mai prejos și vine să aducă un plus de veselie meselor de sărbătoare. Pentru detalii deosebite alegeți și decorațiunile pentru tacâmuri „Om de zăpadă”.

Suportul de farfurie cu motive de Crăciun puteți să-l folosiți drept matriță pentru a vă orna prăjiturile sau bucatele. Acesta vă va ajuta să serviți o masă cu adevărat memorabilă. Pentru aceia dintre dumneavoastră care doriți să ornați și prăjiturile, puteți folosi setul de poșuri și duiuri de patiserie Crăciun. Veți avea astfel fulgi de zăpadă și crenguțe de brad direct pe prăjiturile pe care le-ați pregătit. Formele de copt din silicon pentru prăjiturile de Crăciun sunt absolut necesare pentru masa de Crăciun, iar forma din silicon pentru bomboane de ciocolată Crăciun vă va bucura nespus invitații cei mici și cei mari, deopotrivă.  

Perdeaua scurtă cu led vă va împodobi fereastra din bucătărie și o va face să strălucească în tonuri aurii. Vesela de culoare roșie este cea mai potrivită pentru seara de Crăciun, deoarece roșul simbolizează iubirea. Puteți alege dintre platourile ceramice de servire, farfurii din ceramică adânci, platourile dreptunghiulare, farfurii ceramică plate, farfurii pentru desert, căni ceramică roșii, boluri ceramice roșii, etc.

Fața de masă Magia Sărbătorilor va așeza stelele chiar în mâinile dumneavoastră. Adorabilă, rezistentă și practică este un element indispensabil al meselor dedicate musafirilor.

Vă invităm să vă finalizați lista de cadouri, pentru a vă bucura toți membrii familiei și pe toți cei dragi. Nu uitați: ingredientul unui cadou perfect este bucuria cu care îl veți dărui.

Decorațiunile pentru Crăciun sunt potrivite pentru adulți și copii, în același timp, iar momentele petrecute împreună sunt cea mai frumoasă amintire. Veți crea o poveste în timpul dedicat decorării casei și a pregătirii bucatelor tradiționale. Ce poate fi mai frumos?

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!