Curatenia pe care trebuie sa o faci inainte de a pleca in vacanta de iarna

Daca planuiesti sa pleci in vacanta pentru a petrece sarbatorile de iarna, probabil ca iti faci tot felul de calcule pentru a te asigura ca ai facut tot ce este necesar in asa fel incat sa ai o vacanta placuta. Asadar bagajele tale sunt impachetate, calatoria ta este planificata, ai pe cineva care sa vina sa iti ude plantele, dar ce altceva trebuie sa faci inainte de a pleca in paradis?

Curatenia pe care trebuie sa o faci inainte de a pleca in vacanta de iarna

Daca planuiesti sa pleci in vacanta pentru a petrece sarbatorile de iarna, probabil ca iti faci tot felul de calcule pentru a te asigura ca ai facut tot ce este necesar in asa fel incat sa ai o vacanta placuta.

Asadar bagajele tale sunt impachetate, calatoria ta este planificata, ai pe cineva care sa vina sa iti ude plantele, dar ce altceva trebuie sa faci inainte de a pleca in paradis?

Un lucru important pe care vei dori sa-l realizezi inainte de a pleca in vacanta este sa te asiguri ca totul este in regula acasa. Asta inseamna ca va trebui sa te asiguri ca totul este ordonat si curat.

Pentru a te ajuta sa te ocupi de toate treburile necesare, am compilat 4 dintre cele mai importante lucruri de pus in ordine inainte de vacanta. Iata care sunt acestea:

Curata frigiderul.

Probabil ca unul dintre cele mai rele lucruri la care sa te intorci acasa dupa o vacanta lunga este un frigider plin cu alimente vechi, expirate si eventual mucegaite.

Acorda-ti cateva minute in noaptea dinaintea plecarii pentru a arunca orice se va strica pe parcursul calatoriei. Scapa de fructele si legumele care au potentialul de a se strica, dar si de resturile de mancare gatita si de produsele lactate ce au termen de expirare inainte de intoarcerea ta. Cand te intorci acasa cu un frigider curat, cu miros placut, vei fi bucuros ca ai facut-o!

Spala toate vasele murdare.

Unul dintre singurele lucruri mai neplacute decat sa te intorci acasa gasind un frigider plin de alimente stricate este sa gasesti casa invaluita intr-un miros respingator.

Vinovatul? Vasele acelea murdare lasate in chiuveta.

A spala vasele este o treaba consumatoare de timp, mai ales daca nu ai o masina de spalat care sa te ajute. Dar daca intentionezi sa pleci de acasa pentru mai mult de cateva ore, vei dori sa iti faci timp si sa speli toata vesela murdara din chiuveta.

Oalele si tigaile murdare lasate pentru o perioada lunga de timp sunt suficiente pentru a crea un miros atat de ingrozitor incat nici macar cele mai puternice parfumuri de casa nu il vor masca. In plus, vor fi greu de curatat din cauza resturilor de grasime intarita. Poate doar dupa o curatare intensa cu un burete vase abraziv pentru inox vei reusi sa le redai stralucirea.

Termina de spalat toate rufele.

Bagajele tale sunt impachetate pentru vacanta, dar cosul de rufe este plin cu hainele de lucru pe care le-ai purtat saptamana trecuta. Cu siguranta, nu vrei ca atunci cand te intorci sa nu ai unde sa iti pui hainele purtate in vacanta din cauza cosului deja plin cu rufe ce asteapta sa fie spalate. Pentru a evita aceasta neplacere, spala toate rufele cu o zi inaintea plecarii in calatorie.

Du gunoiul.

Poti indeplini aceasta sarcina in timp ce te indrepti spre aeroport! Aduna fiecare bucatica de lucru ce trebuie aruncat din casa. Arunca fiecare prosop de hartie pe care l-ai folosit in alte sarcini de curatare. Gunoiul trebuie dus la ghena, nu uitat in cosul din casa, pentru ca va crea un miros extrem de neplacut in decurs de doar cateva zile.

 

 

 

 

 

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!