Cum sa organizezi eficient spatiul din baia ta?

Baile caselor noastre sunt foarte importante, desi poate ca uneori nici nu realizam acest lucru. In baie de cele mai multe ori avem nevoie de intimitatea noastra, de produsele cosmetice preferate, de prosoapele moi, de caldura si de spatiu. Pe scurt, avem nevoie de confort. Cu toate acestea...

Cum sa organizezi eficient spatiul din baia ta?

Cum sa organizezi eficient spatiul din baia ta?

Baile caselor noastre sunt foarte importante, desi poate ca uneori nici nu realizam acest lucru. In baie de cele mai multe ori avem nevoie de intimitatea noastra, de produsele cosmetice preferate, de prosoapele moi, de caldura si de spatiu. Pe scurt, avem nevoie de confort. Cu toate acestea, desi primele cerinte pot fi cu lejeritate acoperite, cerinta legata de spatiu este conditionata cel mai adesea de modul in care este construit un imobil sau o casa. Astfel, organizarea devine de fapt o provocare, iar fiecare dintre noi incercam sa venim cu solutiile cele mai potrivite.

Cum iti poti organiza cel mai bine spatiul baii tale?

Cel mai potrivit pentru baie poate fi sa te gandesti la montarea unor etajere, asezate in colturile camerei pentru ca castiga cat mai mult spatiu. Pentru ca spatiul este cel mai adesea redus si pentru ca in baie de multe ori se intalnesc destul de multe lucruri total necesare, este de la sine inteles faptul ca zonele unde nu exista instalat ceva pot fi potrivite pentru un coltar telescopic baie care sa iti permita sa iti organizezi lucrurile cat mai eficient.

Cum te poate ajuta o etajera telescopica baie?

In primul rand o etajera telescopica pentru baie te ajuta sa utilizezi eficient spatiul baii tale, fara a fi insa necesar sa gauresti peretii. Acest lucru poate parea mai putin important, insa atunci cand locuiesti cu chirie, sau atunci cand nu esti sigur ca o camera va mai arata la fel si peste cativa ani, te gandesti de mai multe ori la fiecare gaura data. Pentru a nu strica aspectul unei camere, aceste polite col baie te ajuta sa te organizezi mai bine, insa prin montarea lor in concordanta cu inaltimea dorita.

Aici putem discuta despre un alt avantaj, acela al inaltimii, deoarece aceasta este total reglabila, lasandu-ti tie alegerea dimensiunii dorite. Avand inaltime reglabila, aceasta etajera telescopica poate gazdui mai multe sau mai putine lucruri, dupa nevoile fiecaruia.

Un coltar telescopic baie poate fi fixat intre podea si tava sau intre cada si tavan, iar acest lucru lasa la indemana si mai multe posibilitati de utilizare. O etajera obisnuita poate ca nu ar putea oferi exact acelasi lucru si tocmai de aceea un coltar telescopic devine mai bun, prin prisma beneficiului imediat al pozitionarii. Schimbarea pozitiei se face cu usurinta si nu necesita personal calificat in acest sens, sau alte cerinte specifice, care sa ingreuneze procesul. Prinderea coltarului se face sub tensiune cu arc, fara riscuri in ceea ce priveste siguranta, dar cu beneficii depline in ceea ce priveste functionalitatea.

Baie mica? Nicio problema, acum exista aceste polite de colt baie care salveaza spatiul care altfel ar fi inutil sau ineficient utilizat. Elegant, fara a face nota contrastanta cu modernul elementelor de utilare actuale ale bailor, acest coltar iti aduce mai aproape produsele preferate: sampon, gel de dus sau orice alte produse cosmetice necesare, fara sa te mai chinui sa dai gauri in peretii (proaspat) zugraviti.

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!