Ce trebuie sa iei in considerare daca vrei sa iti cumperi un hamac?

Daca doresti sa experimentezi cel mai inalt nivel de relaxare, este timpul sa incerci sa dormi si sa te odihnesti pe un hamac. Din pacate, alegerea unui hamac poate fi putin coplesitoare, mai ales daca ai de gand sa folosesti hamacul in campinguri. Cu atat de multe stiluri si tipuri diferite de hamace existente astazi pe piata, nu este un secret faptul ca gasirea unuia ideal, care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale, poate fi o sarcina destul de dificila.

Ce trebuie sa iei in considerare daca vrei sa iti cumperi un hamac?

Daca doresti sa experimentezi cel mai inalt nivel de relaxare, este timpul sa incerci sa dormi si sa te odihnesti pe un hamac.

Din pacate, alegerea unui hamac poate fi putin coplesitoare, mai ales daca ai de gand sa folosesti hamacul in campinguri. Cu atat de multe stiluri si tipuri diferite de hamace existente astazi pe piata, nu este un secret faptul ca gasirea unuia ideal, care sa se potriveasca tuturor nevoilor tale, poate fi o sarcina destul de dificila.

​Pentru a-ti usura sarcina gasirii hamacului potrivit, noi iti recomandam sa iei in considerare urmatorii factori:

Greutatea

Greutatea hamacului joaca un rol important in procesul decizional. Daca este pentru prima data cand utilizezi un hamac, ai putea presupune ca 2-3 kilograme suplimentare nu iti vor cauza nicio problema. Cu toate acestea, kilogramele in plus ale hamacului iti vor impovara mult prea mult umerii de fiecare data cand mergi pe munte sau calatoresti pe jos. Cel mai bine ar fi asadar sa alegi un hamac cat mai robust si usor, pe care sa il poti cara confortabil atunci cand mergi in camping.

 

Materialul

Daca hamacul pe care il alegi nu este fabricat dintr-un material durabil, te vei expune riscului de a te rani grav, deoarece hamacele de calitate inferioara tind sa se rupa. Multe persoane s-au lovit din cauza faptului ca hamacele pe care le-au folosit nu le-au putut suporta greutatea. Hamacele de cea mai buna calitate sunt fabricate din materiale durabile precum poliester sau nylon, acestea avand capacitatea de a rezista efectelor meteorologice, putand dura chiar si zeci de ani daca sunt bine ingrijite. Pentru gradina sau parcuri, insa, poti opta cu incredere pentru un hamac din bumbac.

 

Capacitatea

Cand alegi un hamac, trebuie sa tii cont si de abilitatea pe care o are. Asadar, va trebui sa te intrebi daca ai nevoie de un hamac pentru calatoriile tale solo sau de unul care sa se potriveasca pentru doua sau mai multe persoane. Hamacele duble au adesea o dimensiune mai mare si un confort mai bun daca sunt utilizate de o singura persoana. Cu toate acestea, aceste hamace tind sa fie mai grele si ar putea fi dificil de transportat in timpul calatoriilor prelungite. Trebuie sa te familiarizezi cu limita de greutate a hamacului pe care intentionezi sa il achizitionezi. Daca obisnuiesti sa calatoresti in grup, poti opta si pentru un hamac cu dimensiuni mai mari, care sa suporte greutatea mai multor persoane.

 

Curelele de prindere

Daca iti doresti un hamac bun, va trebui sa fii atent, de asemenea, la calitatea curelelor care vin cu acesta. La urma urmei, hamacul trebuie fixat ferm de stalpi sau de copaci pentru a putea fi utilizat. Curelele trebuie sa aiba o rezistenta excelenta pentru un sprijin potrivit al intregii greutati corporale, in timp ce hamacul este legat de doua puncte.

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!