Cum se poate indeparta parul de animale de pe haine

Cainilor si pisicilor le cade parul. Este un lucru normal, pe care trebuie sa il acceptam ca iubitori de animale de companie. Parul lor ajunge peste tot in casa, pe covoare, pe cearsafuri si pe haine. Se lipeste de tesaturi si, de multe ori, ramane acolo chiar si dupa ce speli si usuci hainele. Acestea fiind spuse, se poate face ceva pentru a scapa de parul de animale de pe tesaturi? Ei bine, da! Exista fel si fel de trucuri pe care le poti folosi pentru a indeparta parul animalelor de pe rufele tale. Iar unele dintre aceste trucuri pot fi surprinzatoare.

Cum se poate indeparta parul de animale de pe haine

Cainilor si pisicilor le cade parul. Este un lucru normal, pe care trebuie sa il acceptam ca iubitori de animale de companie. Parul lor ajunge peste tot in casa, pe covoare, pe cearsafuri si pe haine. Se lipeste de tesaturi si, de multe ori, ramane acolo chiar si dupa ce speli si usuci hainele. Acestea fiind spuse, se poate face ceva pentru a scapa de parul de animale de pe tesaturi?

Ei bine, da! Exista fel si fel de trucuri pe care le poti folosi pentru a indeparta parul animalelor de pe rufele tale. Iar unele dintre aceste trucuri pot fi surprinzatoare.

​Inainte de toate, incearca sa impiedici parul de animale sa ajunga in masina de spalat!

Cel mai bun mod de a tine parul de pisica sau de caine departe de hainele tale este sa previi. Evident, nu poti opri caderea firelor de par de pe animale, dar poti reduce parul pe care micile necuvantatoare il lasa in urma. In fiecare zi, ofera animalului tau de companie o ingrijire rapida de un minut cu o perie. Si fa-ti timp in fiecare saptamana pentru a aspira si matura casa, inclusiv mobilierul.

​Indeparteaza parul de animale de pe asternuturi.

Cea mai mare concentratie de par de animale se gaseste, de cele mai multe ori, pe asternuturile de pat. Asta in cazul in care cainele sau pisica ta doarme adesea in patul tau. In acest caz, iti recomandam sa schimbi si sa speli leneria de pat cel putin o data pe saptamana. Adauga un ciclu suplimentar de clatire pentru a te asigura ca parul animalului este indepartat din interiorul masinii de spalat.

De asemenea, nu uita sa cureti filtrul de scame cat mai des posibil, pentru a nu risca aparitia problemelor legate de functionalitatea masinii de spalat.

​Incearca sa inlaturi parul de animale de pe haine inainte de a le pune in masina de spalat.

Inainte de a arunca rufele in masina de spalat, incearca sa scoti cat mai mult parul animalelor de pe haine. Scutura-le sau, mai bine, foloseste o rola pentru indepartarea parului de animale. O astfel de rola este excelenta nu doar pentru eliminarea parului nedorit, dar si pentru ridicarea prafului, murdariei si scamelor. Are in componenta foi adezive usor de indepartat, ce ridica instantaneu murdaria, scamele si parul chiar si de pe cele mai dificile tesaturi. In plus, are un design util, compact si economic si dureaza doar o secunda pentru a-i inlocui folia.

Rola de indepartat parul nedorit este, de fapt, o necesitate daca ai animale de companie, deoarece iti va pastra hainele fara scame si fire de par si poate fi folosita oricand si oriunde, inclusiv acasa, in masina, la birou sau in timpul unei calatorii. Mai mult, poate fi folosita atat pe haine, cat si pe perdele, asternuturi, scaune auto, canapele, covoare, etc.

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!