Black Friday. Ce trebuie sa stii despre sarbatoarea reducerilor?

Se apropie Black Friday, o zi pe care de vreo 10 ani o sarbatorim si in Romania si care ne promite reduceri substantiale la toate produsele pe care le dorim. Stim cat de mult asteptati reducerile din vinerea neagra, motiv pentru pregatim intens o campanie de reduceri substantiale, pe care o vom lansa intre 13 si 15 noiembrie. Pana te vei bucura de numeroasele reduceri pe care ti le oferim, ne-am gandit ca ti-ar placea cateva informatii interesante despre Black Friday. De ce exista aceasta zi? Cand a aparut? ce impact are asupra romanilor? Istoria Black Friday Termenul de " Black Friday" vine din America si initial nu avea nicio legatura cu reducerile de preturi. Fraza a fost folosita de Politia din Philadelphia pentru a descrie haosul din ziua care precede Ziua Recunostintei. Aceasta vineri era neagra, deoarece o multime de oameni ieseau la cumparaturi, ceea ce dadea nastere unui numar mare de accidente. Termenul de Black Friday a fost inregistrat in 1966 de catre Earl Apfelbaum, un dealer de timbre, care nici nu banuia anvergura la care vor ajunge aceste doua cuvinte. Comerciantii au preluat termenul de " Vinerea Neagra" si l-au transformat dintr-unul cu conotatie negativa intr-unul cu conotatie pozitiva, date fiind profiturile substantiale inregistrate in aceasta zi. Incet, incet, Black Friday s-a transformat dintr-o zi cu o multime de accidente intr-una in care oamenii gasesc o multime de reduceri la comerciantii dornici sa profite de haosul de pe strazi. Odata cu dezvoltarea comertului online, Vinerea Neagra a eliminat haosul, pastrand reducerile substantiale. In 2011, aceasta sarbatoare a reducerilor a patruns si in Romania, iar succesul a fost unul rasunator. De la an la an, comerciantii au inregistrat un numar din ce in ce mai mare de comenzi, iar clientii au descoperit noi oportunitati. Black Friday la HappyMax Asa cum ti-am spus deja, intre 13 si 15 noiembrie organizam si noi aceasta sarbatoare a reducerilor, alocandu-i 3 zile. Spre deosebire de multe alte magazine, noi iti garantam cateva lucruri atunci cand alegi sa iti cumperi produsele de Black Friday de pe HappyMax.ro: Reducerile sunt substantiale si sunt aplicate tuturor produselor de pe site, nu doar celor cu stoc excedentar sau celor foarte vechi; Avem un stoc generos; Ne asiguram ca totul decurge perfect in cele 3 zile de reduceri si comenzile ajung la tine in cel mai scurt timp posibil. Tot ceea ce ai de facut este sa it ifaci un cont si sa fii prezent pe 13 noiembrie pe site pentru a descoperi toate promotiile.

Black Friday. Ce trebuie sa stii despre sarbatoarea reducerilor?

Se apropie Black Friday, o zi pe care de vreo 10 ani o sarbatorim si in Romania si care ne promite reduceri substantiale la toate produsele pe care le dorim. Stim cat de mult asteptati reducerile din vinerea neagra, motiv pentru pregatim intens o campanie de reduceri substantiale, pe care o vom lansa intre 13 si 15 noiembrie. Pana te vei bucura de numeroasele reduceri pe care ti le oferim, ne-am gandit ca ti-ar placea cateva informatii interesante despre Black Friday. De ce exista aceasta zi? Cand a aparut? ce impact are asupra romanilor?

Istoria Black Friday 

Termenul de " Black Friday" vine din America si initial nu avea nicio legatura cu reducerile de preturi. Fraza a fost folosita de Politia din Philadelphia pentru a descrie haosul din ziua care precede Ziua Recunostintei. Aceasta vineri era neagra, deoarece o multime de oameni ieseau la cumparaturi, ceea ce dadea nastere unui numar mare de accidente. Termenul de Black Friday a fost inregistrat in 1966 de catre Earl Apfelbaum, un dealer de timbre, care nici nu banuia anvergura la care vor ajunge aceste doua cuvinte.

Comerciantii au preluat termenul de " Vinerea Neagra" si l-au transformat dintr-unul cu conotatie negativa intr-unul cu conotatie pozitiva, date fiind profiturile substantiale inregistrate in aceasta zi. Incet, incet, Black Friday s-a transformat dintr-o zi cu o multime de accidente intr-una in care oamenii gasesc o multime de reduceri la comerciantii dornici sa profite de haosul de pe strazi. 

Odata cu dezvoltarea comertului online, Vinerea Neagra a eliminat haosul, pastrand reducerile substantiale. In 2011, aceasta sarbatoare a reducerilor a patruns si in Romania, iar succesul a fost unul rasunator. De la an la an, comerciantii au inregistrat un numar din ce in ce mai mare de comenzi, iar clientii au descoperit noi oportunitati.

Black Friday la HappyMax

Asa cum ti-am spus deja, intre 13 si 15 noiembrie organizam si noi aceasta sarbatoare a reducerilor, alocandu-i 3 zile. Spre deosebire de multe alte magazine, noi iti garantam cateva lucruri atunci cand alegi sa iti cumperi produsele de Black Friday de pe HappyMax.ro:

  • Reducerile sunt substantiale si sunt aplicate tuturor produselor de pe site, nu doar celor cu stoc excedentar sau celor foarte vechi;
  • Avem un stoc generos;
  • Ne asiguram ca totul decurge perfect in cele 3 zile de reduceri si comenzile ajung la tine in cel mai scurt timp posibil.

Tot ceea ce ai de facut este sa it ifaci un cont si sa fii prezent pe 13 noiembrie pe site pentru a descoperi toate promotiile. 

 

 

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!