De ce sa optezi pentru o etajera pe roti in bucatariile inguste?

Problema spatiului in locuinta nu este noua. Din pacate, multe dintre blocurile din perioada lui Ceausescu au bai si bucatarii mici, dat find ca multe dintre locuinte au fost create spre a fi oferite muncitorilor din fabrici. Ritmul alert al constructiilor din anii '80 nu echivaleaza, in zilele noastre, cu nevoia de spatiu in locuinte. Spre exemplu, multe apartamente nici macar nu au bucatarii mai mari de 5 metri patrati .....

De ce sa optezi pentru o etajera pe roti in bucatariile inguste?

De ce sa optezi pentru o etajera pe roti in bucatariile inguste?

Problema spatiului in locuinta nu este noua. Din pacate, multe dintre blocurile din perioada lui Ceausescu au bai si bucatarii mici, dat find ca multe dintre locuinte au fost create spre a fi oferite muncitorilor din fabrici.

Ritmul alert al constructiilor din anii '80 nu echivaleaza, in zilele noastre, cu nevoia de spatiu in locuinte. Spre exemplu, multe apartamente nici macar nu au bucatarii mai mari de 5 metri patrati, ceea ce inseamna ca, in cazul unei renovari, este necesara realizarea pe comanda a mobilierului.

Chiar si asa, nevoia spatiului ii motiveaza pe romani sa gaseasca solutii inteligente de depozitare in locuinta, pornind de la bucatarie, pana la eficientizarea spatiului din debara sau dulapuri. O buna optiune pentru bucatariile mici, dar nu numai, este un carucior de bucatarie cu roti, sau o etajera ingusta cu roti pe care le poti muta in functie de spatiul disponibil, pentru a reduce unghiurile “moarte”.

De ce sa optezi pentru astfel de solutii? Iata cateva motive:

1. Sunt ieftine
Realizate din plastic, cu structura metalica si suprafata antiaderenta, o etajera cu roti pentru bucatarie costa pana in 100 de lei. Un pret redus nu inseamna o calitate mai slaba, ci doar faptul ca acesta este pretul corect al acestor spatii de depozitare. Intra pe HappyMax.ro si descopera preturi foarte accesibile la o gama variata de astfel de produse.

2. Ajuta la eficientizarea spatiului
O etajera pentru spatii inguste, spre exemplu, se aseaza intr-un colt al dulapului sau blatului de bucatarie si pot depozita produsele alimentare, condimentele, sosurile sau chiar farfuriile si cestile necsare de zi cu zi.

3. Sunt usor de spalat
Fiind realizate, in principal, din plastic alimentar, acestea se spala rapid, cu apa si cu un burete de vase, pe care s-a turnat o picatura de detergent.

4. Mobilitate maxima
Oricand vrei sa faci modificari in bucatarie, un carucior pe roti, spre exemplu, este ideal pentru a fi mutat in diverse locuri: in zona mesei, langa frigider sau chiar in debara.

5. Mai mult spatiu de depozitare
Multe dintre modelele de etajera de bucatarie au 3 sau 4 rafturi, deci loc suficient pentru o gama variata de alimente, accesorii de bucatarie sau chiar cesti si farfurii pentru servirea mesei sau prajituri.

6. Rezista in timp
Desi sunt realizate din plastic, materialul folosit este de calitate superioara, ceea ce face ca produsul sa aiba o durabilitate mare.

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre etajerele pentru spatii inguste sau un carucior cu roti, intra pe site-ul HappyMax.ro. Aici vei gasi produse pentru casa, gradina si pasiunile tale outdoor, precum gradinaritul. Solutiile expuse pe site iti ofera sprijinul de care ai nevoie pentru a maximiza spatiul in locuinta si totul sa arate ordonat, asa cum oricarei gospodine ii place.

Categorie: Idei si solutii pentru depozitare si organizare a casei

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!