Cum sa iti amenajezi mai usor spatiul folosind etajere de bucatarie si baie?

Amenajarea bailor si a bucatariilor reprezinta un aspect foarte important intr-o locuinta. Baia si bucataria reprezinta zone flarte frecventate, iar din acest motiv intervine si nevoia de a organiza spatiul cat mai eficient cu putinta. Folosirea de etajere de bucatarie si baie este un real ajutor, deoarece in aceste spatii avem mare nevoie de organizatoare care sa ne ajute la depozitare.

Cum sa iti amenajezi mai usor spatiul folosind etajere de bucatarie si baie?

Cum sa iti amenajezi mai usor spatiul folosind etajere de bucatarie si baie?

Amenajarea bailor si a bucatariilor reprezinta un aspect foarte important intr-o locuinta. Baia si bucataria reprezinta zone foarte frecventate, iar din acest motiv intervine si nevoia de a organiza spatiul cat mai eficient cu putinta. Folosirea de etajere de bucatarie si baie este un real ajutor, deoarece in aceste spatii avem mare nevoie de organizatoare care sa ne ajute la depozitare. 

O bucatarie organizata, o bucatarie minunata 

Organizarea bucatariei poate fi provocatoare uneori, mai ales datorita faptului ca aici este locul in care se aduna fel de fel de lucruri, cu cerinte speciale. Spre exemplu, unii beneficiari aleg sa depoziteze in bucatarie dulciuri, condimente, compoturi si hrana, ustensile sau alte produse perisabile. Pentru a raspunde unui numar atat de mare de produse, pe piata exista un numar mare de etajere care sa poata fi folosite pentru organizare. Un carucior de bucatarie este o solutie eficienta mai ales in cazul produselor pe care nu doriti sa le mutati in mod permanent.

O etajera pentru legume se poate dovedi a fi un real ajutor pentru zilele in care doriti sa incercati noi savori in bucatarie, iar la nevoie, daca spatiul este prea restrans in bucatarie, se poate folosi o etajera pentru spatii inguste. 

Un carucior metalic de bucatarie nu doar ca iti va aduce avantajul de a fi mobil, ci te va ajuta si prin estetica, potrivindu-se astfel oricarei alegeri cromatice. De asemenea, el nu va face nota contrastanta nici cu tipul mobilei, chiar daca vorbim despre sisteme modulare moderne sau despre mobila vintage, noua tendinta in materie de mobilare.

Baia eficienta- un must have al momentului

Baia nu mai este de multa vreme doar un loc in care sa petreci doar strictul necesar din timp. Baia gazduieste de asemenea si procesele de ingrijire si intretinere zilnica, mai ales o data cu explozia de idei in ceea ce priveste amenajarea acestor spatii, la un nivel mai amplu. Baile moderne sunt mai mari ca dimensiu, mai generoase si din acest motiv permit si mai mult spatiu de stocare. In baie se depoziteaza un numar mare de cosmetice si produse folosite pentru curatat, dar si prosoape, halate sau haine de schimb, pe care nu ai vrea sa le vezi atuncate prin casa. Poti folosi in acest sens etajere baie cu roti, etajere cu ventuze sau etajere-coltare telescopice, care sa te ajute sa organizezi spatiul cat mai eficient, pe verticala.

Important de retinut este faptul ca prin folosirea acestor etajere bucatarie cu roti sau a etajerelor pentru baie, spatiul se elibereaza considerabil. La fel de important este insa si faptul ca pentru a pastra aceasta organizare este nevoie de un efort zilnic de a pastra implementarile facute, dar si de produse de calitate, pe care le puteti gasi in magazinul Happymax.ro.

Organizarea si amenajarea bailor si a bucatariilor nu ar trebui sa fie o corvoada, pentru ca in definitiv sunt camere importante ale casei noastre, de care trebuie sa ne ingrijim in fiecare zi.

 

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!