Ce rol are și cum se folosește termometrul pentru carne?

Pasionații de bucătărie sunt bucuroși să dețină tot felul de ajutoare menite a le ușura munca și a le garanta rezultatele dorite pentru bucatele preparate, răsfățându-și astfel prietenii și familia. Noi ne adresăm atât celor începători, cât și celor avansați în arta culinară, pentru că rezultatele extraordinare vin la pachet cu instrumentele potrivite și astfel, gătitul devine o adevărată artă.

Ce rol are și cum se folosește termometrul pentru carne?

Pasionații de bucătărie sunt bucuroși să dețină tot felul de ajutoare menite a le ușura munca și a le garanta rezultatele dorite pentru bucatele preparate, răsfățându-și astfel prietenii și familia.

Noi ne adresăm atât celor începători, cât și celor avansați în arta culinară, pentru că rezultatele extraordinare vin la pachet cu instrumentele potrivite și astfel, gătitul devine o adevărată artă.

Pentru că gândul ne zboară la o friptură, vă recomandăm cu drag, termometrul pentru friptură. Veți scăpa astfel de grija preparării termice. Cu siguranță nu vă doriți să puneți pe masă o friptură pregătită insuficient și nici una pregătită prea mult, prea crocantă sau prea arsă.

Termometrul cu sondă pentru carne este potrivit pentru orice fel de carne și se pretează oricărei fripturi, deoarece are o carcasă confecționată din oțel inoxidabil. Practic, termometrul va indica temperatura cărnii și nivelul de pregătire al acesteia.

Mod de utilizare: se introduce sonda termometrului la cel puțin 5 cm în zona cea mai groasă a cărnii și se evită osul sau cartilajul. Se va așeza friptura în cuptor, cu termometrul îndreptat spre ușă, pentru o urmărire și o citire ușoară. În momentul în care se vor indica gradele de gătire potrivite, iar friptura va atinge temperatura dorită, acesta se va scoate din cuptor.

Astfel dumneavoastră nu veți mai avea nicio emoție în ceea ce privește pregătirea unei fripturi perfecte, iar pasiunea pentru bucătărit, va crește cu siguranță.

Termometrul de bucătărie pentru interiorul fripturii vă va ajuta să aveți o friptură perfectă, fie că o veți coace, fie că o veți pregăti pe grătar. Termometrul este foarte precis, este dotat cu un cadran analogic cu o scală de la 55 °C la 90 °C, iar temperatura este gradată cu fiecare °C.  

Inscripțiile de pe ecranul termometrului vă vor ajuta să alegeți cea mai potrivită temperatură pentru fiecare tip de carne, iar dumneavoastră nu veți mai fi în dificultate. Bucurați-vă de friptură perfectă, pregătită deopotrivă la cuptor sau pe grătar!

Termometrele pentru friptură-set 2 bucăți vă vor ajuta să măsurați temperatura din interiorul cărnii, din timpul tratamentului termic și vă vor garanta că produsele din carne vor fi pregătite exact pe placul dumneavoastră.

Termometrul pentru afumătoare se va folosi în locul în care se vor afuma cărnurile și produsele din carne. Acesta are un interval de măsurare 0-300 °C în trepte de câte 10 °C. Confecționat din oțel inoxidabil, acest termometru monitorizează temperatura corectă a alimentelor pregătite. Fie că veți afuma carne, cârnați sau alte delicatese, acestea vor fi controlate excelent cu ajutorul termometrului.

Cu toate că afumarea cărnii este un proces destul de complex, termometrul pentru afumătoare vă va ușura munca prin contorizarea temperaturii fumului rece, cald și fierbinte. Nu veți avea astfel, nicio emoție pentru carne, fie ea în cuptor sau în afumătoare!

Prin urmare, termometrul pentru carne este un instrument extrem de important în orice bucătărie. Cu o investiție minimă, dumneavoastră veți pregăti cele mai deosebite fripturi și specialități din carne, indiferent că sunteți pasionați de cuptor, de grătar sau de afumătoare!

Categorie: Bucatarie-Accesorii, ustensile, depozitare in bucatarie

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!