Ai o multime de plante agatatoare? Iata cum le poti pune in valoare!

Daca locuiesti la curte ar fi si pacat sa nu ai o gradina frumoasa! Fie ca o folosesti pentru a planta fructe si legume, fie diverse flori parfumate, gradina este, ca si casa, cartea de vizita atunci cand oaspetii iti trec pragul.

Ai o multime de plante agatatoare? Iata cum le poti pune in valoare!

Ai o multime de plante agatatoare? Iata cum le poti pune in valoare!

Daca locuiesti la curte ar fi si pacat sa nu ai o gradina frumoasa! Fie ca o folosesti pentru a planta fructe si legume, fie diverse flori parfumate, gradina este, ca si casa, cartea de vizita atunci cand oaspetii iti trec pragul.

Primavara sau toamna este anotimpul perfect sa ii conferi gradinii tale un aspect nou, mai ales daca ai in vedere plantarea sau aranjarea plantelor agatatoare. Acestea au avantajul de a conferi umbra in curte si gradina, de a nu necesita o ingrijire speciala si de a creste si dezvolta armonios, daca iei in calcul amplasarea de elemente decorative.

Iata care ar fi cele mai potrivite:

Arcada de gradina

Ai o multime de trandafiri si vrei o intrare in gradina feerica? Cu o arcada de gradina rezolvi aceasta problema. Realizata din metal pulverizat, rezistent la intemperii, poate fi instalata rapid, elementele componente fixandu-se cu ajutorul suruburilor incluse. Pe HappyMax.ro vei gasi modele de arcada metalica pentru gradina cu o baza solida, ceea ce confera stabilitate sporita si durabilitate, la un cost avantajos.

Arcade pentru plante agatatoare

Iedera, via sau alte plante agatatoare isi gasesc locul pe una dintre aceste arcade pentru plante agatatoare cu acoperis curbat. Cu o eleganta sporita, arcada se compune din tuburi din metal goale pe dinauntru (cu o greutate ce nu depastete 1,9 kg), care pot fi asamblate cu ajutorul instructiunilor de montaj incluse.

Capetele arcadei sunt ascutite si se pot infige usor in pamant. Per total, arcada pentru plantele agatatoare este o decoratiune de gradina robusta ce poate fi folosi pe termen lung, fara a-si modifica aspectul sau culoarea..

Obelisc de gradina

Un obelisc metalic pentru gradina confera sprijin pentru plantele agatatoare si le pune in valoare elegant, gratie diverselor ornamente decorative din partea superioara, in functie de model. Acest obelisc de gradina pentru trandafiri si plante agatatoare le asigura stabilitatea si le dirijeaza elegant.

Obeliscurile de gradina de pe HappyMax.ro sunt realizate din metal pulverizat, si au picioare conice pentru o prindere solida in pamant. Dincolo de rezistenta la intemperii, acestea ofera spatiu si suport pentru agatarea si cresterea iederii, a fasolei galbene si chiar a vitei de vie.

Spalier de gradina

Spalierul pentru gradina va sustine plantele cataratoare, legumele, fructele sau florile preferate, fiind si un obiect de décor modern. Este confectionat din plastic de calitate superioara sau metal pulverizat, fapt ce confera un aspect estetic si durabilitate pe o perioada lunga de timp.

Disponibil in culorile negru, verde si teraccota, spalierul poate fi folosit pentru o gama variata de legume si fructe (fasolea, capsunile sau vita de vie). Constructia este stabila, iar dimensiunea de 30 de centimetri faciliteaza si culegerea recoltei. 

Mai multe modele de arcade, spaliere, obeliscuri de gradina te asteapta pe HappyMax.ro. Intra acum si descopera-le pe toate, iar la comenzi mai mari de 249 de lei ai si transportul gratuit!

Categorie: Decoratiuni, accesorii si unelte de gradinarit

Comment form has been disabled.

Afla Noutatile Happymax.ro
Aboneaza-te la Newsletter!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla primul de cele mai noi promotii si produse nou adaugate in magazin!