Cum ne reorganizăm baia?

Suportul de perete cu ventuză pentru hârtie igienică, vă ajută să vă reorganizați baia, fără să fie nevoie să vă găuriți plăcile de faianță. Cu un aspect simplu, veți aduce un aer de modernism în baia dumneavoastră.

Cum ne reorganizăm baia?

Fie că ne gândim la dușul de dimineață, cel de câteva minute sau la băile lungi și relaxante din serile târzii, baia este spațiul în care noi ne curățăm fizic și psihic. Știm că spațiul destinat băilor, de cele mai multe ori, nu este foarte generos, prin urmare, vă recomandăm să-l organizați pe măsură. În baie, este foarte important să avem la îndemână produsele de care avem nevoie.

Suportul de perete cu ventuză pentru hârtie igienică, vă ajută să vă reorganizați baia, fără să fie nevoie să vă găuriți plăcile de faianță. Cu un aspect simplu, veți aduce un aer de modernism în baia dumneavoastră.

Suportul cu ventuză pentru uscătorul de păr nu numai că vă pune la îndemână uscătorul de păr, dar vi-l și ferește de umiditate.

Accesoriile de baie se vor așeza foarte frumos pe un suport metalic cu ventuză care se instalează foarte ușor, fără a deteriora pereții sau plăcile de faianță din baie.

Ne place să avem la îndemână prosoapele pentru față și corp, prin urmare vă recomandăm suportul metalic cu ventuză și bară dublă. Ventuzele puternice vor permite repoziționarea ulterioară a suportului, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Se poate monta pe sticlă, oglindă, metal neted, cabina de duș, piatră netedă, plăci de perete vitrate.

Suportul rotund din metal cu ventuză pentru prosop se va monta ușor, fără a găuri, a sparge sau a lipi. Este rezistent la schimbările de temperatură și la umiditate. Durabilitatea ridicată a stratului de crom îl face rezistent și la rugină.

Colțarul metalic cu ventuze și două polițe este ideal pentru cabina de duș. Cele două ventuze îi asigură stabilitate îndelungată și asigură schimbarea poziției pe perete. Astfel, veți avea întotdeauna la îndemână produsele preferate.  

Suportul din aluminiu pentru duș are un aspect elegant, vă permite așezarea produselor de baie oriunde vă doriți, deoarece se agață cu ușurință. Aluminiul vă garantează rezistența împotriva ruginirii, iar cele 3 polițe vă oferă spațiul de depozitare de care aveți nevoie.

Mini etajera de baie din aluminiu, cu două rafturi, permite depozitarea acesteia în spații mici de baie, lângă chiuvetă sau lângă cadă.

Polița de colț din aluminiu pentru baie, cu ventuze sau etajera de baie din metal cu ventuze de mici dimensiuni vă ajută să depozitați produsele de spălat oriunde vă doriți, într-un mod simplu, fără a deteriora pereții.  

Etajera metalică îngustă este ideală pentru spații mici și vă oferă locuri de depozitare pe 3 niveluri. Fabricată din oțel de calitate superioară, ce rezistă la apă și umiditate, etajera de culoare albă își va găsi imediat locul în casa dumneavoastră. Vă garantăm utilitatea acesteia chiar și în alte spații, practic oriunde aveți nevoie să depozitați, fiind special creată pentru spații nu foarte generoase.

Pentru a da o notă desăvârșită băii dumneavoastră, vă recomandăm ceasul de baie model cadă.  Pe lângă faptul că veți ști mereu ce timp de relaxare v-a rămas la dispoziție, veți adăuga băii dumneavoastră un obiect de decor retro, cu totul deosebit.   

Categorie: Suporturi si alte accesorii pentru baie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!