Avantajele utilizarii umeraselor din lemn

Dulapurile si dressingurile, in general, sunt un domeniu caruia oamenii nu ii acorda prea multa importanta in ceea ce priveste intretinerea. Sigur, suntem cu totii interesati sa ne achizitionam cele mai frumoase piese vestimentare si accesorii si sa ne mentinem garderoba cat mai organizata si mai ordonata, insa odata ce ne-am alcatuit garderoba dorita, nu ne mai preocupam asupra intretinerii dulapului / dressingului.

Avantajele utilizarii umeraselor din lemn

Dulapurile si dressingurile, in general, sunt un domeniu caruia oamenii nu ii acorda prea multa importanta in ceea ce priveste intretinerea. Sigur, suntem cu totii interesati sa ne achizitionam cele mai frumoase piese vestimentare si accesorii si sa ne mentinem garderoba cat mai organizata si mai ordonata, insa odata ce ne-am alcatuit garderoba dorita, nu ne mai preocupam asupra intretinerii dulapului / dressingului.

O parte importanta a imbunatatirii dulapului sau dressingului o reprezinta umerasele din lemn.

Desi ocupa mai mult spatiu decat umerasele din plastic sau din sarma, umerasele din lemn vin cu mult mai multe avantaje decat cele realizate din alte materiale.

Iata, in randurile ce urmeaza, care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa alegi umerasele din lemn in locul celor confectionate din alte materiale.

​Umerasele din lemn sunt durabile.

Chiar daca umerasele din plastic sunt durabile, acestea nu au durata de viata a celor din lemn. Desi umerasele din plastic sunt mai ieftine si se vor pastra destul de bine pret de cativa ani, in timp, acestea se vor lasa si vor prinde o alta forma, una care o sa impiedice pastrarea hainelor in pozitia dorita.

Umerasele din sarma au o durabilitate chiar mai slaba. Desi exista cateva umerase din sarma de calitate mai buna, cele mai multe sunt utilizate de catre curatatoriile chimice si nu sunt destinate a fi folosite in fiecare zi.

Rezistenta umeraselor este deosebit de importanta pentru hainele mai grele, cum ar fi cele de iarna. Un umeras din plastic sau de sarma nu poate suporta greutatea unui material mai greu, insa un umeras din lemn poate sa o faca.

Chiar si sustinand o pereche usoara de pantaloni, un umeras din sarma se va lasa destul de repede. Asta inseamna ca va trebui sa inlocuiesti umerasul in mod regulat. Poti elimina necesitatea inlocuirii constante investind in umerase din lemn.

Sigur, umerasele din lemn pot fi mai scumpe decat cele confectionate din plastic sau din sarma, dar durabilitatea mare a lemnului te va ajuta sa economisesti pe termen lung.

​Umerasele din lemn mentin durata de viata a hainelor tale.

Deoarece umerasele din lemn sunt mai rezistente decat cele realizate din plastic sau din sarma, iti vor sprijini mai bine hainele. Nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la caderea hainelor de pe umeras si la degradarea acestora in timpul caderii.

Camasile tind sa se sifoneze daca nu sunt tinute pe umerase rezistente. Iar daca ai obiceiul de a-ti agata tricourile, lemnul este cea mai buna optiune pentru mentinerea gulerului intr-o stare cat mai buna.

O camasa care nu sta in mod corespunzator pe un cuier din plastic sau de sarma se va intinde in jurul gatului si umerilor si, in timp, se va deforma. Iar cand o camsa nu mai are forma pe care ar trebui sa o aiba, nu va mai arata la fel de bine cand este purtata si trebuie inlocuita.

Acelasi lucru este valabil si pentru pantaloni. Greutatea pantalonilor va cauza deformarea umeraselor realizate din sarma sau din plastic. Acest lucru va provoca pliuri nedorite in diferite zone ale pantalonilor.

Daca atarni pantalonii pe un umeras din plastic sau din sarma, este mai probabil sa fie nevoie ca acei pantaloni sa fie calcati inainte de a-i purta. Si cine vrea sa fie nevoit sa isi calce pantalonii de fiecare data cand trebuie sa ii poarte?

​Umerasele din lemn fac ca dulapul / dressingul tau sa arate elegant.

In cele din urma, nu putem sa nu mentionam faptul ca umerasele din lemn sunt mai estetice decat cele realizate din alte materiale. Asadar, umerasele din lemn sunt mai mult decat utile. Ele dau hainelor tale un aspect mai elegant atunci cand sunt organizate in dulap.

In plus, poti alege finisajul culorilor pentru umerasele din lemn in asa fel incat sa se potriveasca cu nuantele casei tale. Sau poti coordona culorile cu garderoba ta.

Culoarea si finisajul elegant al lemnului vor adauga un plus de frumusete dulapului tau. Iar un dulap bine organizat, cu umerase din lemn, iti va aduce mai multa placere atunci cand deschizi usile pentru a alege cu ce sa te imbraci in fiecare zi.

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!